Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → Orion19

Sorry. Ορθογραφικό λάθος. Το anime pictures trivia λέω. [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=308997[/URL] Κι εγώ κρατιέμαι να μην την ξαναδώ την σειρά τώρα. Έλεγα να την δω το καλοκαίρι με παρέα. Για την ταινία που θα βγει το ήξερες;
May 09 2009 09:19
Photo

Orion19 → Nighteyes

Χεχε. Την είδα την υπογραφή σου και με έπιασε η χαρά του προσηλυτιστή! Αχαχαχα. Χαίρομαι που σου άρεσε η σειρά! Μακάρι να Zeni Geba SPOILEEEEEEEEER [SPOILER]βρέθηκε όντως σε τόσο ωραίο μέρος όπως στο ED....:deadga6:[/SPOILER]
May 09 2009 09:18
Photo

Orion19 → Nighteyes

Αχ, να περάσω απο το trivial, αλλά τι είναι και που βρίσκεται; Αχαχα. Με συγχωρεις, αλλά είμαι στο κόσμο μου... Edit: A, το trivia καλέ. (δε μου κόβει τελευταία...) Όσο για το [B]Zeni Geba[/B], και εγώ δε το έχω εμπεδώσει ακόμη. Το βλέπω 2η φορά τώρα και θα ακολουθήσουν κι'άλλες. Θέλω να καλοσκεφτώ και να παρατηρήσω όοοοοσα μπορώ απο τη σειρά γιατί πραγματικά αξίζει. :if: Άλλο ένα προσκύνημα στο Kenichi :nod2:
May 09 2009 09:12
Photo

Nighteyes → Orion19

Πέρνα καλέ και μια βόλτα απ' το trivial. Για το zeni geba έχω αντιληφθεί λίγο διαφορετικά κάποια απ' αυτά που λες, αλλά αυτό είναι και το καλό του: Ο καθένας το αντιλαμβάνεται αλλιώς. Μπορεί να απαντήσω και στο thread λεπτομερώς αν δεν βαρεθώ.;) How did you like my sig; Είχα βρει την δικιά σου αλλά την είχες καπαρώσει πρώτη, οπότε έφτιαξα μόνη μου. Ο kenichi τελικά δεν μου το έκανε το κλικ, αλλά παραδέχομαι το ταλέντο του και στην σειρά είχε κάτι το τραβηχτικό πρέπει να πω.
May 09 2009 09:05
Photo

Nighteyes → Erisadesu

I respect you too.:hahaha: Να υποθέσω ότι έχει κάποια σχέση αυτό που έγραψες, με το καινούργιο μου sig;:orly:
May 09 2009 07:06
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Καληνύχτα! Αν κανονίσετε άλλη φορά πες μου. :byejg9:
May 06 2009 02:48
Photo

Erisadesu → Nighteyes

Ναι ήρθαν, εγώ μίλησα το σαββάτο το πρωί αλλά μετά έφυγα για κατερίνη και τελικά δεν τους είδα. λοιπόν πάω για ύπνο. καληνύχτα.
May 06 2009 02:24
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Ξαφνικά νιώθω πολύ μικρή.:hahaha: Έχει πολύ ιστορία το site που δεν γνωρίζω. Μπράβο. Έτσι, στο τρέξιμο. Ήρθε κόσμος από Αθήνα;:nosey: Καλά εγώ δεν είχα ιδέα, δεν μίλησα με τον Melkor τελικά που μου είχες πει.
May 06 2009 02:22
Photo

Erisadesu → Nighteyes

καλά ήταν μωρέ με έτρεχαν πάνω κάτω οι φίλες μου και δεν πρόλαβα να δω και τα παιδιά που ήρθανε. πήγαμε χαλκιδική την πρωτομαγιά και μετά το σάββατο ξαναφύγαμε εκτός θεσσαλονίκης και δε μπορούσα και να πιω αλκοολ επειδή εδωσα αίμα την δευτέρα. αντε μωρε τον κακομοιρη τον αγάμητο, δεν μπορεί να παίξει το πουλάκι του γι αυτό μπαίνει και τρολάρει, που να πούμε σε site που έχει αντέξει το τρολάρισμα του Pastora και της παρέας του.
May 06 2009 02:16
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Καλώς την υπερασπίστρια των βαρεμένων yaoi fangirls.:congrats:Που να έβλεπες κιόλας yaoi.:hahaha: Thank you for your support(and for speaking the truth without fear):drink: Τι λέει τι κάνεις; Πως τα περάσατε τελικά το Σαββατοκύριακο;
May 06 2009 02:13
Photo

mysticismlover → Nighteyes

κι εγώ έχω ξεκινήσει ιαπωνικά και μου φαίνεται πολύ παράλογη γλώσσα. πχ έχουν πόσα γράμματα,ενώ δεν έχουν πρόσωπα ή φύλα. έχω διαβάσει ότι η Ιαπωνία θεωρείται 1η σε ποσοστό αυτοκτονιών χωρίς σοβαρό λόγο =/
May 06 2009 01:45
Photo

Nighteyes → mysticismlover

Κάτι που αντιπαθώ ιδιαίτερα. Εντάξει είπαμε αλλά αυτοί το παραξηλώνουν. Κι αυτό από την φεουδαρχία τους έμεινε μαζί με την εργατικότητα. Ρε συ είναι παρανοϊκοί!:oo:Τώρα που μαθαίνω την γλώσσα όσο πάει και το επιβεβαιώνω. Για πιο λόγο θα πρέπει να υπάρχουν 15 διαφορετικοί τρόποι μέτρησης; Να προφέρεται κάτι το ίδιο αλλά να γράφεται αλλιώς. Ή ένα κάντζι να προφέρεται με 10 διαφορετικούς τρόπους. Σε όλα κοιτάζουν την λεπτομέρεια και κάθε τι πρέπει να έχει την θέση του. Για όλα πιστεύω φταίει η κατάσταση που επικρατούσε με την φεουδαρχία. Σε κάποια πράγματα έχουν μείνει εκεί. Δεν μπορεί μέσα τους να μην σκάνε. Αλλιώς δεν θα το ρίχνανε στα manga ακόμα και οι μεγάλοι.
May 06 2009 01:33
Photo

Ενδιαφέρον αυτό που λες. Λογικότατο όμως. Κάποια στιγμή θα τους την έδινε. Και πολύ κρατήσανε. Αυτό με την μαζικοποίηση πιστεύω έχει σχέση με την φεουδαρχία. Είναι κατάλοιπο της αλλά τους βόλευε να το κρατήσουν αυτό. Πως αλλιώς θα εκμεταλλεύονταν έναν ολόκληρο λαό;
May 06 2009 00:48
Photo

Έπρεπε να το γράψεις στο thread. Θα δημιουργούσε πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τι συμβαίνει στην Ιαπωνία. Γιατί πολλοί πετάνε κάτι ωραία του τύπου ότι εκεί είναι όλα τέλεια και εδώ χάλια και διάφορα άλλα. Από μακρυά ότι και να λέμε... Αλλά αυτό που λες είναι μαρτυρία και όχι εικασία. Είχα διαβάσει κάπου ότι το rating system για τα τηλεοπτικά προγράμματα στην Ιαπωνία τους ανάγκασαν να το κάνουν οι Αμερικάνοι. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Αυτό + την ήττα του B'WW + οι συχνές αγγλικές λέξεις στο λεξιλόγιο τους με οδήγησαν σε αυτήν την θεωρία. Ευχαριστώ που μου την επιβεβαίωσες. Κρίμα πάντως, αν και από μια πλευρά τους κάνει καλό. Από την άποψη ότι είχαν πολύ αναχρονιστικές ιδέες σε κοινωνικά κυρίως θέματα. Αλλά να θαυμάζουν τους αμερικάνους που τους ρίξανε τις βόμβες είναι λυπηρό.
May 06 2009 00:16
Photo

KennyNighteyes

Δεν ξέρω αν είδες την τελευταία απάντηση στο yaoi thread... αλλά ασ' τον σε μένα plz. :congrats:
May 05 2009 23:27