Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ahireasu → Nighteyes

Οχι δεν ειχα σχεση με την γλωσσα, μονο μια αγαπη για την ιαπωνια απο οταν ειμουν μικρο παιδι ειχα. Κοιτα να δεις πλακα και εγω την πρωτη χρονια που πηγαινα ιαπωνικα δεν ειχα δουλεια :P:P, μολις ειχα παρατησει το στρατο και με την αποζημειωση που ειχα παρει ειχα πληρωσει τα διδακτρα. :D "Ανοιχτο" πανεπιστημιο ξενων γλωσσων .. δεν θυμαμαι αν το λενε ετσι,παντως ενας παλιος φιλος παει εκει εδω και 5 χρονια και κανει κινεζικα,ειναι και φτηνο αλλα φυσικα ενα φροντιστηριο ειναι κλασεις ανωτερο. 2 μηνα εισαι σε τι σταδιο βρισκοσαστε?Οταν εκανα ιαπωνικα στην 1 βδομαδα ειχα μαθει ολα τα Hiragana-Katakana και η δασκαλα μου με ρωτησε αν ειχα κανει ιαπωνικα ξανα... αλλά ηταν απλα η διψα να μαθω αυτη την γλωσσα και ειχα πεσει με τα μουτρα :P + πριν ξεκινησουν τα μαθηματα ηδη ειχα αρχισει να μαθαινω τη γραφη .
Μάρ 20 2009 14:08
Φωτογραφία

Nighteyes → ahireasu

Ανοιχτό;:nosey: Εγώ που ψάχνω για δουλειά, τι να πω; :congrats:Τα ξεκίνησα χωρίς ούτε αυτό και τα δίδακτρα ξυρίζουν. :deadga6:Δεν άντεχα να περιμένω ως το Σεπτέμβριο. Ευτυχώς στο φροντιστήριο μου έχει 3 τμήματα (πρωί- απόγευμα-βράδυ) αυτή την στιγμή και ανάλογα με την δουλειά που θα βρω μπορώ να μετακομίσω σε άλλο. Υποθέτω ότι δεν είχες καμία σχέση πριν με την γλώσσα, γιατί εγώ από το πρώτο μάθημα (λόγω anime) την είχα καταβρεί.
Μάρ 20 2009 03:01
Φωτογραφία

ahireasu → Nighteyes

Ειχα ξεκινησει ιαπωνικα και τα παρατησα στο 2 ετος λογο εργασιας,απο εκει και περα δοκιμασα να γραφτω στο ανοιχτο αλλα τότε το ωραριο παλι δεν βολευε με την δουλεια. Τωρα εχω ανοιχτει αρκετα και δεν μπορω να κανω μαθηματα... 2 μηνας ε, καλή φαση.. ακομα θυμαμαι το αγχος που ειχα οτι δεν θα καταλαβαινω χριστό λογο hiragana-katakana,αλλα και την χαρα οταν πλεον τα ηξερα και αρχιζα να κατανοω τη γλωσα. Αλλα πανε 12 χρονια πια απο τοτε....
Μάρ 20 2009 02:24
Φωτογραφία

Nighteyes → ahireasu

Είμαι στον δεύτερο μήνα. Δεν το φανταζόμουν ότι θα μου άρεσαν τόσο πολύ πάντως. Πήγα φοβούμενη ότι δεν θα καταλαβαίνω τίποτα. Τώρα όμως έχω κολλήσει αφάνταστα. Έχουν πολύ ενδιαφέρον. Γιατί δεν ξεκινάς, αφού φαίνεται πως θες;
Μάρ 20 2009 01:52
Φωτογραφία

ahireasu → Nighteyes

ΕΕΕΕΕΕΕΕ Μαθαινεις Ιαπωνικα?Τωρα ζηλεψα........
Μάρ 20 2009 01:44
Φωτογραφία

NighteyesAnelis

:hahaha: Που το θυμήθηκες αυτό.:hahaha: Υποθέτω ότι διάβασες την συζήτηση που είχαμε με τον Leon. Καλό αυτό που λες. Λογικά θα βγουν όλα σε ψηφιακή μορφή είτε στο εμπόριο είτε σε κάποιο αρχείο.(Εκτός της ερτ που έχει σβήσει τα μισά. (Άσχετο.))
Μάρ 19 2009 15:29
Φωτογραφία

AnelisNighteyes

hey επειδή σε είδα να "αγχώνεσαι" για κάποιες ταινίες που υπάρχουν σε [URL="http://www.dvdjournal.com/extra/mia.html"]αυτό[/URL] το site, ήθελα να σου πω απλά να μην το εμπιστεύεσαι δεν είναι αξιόπιστο , κοίταξα και έχω βρει και δει σε dvd γύρω στις 20 από τις καταχωρημένες ταινίες
Μάρ 19 2009 14:36
Φωτογραφία

Nighteyes → ahireasu

Ναι. Ξεχνάνε ότι οι βάσεις του κινηματογράφου, στο animation βρίσκονται. Κινούμενη εικόνα. Οι ηθοποιοί μπορεί να υπάρχουν, αλλά από κει και πέρα δεν υπάρχει διαφορά. Παίζει ρόλο αν είναι καλός όπως παίζει ρόλο και ο seiyu. Αλλά το ταλέντο στην σκηνή φαίνεται. Εκεί πέφτει μοντάζ...Επιπλέον, η σχεδίαση ενός καρέ anime παίρνει πιο πολύ χρόνο από τη λήψη μιας φωτογραφίας. Εγώ πάντως το λέω κι ας νομίζουν ότι θέλουν. Αν και κάποιες φορές (κυρίως στους μεγαλύτερους) λέω απλά ότι βλέπω Ιαπωνικές ταινίες(Γιατί με ρωτάνε πως μου ρθε να ξεκινήσω Ιαπωνικά.) γιατί βαριέμαι να εξηγώ τι είναι τα anime.
Μάρ 19 2009 14:26
Φωτογραφία

ahireasu → Nighteyes

Sorry τωρα καταλαβα τι εννοεις,συμφωνω απολυτως ο κοσμος ειναι πολυ αδαης δυστυχως. ΑΝ τους πεις οτι βλεπεις anime θα σου πουνε οτι ειναι για παιδια και αν πεις οτι ειναι για μεγαλους θα νομιζουν αλλα πραγματα...
Μάρ 19 2009 11:59
Φωτογραφία

Nighteyes → Gilmaru

Είδα το ποστ σου για το 12 kingdoms. Και μένα κάτι μου έλειπε αν και είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Είδα ότι ξεκίνησες το Moribito και φαίνεται να σου άρεσε. Το θεωρώ πολύ ανώτερο του 12 kingdoms. Από αυτά που διάβασα εκεί και την συζήτηση που είχαμε, πιστεύω ότι αν και σε άλλο genre θα σου αρέσει πολύ το monster. Μην κοιτάς τον τίτλο, πιο ρεαλιστικό δεν γίνεται. Επίσης το Hikaru no go (Κι αυτό καμία σχέση), αν εκτιμάς παιχνίδια όπως το σκάκι. Είναι και πολύ εκπαιδευτικό θα έλεγα.
Μάρ 19 2009 03:21
Φωτογραφία

Nighteyes → ahireasu

Εννοούσα ότι λόγω disney ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι όλα τα κινούμενα σχέδια είναι για παιδιά. Κι εμένα τα anime με τραβούσαν πολύ περισσότερο(αν και δεν το ήξερα ότι ήταν Ιαπωνικά)αλλά ένιωθα άβολα να το παραδεχτώ στην εφηβεία και αργότερα γιατί ήταν υποτίθεται "για παιδιά".
Μάρ 18 2009 14:00
Φωτογραφία

ahireasu → Nighteyes

Το πρωτο anime που ειδα πρεπει να ηταν καπου το 78-80,δεν θυμαμαι τιτλο αλλα ηταν ιαπωνικο σιγουρα,μετα στο 80 αλλο anime με mech κτλ. Στην Ελλαδα ισως να μην ξερουν οι πολλοι αλλά αν δεν εβλεπα ιαπωνικα anime τοτε δεν θα εβλεπα καθολου κινουμενα σχεδια μιας και τα αμερικανικα δεν δινουν τοση τροφη για το μυαλο...
Μάρ 18 2009 12:51
Φωτογραφία

Nighteyes → ahireasu

Τώρα είδα ότι απάντησες. (Είδα που έβαλες ηλικία και μπήκα για να σου πω ότι χαίρομαι που φαίνεται και προς τα έξω ότι πληθαίνουμε οι "μεγάλοι".:congrats:). Είχες γράψει το μήνυμα στο προφίλ σου κατά λάθος και όχι στο δικό μου. Την έχω πατήσει κι εγώ δυο φορές έτσι λόγω βιασύνης. :wis: Τους Ιάπωνες γιατί; Στην Ελλάδα δεν έχουν ιδέα από κινούμενα σχέδια πέρα αυτών που δείχνουν στο σινεμά και στην tv.:nosey:
Μάρ 18 2009 01:07
Φωτογραφία

NighteyesKenny

:hahaha::hahaha:
Μάρ 17 2009 02:42
Φωτογραφία

Nighteyes → ahireasu

:hahaha:Έχω την υποψία ότι οι περισσότεροι που δεν εμφανίζουν την ηλικία τους είναι άνω των 25. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έβλεπα άλλους "μεγάλους" να την δείχνουν ότι μάλλον δεν θα την εμφάνιζα κι εγώ. Τώρα για το άλλο που λες, δεν πιστεύω ότι έχει σχέση η ηλικία με τα κινούμενα σχέδια(όπως κι εσύ υποθέτω, αλλιώς δεν θα ήσουν εδω μέσα). Blame Disney for that.:congrats:
Μάρ 16 2009 03:07