Community Status Updates
mysticismlover → Nighteyes
άσχετο,αλλά θυμάσαι που είχες αναφέρει σε ένα post
[QUOTE]Νομίζω όμως πως γενικά έχουν μια ξενομανία όσον αφορά την Αμερική. Θεωρία μου ότι αυτό οφείλεται πάλι στο πως έχουν μάθει ως λαός, να σέβεσαι τον ανώτερο σου κτλ. Μετά την ήττα τους από τους Αμερικάνους στον Β' Παγκόσμιο, αντί να τους το κρατάνε Μανιάτικο (όπως θα έκαναν πχ οι Έλληνες) αυτοί άρχισαν να τους θαυμάζουν κι από πάνω.
[B]Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας μου πει.[/B][/QUOTE]
επδ τν ξαδέρφη μου δεν τν έβρισκα ρώτησα αυτή που μου κάνει ιαπωνικά.
μου είπε ότι μετά τον πόλεμο οι αμερικάνοι οργάνωσαν τα πάντα στην ιαπωνία [για να μπορούν να την ελέγχουν],αλλά η κυβέρνηση προώθησε τη λογική του [B]σωτήρα.[/B]
ότι δλδ[U] ενώ θα μπορούσαν να τους καταστρέψουν οι αμερικάνοι προσπάθησαν να τους βοηθήσουν[/U].τις καταστροφές που είχαν ήδη συμβεί οι πιο πολλοί τις ξέχασαν.
η δασκάλα μου μού είπε ότι πλέον δεν έχουν τον τρόπο ζωής που είχαν παλιά [επειδή της ανέφερα ότι εμείς θεωρούμε τον πολιτισμό τους πολύ σημαντικό] και πλέον έχουν χάσει την ταυτότητά τους και μιμούνται την αμερική και την ευρώπη αλλοιώνοντας τις παραδόσεις τους.όταν μου τα έλεγε όλα αυτά φαινόταν πολύ εκνευρισμένη και όταν της ζήτησα να μου εξηγήσει το λόγο μου είπε :"Γιατί δεν καταλάβαίνουν αυτά που γίνονται.Αυτό που προσπαθούν να κάνουν στην Ιαπωνία οι Αμερικάνοι!!!"
ελπίζω να απάντησα -έστω και λίιιγο καθυστερημένα- στο ερώτημα που είχες θέσει στο post
^^
May 05 2009 22:19
Loke → Nighteyes
nahhhhhhh, μπορει καποια στιγμη να την αναβαθμιση με gif απο τη παραλια, but till then!!! θα προσθεσω το uber sexy, στους kawaii, moe χαρακτηρισμους της Mio. ^_^
May 04 2009 00:38
Nighteyes → Loke
Thank you Loke.
[quote]Βάλε καμια πιο ντυμένη όμως για avatar πουλάκι μου. Την βλέπω σε κάθε σου ποστ την mio αεράτη αεράτη και φοβάμαι μην πάθει πνευμονία.[/quote]
Θα συμφωνήσω με την iristella.:orly: Όχι τίποτα αλλά μπορεί να ζηλέψουν κι άλλα avatar και να καταντήσει ακατάλληλο το site.:congrats:
May 04 2009 00:22
Glastenen → Nighteyes
yeap yeap, Ursula le Guin is love. δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, όσοι ξέρουν ξέρουν ;)
ο κοέλο μου είναι λίγο....εχμ. δλδ ρε φίλε πως το λένε, διαβάζω ένα βιβλίο, όχι την αγία γραφή σε light novel εκδοχή. λυπήσου το IQ μας :hahaha:
Balsa also has my respects :nod:
May 03 2009 20:45
Nighteyes → Glastenen
:hahaha:Σιγά σιγά, βλέπω, διαδίδεται η αλήθεια.
Είχα διαβάσει τα βιβλία λίγο καιρό πριν γραφτώ και δεν ήξερα τι να βάλω από username.
Δεν ήθελα να βάλω από anime για διάφορους λόγους, ένας εκ των οποίων ότι υπήρχαν πολλές πιθανότητες να γίνουμε κάποια φάση πολλοί. Balsa1,2 κτλ. Βασικά το Balsa ήταν το μόνο όνομα από anime που είχα σκεφτεί να βάλω εκεινη την φάση, αλλά το είχε ήδη άλλος. Δεν ήθελα username από αντρικό χαρακτήρα μου φαινόταν λίγο fangirlισμός παραπάνω και η Balsa ήταν ο μοναδικός γυναικείος χαρακτήρας που θαύμασα. Δεν μου ερχόνταν και κάτι δικό μου, οπότε έπιασα τα βιβλία και τις ταινίες. Ζόρι κι εκεί, μέχρι που θυμήθηκα τον Nighteyes. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, αρσενικός βέβαια, αλλά λύκος.:congrats:
Είδα ότι κι εσύ δεν πας τον Κοέλο. Βέβαια εσύ διάβασες περισσότερα από μένα. Μια φίλη μου είναι φανατική θαυμάστρια του. Αναρωτιόμουν αν τελικά έκανα λάθος στην εκτίμηση μου, αλλά τελικά βλέπω πως συμφωνώ και με άλλους εδώ μέσα.
Η Ούρσουλα λε γκεν είναι πολύ καλή συγγραφέας. Πολύ αδικημένη σε σχέση με άλλους.
May 03 2009 18:26
Glastenen → Nighteyes
omg τώρα συνειδητοποίησα ότι έχεις για νικ το όνομα του λύκου...επικοινωνία με το περιβάλλον 0 :hahaha: Nighteyes+the Fool = :kawaii: να διαβάσεις τα καράβια οπωσδήποτε :blingeye2: ταυτόχρονη πλοκή με ένα μάτσο θεϊκούς χαρακτήρες <3
May 03 2009 09:19
Nighteyes → Night Wizard Seal
Μέσα στο spoiler tag [URL="http://www.anime.gr/forums/bleach/4895-bleach-%C3%E5%ED%E9%EA%DE-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7-28.html#post306913"]αυτού [/URL]του ποστ, έχει όλα τα fillers του bleach. Μου έχουν ξεφύγει μερικά.
May 01 2009 14:36
Night Wizard Seal → Nighteyes
Χαχαχαχαχαχα!!Εμα γιατι νομιζεις οτι την εβαλα(Σουπερ τελεια θεα:))
Apr 30 2009 21:04
Melkor → Nighteyes
naaaah
mainstream meme = not successful meme anymore
ολοι το μαθανε το boku no pico
Apr 30 2009 19:03
Nighteyes → Melkor
:hahaha:
Ναι, αλλά βγάζουν μάτι(α).:congrats:
Θα στραβωθείς εδώ μέσα.
ps. Thank you for not mentioning pico.:congrats:
Apr 30 2009 18:53
Melkor → Nighteyes
arigatou Onee-san:nod:
but as you must understand, he was asking for it.
thank you for praising my color preferences.
εκανα ενα χρονο, αλλα πιστευω οτι βρηκα τα χρωματα που με εκφραζουν απολυτα...:hehehe:
Apr 30 2009 18:47
Μικρός μικρός στα βάσανα.:congrats:
Εγκρίνω πάντως. Καλή η νύφη και με προσωπικότητα.
Apr 30 2009 18:19
Nighteyes → Melkor
[URL]http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1755-anime-recommendations-131.html#post306696[/URL]
:hahaha:Τι κακός που είσαι...:congrats:
Το νέο σου profile χρώμα σου ταιριάζει απόλυτα.:hehehe:
Apr 30 2009 18:14
Βρε συ, είχα ξαναγράψει στο thread σου, μπες να δεις. Τώρα γίνανε 2 τα ποστ.:hahaha:
Apr 28 2009 21:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed