Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Nighteyes → Gilmaru

Αφού σου λέω ότι δεν είναι filler το συγκεκριμένο ova, φυσικά και υπάρχει η ιστορία μέσα στο manga.:nosey: Είναι σε μορφή flashback βέβαια, αλλά είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια της ιστορίας. Στο manga υπάρχουν 2 arc. To Kyoto arc το οποίο έδειξε και στο anime και ένα ακόμη(δεν θυμάμαι όνομα). Το 2ο δεν το έδειξε καθόλου στο anime. Μετά το Kyoto μπήκε σε filler, και τελειώνει εντελώς διαφορετικά. Οπότε αν είδες το anime μέχρι και το Kyoto και το Trust&betrayal, διάβασε οπωσδήποτε το manga. Απ' όσο θυμάμαι το flashback βρίσκεται στα chapter μετά το Kyoto, οπότε θα το διαβάσεις αναγκαστικά. Είναι πολύ μικρό πάντως.
Ιούλ 20 2009 21:17
Φωτογραφία

Gilmaru → Nighteyes

Ναι, υπάρχουν δλδ manga chapter που αναφέρονται σε αυτήν την ιστορία? Γιατί λίγο πολύ τα βασικά γεγονότα τις ιστορίας ήταν ήδη γνωστά από τή σειρά, μόνο για την Tomoe δεν ξέραμε και τις λεπτομέρειες των γεγονότων.
Ιούλ 20 2009 13:17
Φωτογραφία

Nighteyes → Gilmaru

Για το trust&betrayal λες; Όχι δεν έχει filler στοιχεία, αν και έχει κάτι μικροαλλαγές σε 2-3 σημεία. Είναι τρομερά μικρές όμως και δεν παίζουν σχεδόν κανένα ρόλο στην υπόθεση.
Ιούλ 20 2009 09:25
Φωτογραφία

Gilmaru → Nighteyes

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο? Το OVA του Kenshin είναι όλο από manga ή έχει και filler στοιχεία?
Ιούλ 20 2009 03:36
Φωτογραφία

Nighteyes → LucyBR

[quote][SIZE=1](και ασχετο αλλα μια και ανεφερες το Amagasa να υποθεσω οτι ειδες Yasuko to Kenji? xD)[/SIZE][/quote]Το είδα που να μην το έβλεπα.:congrats: Στην αρχή καλά το πήγαινε, αν και σε κάθε τέλος επεισοδίου παραμιλούσα. Τελοσπάντων, βλεπόταν αλλά το παρατραβούσε με το μελόδραμα και τα yakouzoαστεία. Τελικά μου έμεινε αμανάτι το τραγούδι, που είναι αρκετά κοντά στα γούστα μου, ευτυχώς, γιατί δεν φαντάζεσαι τι άσχετα πάνε και μου κολλάνε κατα καιρούς.:hahaha:
Ιούλ 20 2009 00:58
Φωτογραφία

Nighteyes → Radagast

Καλά που το είπες. Δεν είχα ιδέα. Thanks.:try:
Ιούλ 15 2009 21:21
Φωτογραφία

Radagast → Nighteyes

Τι κάνεις που χάθηκες? Διακοπές; (Βάλε και κάνα pic στο anime trivia btw.)
Ιούλ 15 2009 17:51
Φωτογραφία

iristellaNighteyes

Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και σε σένα ότι επιθυμείς! Ναι γμτ μεγαλώνω σιγά σιγά και δεν θέλω.......:cry5: Εγώ αισθάνομαι ένα μικρό και αθώο loli ........:wooi2:
Ιούλ 13 2009 23:04
Φωτογραφία

Nighteyesiristella

Α το χεις και πρόσφατο δηλαδή.:congrats: Thanks. Κρίμα που δεν τελείωσε. Θα το χω υπόψιν μου για όταν ολοκληρωθεί. Πολύ γέλασα με αυτό το topic μιλάμε. Πρέπει να είχες γενέθλια κάπου εδώ γύρω, έτσι; Είδα που άλλαξε η ηλικία σου. Να τα εκατοστήσεις λοιπόν (και να 1000άσεις τα anime και 10000χιλιάσεις τα manga:congrats:).
Ιούλ 13 2009 21:28
Φωτογραφία

iristellaNighteyes

Το manga της Nitta Youka είναι το When A Man Loves A man. Πολλοί από τους χαρακτήρες είναι αυτοί του Haru με αλλαγμένες θέσεις. ΠΧ υπάρχει και ο Iwaki ---> ο μελαχρινός τυπάς στο thread που κρατούσε την κολώνια. Σαν υπόθεση είναι πολύ καλό με εντελώς άλλο feeling από το Haru. Το κακό είναι ότι δεν έχει μεταφραστεί όλο μέχρι στιγμής και ειδικότερα κόβεται πάνω σε κρίσιμη φάση. Το διαβαζα χτες και κόντεψα να φάω τα νύχια μου από την αγωνία.
Ιούλ 13 2009 21:16
Φωτογραφία

Night Wizard SealNighteyes

Αυτό είναι καλό...γιατί τα συνηθησμένα δεν μου αρέσουν καθόλου:hahaha::hahaha::hahaha:
Ιούλ 10 2009 17:42
Φωτογραφία

NighteyesNight Wizard Seal

Καλή συνέχεια στην εξερεύνηση σου στον κόσμο του sci-fi. Θα σου έλεγα "welcome to the dark side" αλλά μάλλον δεν θα έχεις δει Star wars.:congrats: Όταν τα τελειώσεις να μας πεις πως σου φάνηκαν. (Πάντως να ξέρεις, είναι πολύ διαφορετικά από τα συνηθισμένα αυτά που σου πρότεινα.)
Ιούλ 10 2009 17:16
Φωτογραφία

Λοιπόν τώρα είναι που κάπου σε πιάνω.Το infinite ryvius με αυτούς όντως τους kawaii χαρακτήρες και το όλο το space περιβάλλον(δεν ήθελα και γω πολύ ο άνθρωπος)με πήρε και όχι με σήκωσε,με κατέβασε στο τελευταίο επίπεδο:hahaha:. Στο Crest που πισεύω 8α το συνεχίσω αλλά κάποια άλλη φορά,με εντυπωσίασαν,όντως πάρα πολύ η χαρακτήρες.Ήταν ένα + στις εντυπώσεις μου,πραγματικα πολύ ωραίοι.(Αν και στην αρχή άρχισα με το banner και δεν είχα καταλάβει χριστό,αλλά και εκεί μ άρεσαν πολύ:whistling::hahaha:) Το τέρρα ε το συνεχίζω κανονικά...
Ιούλ 10 2009 10:01
Φωτογραφία

NighteyesNight Wizard Seal

Καταλαβαίνω τι λες απλά εγώ είμαι άνθρωπος που αν έχει καλό σενάριο, χαρακτήρες και μηνύματα/προβληματισμούς απ' όποιο genre και να είναι, θα μου αρέσει. Μπορεί να μην μπει στα αγαπημένα μου, αλλά θα μου αρέσει. Όσα σου είπα μου άρεσαν, για διαφορετικούς λόγους. Ας πούμε το kawaii σχέδιο του ryvious δεν μου άρεσε, όπως και το κλίμα "τι καλα που περνάμε" στην αρχή. Όμως οι σταδιακές αλλαγες των χαρακτήρων που μεγαλώνουν απότομα μέσα από τις περιστάσεις και το ψυχολογικό μέρος, με κέρδισαν. Στο είπα δεν ασχολείται και τόσο με mecha αλλά με άλλα πράγματα. Είναι από τα πιο ρεαλιστικά θέματα που έχω δει σε anime. Καμία σχέση η εντύπωση που σου δίνει στην αρχή. Το crest μου άρεσε πιο πολύ ως υπόθεση/χαρακτήρες πάλι. Το σχέδιο δεν με ξετρέλλανε, μου άρεσε όμως η απόδοση των χαρακτήρων από τους seiyu που ειδικά κάποιοι που είναι εκκεντρικοί αποδίδονται τέλεια. Μου άρεσε και η αφήγηση στην αρχή κάθε επεισόδιου σε μια φανταστική γλώσσα. Αυτό θα προτιμούσα να το διάβαζα γιατί πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερο εκεί. Κάποια στιγμή μπορεί να το κάνω, εξάλλου ακόμα δεν ολοκληρώθηκε η σειρά βιβλίων. Το terra e, μου άρεσε εκτός από κάτι το οποίο δεν μπορώ να στο πω ακόμα. Το pale cocoon ήταν τέλειο απ' όλες τις απόψεις(ειδικά αν σκεφτείς ότι στην ουσία είναι δημιούργημα ενός ανθρώπου), αλλά μικρού μήκους.
Ιούλ 09 2009 23:03
Φωτογραφία

Αυτό είναι το θέμα ότι δεν μου αρέσει το sci-fi.Κοίτα πάντως άσχετα με το τι σου βγάζει μια σειρά το θέμα είναι πώς στο βγάζει αυτό.Το στίλ αυτό εμένα δεν μου αρέσει.Τώρα που προχωράω το τέρρα ε είναι πολύ ωραίο σαν ανιμε.Δεν το συγκρίνω πάλι με τα άλλα.Εσένα πιο σου άρεσε περισσότερο από αυτά τα τρία???
Ιούλ 09 2009 22:44