Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Nighteyes

haha... πολυ καλα ειμαι και εγω...αλλα εκεινη την μερα που πιναμε οταν πηγα σπιτι ( ενας θεος ξερει πως ) την αλλη μερα ειχα ενα hangover..δεν μπορουσα με τιποτα να συνελθω... εμετο , ιλιγγο...πολυ χαλια και συνηλθα κατα το βραδυ!!! τωρα περιμενω να φυγω κρητη!!! ^^
Aug 08 2009 13:41
Photo

Nighteyes → Tenshi

Καλά, εσύ;:congrats: Άσε τελικά κάνουν κακό στην υγεία.:nosey: Είδες τι έπαθα με το τελευταίο; Πλάκωσα τα εκλαιράκια.:unlucky::hahaha: Τώρα θα συνεχίσω το Cowboy bepop.:congrats:
Aug 08 2009 13:39
Photo

Tenshi → Nighteyes

psit.... παλι doramas κοιτας!!? :P τι λεει πως εισαι? :)
Aug 08 2009 13:13
Photo

NighteyesTea-chan

Tα είχα πει νομίζω στο thread. Για μένα είναι από τα anime που μου έκαναν την χειρότερη εντύπωση. Δεν το κρίνω ως κακό, τρώγεται σαν δουλειά αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πιστολίδι πολύ αλλά προσωπικά προτιμώ την μία-μάχη-δέκα-επεισόδια του Bleach απ' όλο αυτό. Ήταν πολύ splatter αλλά αυτό που με πείραξε ήταν ότι ήταν ανούσιο splatter. Ας πουμε στο hellsing ultimate που βλέπω ότι σου αρέσει, ήταν δικαιολογημένο το splatter. Εδώ όχι. Το χειρότερο όμως για μένα ήταν η πρωταγωνίστρια και όλο το γυναικείο cast που ήταν όλες μαμαω και δέρνω ότι βρω μπροστά μου. Οι περισσότεροι άντρες την έχουν λατρέψει. Ανάπτυξη χαρακτήρα και λόγο ύπαρξης -0. Το ίδιο και για τον πρωταγωνιστή που ακόμα δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω, μόνο που αυτός ήταν στο άλλο άκρο:Δεν κάνω τίποτα. Τελoσπάντων, γενικά ποτέ δεν αποτρέπω κάποιον να δει κάτι εκτός αν είναι μικρός και πάει να δει hentai, ή σε οποιαδήποτε ηλικία και πάει να δει το Boku no Pico.:congrats:Το σχόλιο μου δεν ήταν για να σε αποτρέψω να το δεις, αλλά για να σε προειδοποιήσω ότι μπορεί να μην σε ικανοποιήσει. Πάνω σ' αυτό, είναι και αρκετά καταθλιπτικό ώρες ώρες:Too much cynicism. Και έχε στο νου σε κάτι επεισόδια προς το τέλος έχει κάτι διαλόγους στα Αγγλικά(ας πούμε:hot:). Ευτυχώς που δεν υποδύθηκε κανείς τους χαρακτήρα που να έχει τα Αγγλικά ως μητρική του γλώσσα. Όλοι ηταν από άλλες χώρες και μιλούσαν 'Αγγλικά".:congrats: Αυτά. Είμαι περίεργη να ακούσω την άποψη σου μετά την θέαση.(Όλο άντρες βλέπω να το εκθειάζουν. Μπορεί να ανατρέψεις τον κανόνα.:congrats:)
Aug 04 2009 13:44
Photo

Tea-chanNighteyes

Για το συγκεκριμένο έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια. Το θέμα είναι ότι για τώρα θα ήθελα κάτι για να περάσω την ώρα μου με πιστολίδι. Και να μη κοιτάω την οθόνη το ίδιο μου κάνει. :P Αλήθεια έχεις τόσο άσχημη γνώμη γι'αυτό; Κι αν ναι γιατί; Ευχαριστώ κι ελπίζω να μην ενοχλώ. :)
Aug 04 2009 12:43
Photo

NighteyesPetran79

Γεια σου. Διάβασα αυτό [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=329773&postcount=148[/url] και έχω μια απορία επειδή έκανες quote το ποστ μου: Τι εννοείς με αυτά που γράφεις; Αν η απάντηση σου αναφέρεται σ' αυτά που είπα εγώ, δυσκολεύομαι να βρω κάποια σχέση. Σίγουρα αλλάζουν σταδιακά τα πράγματα, το ανέφερα κι εγώ με την λέξη "ακόμα" αν προσέξεις, αλλά εγώ αναφέρθηκα στο τι γίνεται σήμερα και στην ψευδή εντύπωση που δόθηκε απο προηγούμενα ποστ ότι hentai/eroge με βιασμούς κτλ όχι μόνο δεν κάνουν κακό στο κοινωνικό σύνολο, αλλά καλό γιατί έτσι εκτονώνεται ο άλλος στο παιχνίδι και γι αυτό δεν έχουν τόσο πολλά θύματα βιασμών στην Ιαπωνία. Επίσης αυτό με τον φεμινισμό, να υποθέσω ότι το προσανατολίζεις στα προηγούμενα ποστ και όχι στο δικό μου;:nosey:
Aug 03 2009 00:48
Photo

NighteyesLucy-Nyu

[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=328707&postcount=4980[/URL] Πες τα χρυσόστομη!
Jul 28 2009 21:25
Photo

a2a → Nighteyes

Κοίτα είναι σειρά του TV Tokyo οπότε δεν έχει τρελό budget και είναι από αυτές που τις βλέπεις για την πλάκα σου. Όσο το διασκεδάζεις είναι καλό. Εγώ την κατέβασα γιατί ακολούθησε το Fuma no Kojiro που ήταν ίδιο στυλ με τα όμορφα αγόρια να παρελαύνουν και κάτι τέτοια μου αρέσουν. Έχει και τους ON/OFF και τον Kiriyama Ren... Μόλις τελειώσω το Psychometrer Eiji είναι το επόμενο στη λίστα!
Jul 27 2009 23:31
Photo

Nighteyes → a2a

Τελικά μάλλον έκανα λάθος. Ημερομηνία upload του 8 ήταν τον Μάιο. Οπότε ίσως να βγούν τα υπόλοιπα σχετικά σύντομα. Είδα μέχρι εκεί και κατεβάζω τα raws. Είμαι όμως σε δίλημμα να τα δω έτσι ή να περιμένω τους υπότιτλους. Λέω να δοκιμάσω και βλέπουμε. Το θέμα είναι πως ενώ τα πρώτα είχαν αυτοτελή μορφή έχω την υποψία πως στα τελευταία δεν θα ισχύσει το ίδιο. Άσε που μάλλον τότε θα δοθούν απαντήσεις σε διάφορα...Τεσπα θα δω. Γενικά έχει την πλάκα της η σειρά. Όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά συμπαθητική. Αυτό που την ρίχνει είναι η σκηνοθεσία σε κάποιες σκηνές και αναρωτιέσαι αν φταίνε οι ηθοποιοί που στέκονται αμήχανα. Όμως δεν φταίνε αυτοί: Τα πλάνα φταίνε που είναι στατικά και το μονταζ. Το περίεργο είναι ότι αυτό συμβαίνει ενίοτε, όχι πάντα. Μου θύμισε κάτι σκηνές στο Maou που ο Toma στεκόταν άχαρος και σαν να μην ήξερε τι να κάνει τα χέρια του. Λες να είναι ο ίδιος σκηνοθέτης; Πάω να δω. Στο εν τω μεταξύ, ο ένας από το χαρέμι έπαιξε στις ταινίες boy's love. Και τα κατέβασα. Το πρώτο το είδα ήδη.:congrats:
Jul 27 2009 21:29
Photo

a2a → Nighteyes

Aha! Εγώ βασικά ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει γιατί περιμένω να τελειώσω 1 σειρά που εκκρεμεί. Το είχα κατεβάσει πέρυσι όσο προβάλλονταν και το έχω RAW. Οι Doremii το έχουν καθυστερήσει γιατί γενικά επικεντρώνονται σε κινέζικα projects και έχουν αφήσει τα ιαπωνικά πίσω. Κάποια στιγμή μάλλον θα το συνεχίσουν...
Jul 27 2009 13:58
Photo

Nighteyes → a2a

Γεια.:hi: Ήθελα να σε ρωτήσω, στο Tokyo ghost trip ξέρεις αν υπάρχουν υπότιτλοι από το 9 και μετά; Οι Doremi από πέρυσι έχουν να βγάλουν. Εσύ πως το είδες; Με υπότιτλους ή χωρίς; Μου έχει κολλήσει(πολύ σπάνιο:hahaha:) εν τω μεταξύ το opening και το ακούω συνέχεια.
Jul 26 2009 19:07
Photo

Nighteyes → Gilmaru

Χαίρομαι που δόθηκε και σε σένα η ίδια εντύπωση.:ureshii: Παρακάτω θα δεις/δούμε(γιατί κι εγώ δεν ξέρω)διάφορα για το παρελθόν του. Δεν πειράζει που το πας αργά, καλύτερα για να μην σου τελειώσει. Εγώ είχα δει μαζεμένα τα πρώτα 30 και μάλλον μου πέσανε πολλά. Μετά που το ξανάρχισα όμως δεν σταματούσα. Θέλει λίγο καιρό για να μπεις στο νόημα και σε κουράζει αρχικά που κάθε επεισόδιο σε παίρνει μονότερμα με τις ατάκες και τα λογοπαίγνια. Μετά παθαίνεις εθισμό όμως και δεν πτοείσαι με τίποτα.:congrats:
Jul 26 2009 02:54
Photo

Gilmaru → Nighteyes

Ναι το είχα στο μυαλό μου! Έχω δει κάποια επεισόδια και όντως θυμίζει λίγο Kenshin. Ωραίο μου φαίνεται, απλώς επειδή είναι τελείως χαλαρό στα πρώτα επεισόδια που έχω δει, το βλέπω με αργούς ρυθμούς. Δεν έχω φτάσει ούτε στα 20 ακόμη να φανταστείς. Βλέπω ένα δύο επεισόδια που και που εδώ και λίγο καιρό. Tnx πάντως!
Jul 25 2009 22:17
Photo

Nighteyes → Gilmaru

Είχα δει πριν μέρες που έψαχνες κάτι σχετικό με Κenshin, αλλά σου πρότειναν όσα είχα στο νου γι αυτό δεν είπα τίποτα. Τώρα είδα όμως και μια συζήτηση που είχατε με τον Radagast και μ' αυτά που είπες έχω να σου προτείνω κάτι ακόμα αν και μπορεί να σου φανεί άσχετο αρχικά:Gintama. Ο Gintoki μου έχει θυμίσει επανειλημμένως Kenshin. Πιθανότατα να εμπνεύστηκε ο δημιουργός του από τον Κenshin, δεν ξέρω. Πάντως αν πάρεις απόφαση να το ξεκινήσεις μην βγάλεις πόρισμα πριν το 60. Υπάρχει λόγος, και ειδικά στην δική σου περίπτωση.
Jul 25 2009 19:35
Photo

Nighteyes → Melkor

Καλά otouto-san.:congrats: Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να κάνει καμιά δουλειά, αλλά έχει ζέστη. Βγάζει και το laptop ζέστη extra, αλλά εκεί εγώ, δεν το κλείνω. Εσύ καλά είσαι; Πως και δεν είσαι σε καμιά παραλία;
Jul 25 2009 18:04