Community Status Updates
LucyBR → Nighteyes
κατι ειναι κι αυτο! μπορει στην πορεια να φτιαξει και να αφησει θετικη εντυπωση τελικα, ποτε δεν ξερεις :3
απο την so far εμπειρια μου στα jdramas τουλαχιστον αυτο εχω παρατηρησει. Οταν το supernatural ειναι κυριο στοιχειο σε μια σειρα, δουλευει μονο στα tokusatsu και στα mystery dramas το πολυ. Απο κει και περα, ειναι λιγο καπως (imo τουλαχιστον)... :/ :/
Jul 25 2009 16:56
Nighteyes → LucyBR
Κοίτα κακό δεν θα το έλεγα. Έχω δει πολύ χειρότερα. Ακόμα είναι νωρίς βέβαια. Πάντως είναι αρκετά σύντομο οπότε δεν είναι χάσιμο χρόνου. Το supernatural έχεις δίκιο είναι λίγο κάπως.
Jul 25 2009 16:48
LucyBR → Nighteyes
hmmmm, i see! το supernatural σκηνικο δε δουλευει και τοσο καλα στα jdramas πολλες φορες... :/
να σου πω την αμαρτια μου κι οταν προβαλλοταν δε μου ειχε γεμισει το ματι at first glance, αλλα δε το χω δει κιολας για να εχω αποψη u__u
και στην τελικη, τοσα καλα dramas υπαρχουν τιγκα στα bishies (απο water boys μεχρι ROOKIES π.χ.), απ αυτο παραπονο δεν εχουμε! XD
Jul 25 2009 16:29
Nighteyes → LucyBR
Τελικά είδα το μισό του 1ου επ και μετά κοιμήθηκα. Τώρα θα δω το 4(Είναι 30λεπτα τα επ). Το cast συμπαθητικό, αλλά πιο πολύ μ' αρέσει σε φωτό παρά σε video. Τουτέστιν δεν μου άρεσαν τελικά και τόσο πολύ, αλλά εγώ είμαι και περίεργο τρένο. Πάντως θα ευχαριστηθεί το μάτι σου να βλέπει άντρες. 3 γυναίκες είχε ως τώρα κι αυτές διακοσμητικές. Από κει και πέρα βλέπεται ευχάριστα αλλά υστερεί σε σκηνοθεσία και κάτι ακόμα που δεν έχω εντοπίσει.:nosey:
Jul 25 2009 16:16
Nighteyes → Melkor
:hahaha::hahaha::hahaha:
Που να σε πάρει η ευχή... Έσκασα στα γέλια πάλι με τις "επεμβάσεις" σου. :congrats:
Το ποστ του Χαος σε καμιά μαύρη τρύπα το βρήκες να υποθέσω; Πάντως η απορία του εύλογη και αναρωτιέμαι γιατί δεν την είχα κι εγώ όταν πήγα στο 'μέρος".:hahaha::hahaha:
Jul 25 2009 16:06
LucyBR → Nighteyes
:hahaha: οι αυπνιες εχουν γινει δευτερη φυση πια! ΧD
μια φορα παντως εχει ωραιο cast! ;3
Jul 25 2009 15:27
Nighteyes → LucyBR
:congrats:Οι αυπνίες θα μας φάνε. Btw έβαλα στο μάτι [URL="http://wiki.d-addicts.com/Tokyo_Ghost_Trip"]αυτό[/URL] που το εντόπισα λόγω trivia, το κατεβάζω τώρα, και ενώ λέω να κοιμηθώ με τρώει να δω το πρώτο επεισόδιο.:awww: Αν είναι καλό την έβαψα. Θα προσπαθήσω να αντισταθώ.:stubborn:
Jul 25 2009 03:35
LucyBR → Nighteyes
Forgive me, σ'αυτο το σημειο οντως παρεξηγησα αυτο που ειπες. Απλως με τα μεταμεσονυχτια σεντονια χανεται η μπαλα ωρες-ωρες... :sigh2:
Jul 25 2009 03:22
iristella → Nighteyes
Μάλλον είναι πρόβλημα του forum και αυτό. Θα το συζητήσω με την ομάδα και θα σε ενημερώσω.
Jul 21 2009 23:23
Nighteyes → iristella
Ναι, ευχαριστώ! Θα μου λείψει το 1.:congrats:
Για την sig λες να φταίει τίποτα από την πλευρά μου; Να δοκιμάσω με iexplorer;
[U]Edit[/U]
Μπα, ούτε έτσι αλλάζει η sig.
Jul 21 2009 23:15
LucyBR → Nighteyes
totally agreed. οταν το ειχα ξεκινησει προσωπικα μου αρεσε, αλλα μετα το 3-4 episode παραεγινε μονοτονο i think και πιεστηκα ειναι η αληθεια να το τελειωσω... :/
ως ιδεα ακουγεται πιασαρικο το "πρωην yakuza που γινεται shoujo mangaka για να θρεψει τη μικρη του αδερφη" αλλα μαλλον τους ξεφυγε ως εκτελεση η ιδεα και βγηκε πολυ μετριο :x
το τραγουδι ηταν οντως πολυ ωραιο (ΤΟΚΙΟ γαρ <333) αν ειναι και κοντα στα γουστα σου, ενα γενικοτερο ψαξιμο στη συγκεκριμενη μπαντα ισως σε αποζημιωσει γιατι εχουν πολυ αξιολογες δουλειες imho :33
i can only imagine! :hahaha: happens to me all the time as well! XDD
Jul 21 2009 02:56
Gilmaru → Nighteyes
A, ok!! :) Ρώτησα απλώς γιατί σε μορφή flashback υπάρχουν κάποιες σκηνές και στη σειρά. Θα διαβάσω και τα μανγκα, άλλωστε μου άρεσε πολύ η σειρά! To OVA μου άρεσε αρκετά, αλλά ο Kenshin στη σειρά μ' αρέσει πολύ περισσότερο! Επίσης τα σκίτσα ήταν πολύ διαφορετικά, αν και μου άρεσε και το στυλ του OVA προτιμώ τις φατσουλες της σειράς.
Tnx!!!
btw, Hiko Seijuro--->:8):
Jul 20 2009 23:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed