Community Status Updates
Nighteyes → Night Wizard Seal
Πολύ βιάστηκες πάντως να τα παρατήσεις. Έχουν πολλά να πουν, άσχετα με την τεχνολογία. Το ryvius ασχολείται με την ψυχολογία του ανθρώπου και το μέχρι που μπορεί να φτάσει κάτω από αντίξοες συνθήκες. Πως δημιουργείται η εξουσία και γιατί. Πολλά τελοσπάντων σε σχέση με την φύση του ανθρώπου. Το crest of the stars και τα υπόλοιπα της σειράς ασχολούνται με παιχνίδια στρατηγικής και πως ένας άνθρωπος γίνεται έρμαιο των καταστάσεων και της πολιτικής, παραχάραξη της ιστορίας κ.α.
Δεν δέχομαι λοιπόν ότι δεν σου άρεσαν αφού το μόνο που είδες είναι το περιτύλιγμα. Δέχομαι ότι δεν σου άρεσε το σχέδιο και το sci-fi στοιχείο από κει και πέρα όμως δεν μπορείς να το κρίνεις ως σειρά. Και όπως και να το κάνουμε, sci-fi χωρίς διαστημόπλοια ή τεχνολογία δεν μπορεί να υπάρξει.
ps. Ελπίζω να μην ξεκίνησες ανάποδα το crest of the stars, γιατί γράφεις banner. To banner είναι η συνέχεια του.
Jul 09 2009 22:20
Night Wizard Seal → Nighteyes
Πάμε άλλη μία οι εντυπώσεις.
Το Βανερς οφ δε στάρς επίσης δεν μου άρεσε.Πολυ μελλοντικούρα και όλο αυτό με τα διαστημόπλοια δεν μου άρεσε καθόλου....
Αλλά γύρισε αλλιώς μπορεί να μην μου άρεσε το Banners of the stars k to infinite ryvius,το τέρρα ε όμως μου έχει αρέσει πολύ.Για μένα με καμία περίπτωση δεν συγκρίετε με τα άλλα δύο.Είναι πιο πολύ του fantasy και έτσι.2/3 κταρίφθηκαν μένει και αυτό το τέρρα ε.Αλλά με αυτό το άνιμ θα μπορέσω να σου πω καλές εντυπώσεις :)
Jul 09 2009 14:05
Είδες εμένα δεν είναι αυτό το προβλημά μου τα λατρεύω τα ψυχολογικά...Πραγματικά αυτό που το χαλάει είναι το μέχα.Με το ryvius δεν άντεξα...Ρε πραγματικά sci -fi άντε να δώ μέχα με τίποτα ούτε στον ύπνο μου...Απλά τα μισώ...δεν υπάρχει άλλος όρος.Έστω και μία μάχη με ρομπότ με χαλάει και κόβω εκεί το άνιμ.
Το ryvius δεν το τέλειωσα δεν μ άρεσε και το άφησα....
Τα άλλα τα βλέπω...
Jul 09 2009 11:21
Nighteyes → Gilmaru
Copy paste από παλιά μου απάντηση σε pm σε άλλον χρήστη(με είχαν ξαναρωτήσει) αλλά βαριέμαι να τα ξαναγράφω.:congrats:
[quote]Στο kenshin έχει μερικά filler κομμάτια στα πρώτα 20-30? επεισόδια. Είναι μπερδεμένα όμως νομίζω με την υπόθεση οπότε δες τα. Στην ουσία τα επεισόδια αυτά είναι παρουσίαση των χαρακτήρων. Μέτα είναι το Kyoto arc το ένα βασικό arc του manga. Εκεί μαθαίνεις τι εστί kenshin. Έτσι θα έπρεπε να το πηγαίναν από την αρχή. Μετά το 62-63 είναι τα filler που δεν χρειάζεται να δεις. Το επόμενο arc που είναι και το τελευταίο θα το διαβάσεις σε manga. Πριν όμως να το διαβάσεις, καλύτερα να δεις το trust&betrayal ova (τα έχει και η animeclipse). Τα υπόλοιπα ova είναι filler.[/quote]
Jul 09 2009 01:43
To crest of the stars την έκδοση των ΚΑΑ. [url]http://www.mininova.org/tor/980207[/url] Μπορεί να την βρεις κι αλλού. Για direct δεν την είχα βρει όταν το είχα ψάξει. Τα υπόλοιπα από δω [url]http://www.anime-eden.com/anime/series.4.htm[/url] μπορεί να χρειαστεί εγγραφή.
Ώστε το Ryvius το είχες δει; Όλο; Είναι πολύ βαρύ το είχα πει, αλλά μου άρεσε που ήταν ψυχολογικό γι αυτό το ανέφερα. Με τίποτα τότε μην δεις το ΝGE. Εκείνο είναι η καταθλιψη η ίδια και φουλ στα mecha.(Εμένα δεν μου άρεσε)
Jul 09 2009 01:38
Μπορείς να μου πείς κάποιο σάιτ για τον Banners of the stars???download,stream ???
Jul 08 2009 23:19
Πόπο πάμε στην ανακοπή ξαναγιεννόμαστε και ξαναπεθένουμε.
Λοιπόν άκου εντυπώσεις επειδή δεν ξέρεις το πώς αντιμετωπίζω τα μέχα.
Ποιά μου άρεσαν και θα δώ...
Το Τέρρα Ε αυτό θα το δώ αν και λεχω κάποιες επιφυλάξεις.
Το Banners of the stars πίστευω είναι αυτό που θα μου αρέσει πεεισσότερο.
Τον infinite ryvius,παναγία μου βοήθα,δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε.Δν λέω αν είναι καλό ή αν δεν είναι αλλά πρώτον δεν το ευχαριστήθηκα και δεύτερον έκοβα φλέβες.Κάτι τέτοια είναι που μισώ.Βλέπω τους αστροναύτες και βαριέμαι του κερατά.
Αλλά οκ τα δύο πρώτα μου έκανα καλή εντύπωση και θα τα δώ.Τώρα πιστεύω η θέση μου παραμένει η ίδια.(Η γνωστή ξέρεις εσύ ΧαΧαΧα)
Jul 08 2009 23:04
Gilmaru → Nighteyes
Γειαα! :)
Nα σου πω, μήπως ξέρεις ποια επεισόδια του Rurouni Kenshin είναι filler?
Jul 08 2009 21:24
Ma αυτά δεν είναι mecha, γι αυτό το λέω. Το μόνο που έχει λίγο αλλά δεν επικεντρώνει εκεί είναι το ryvius. Απλά να μου πεις πως σου φάνηκαν όταν τα δεις χωρίς φόβο και πάθος.:congrats: Αν δεν σου αρέσει κάποιο απ΄αυτά τότε όντως δεν είσαι του sci-fi. Αλλά δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό. Όλα τους που σου είπα είναι πολύ καλές δουλειές ειδικά σαν υπόθεση-χαρακτήρες που για μένα είναι το πιο σημαντικό. Δες πρώτα το terra e και τελευταίο το ryvius. Είναι αρκετά βαρύ/σοβαρό το θέμα στο 2ο γι αυτό.
Jul 08 2009 21:02
Μπορώ να φανταστώ ότι είμαστε περίπου ίδιοι τύποι στα άνιμ κ μάνγκα αλλά τι να σου πώ τα απεχθάνομαι αν και αυτά που μου πρότεινες θα τα δώ.Πάντα όσα άνιμ έχω δεί μέχα από την αρχή φαίνονται και στο τέλος είχα πάντα δίκαιο.Να δούμε πώς θα είναι αυτά.
Σου λέω δεν παλεύεται η κατάσταση :)
Jul 08 2009 18:37
Πάντως να τα δεις αυτά που σου πρότεινα. Επίσης την ταινία μικρού μήκους pale cocoon. Αν και αυτή και το infinite ryvius πέφτουν λίγο βαριά σαν θεματολογία, σου δημιουργούν πολλά συναισθήματα και σκέψεις.
Με τα mecha ούτε εγώ τρελαίνομαι. Στις μάχες βαριέμαι κιόλας. Στο Code geass δε, είχα αρχίσει να νιώθω το χάσμα των γενεών με την γενιά των video games.:congrats: Δεν προλάβαινα τι γινόταν στις μάχες.:hahaha:
Πάντως μικρή μου άρεσαν όσα mecha είχα δει(πάντα ήμουν, fantasy να είναι και ότι να ναι), αλλά δεν είχα δει και πολλά. Πιο πολύ μου είχε αρέσει θυμάμαι το robotech (η αμερικάνικη έκδοση του macross αν δεν το ξέρεις. Ήταν μείξη και άλλων 2 anime διάβασα.). Με είχε εντυπωσιάσει πολύ μια που είχε αρκετά καλό σχέδιο και ενδιαφέρουσα υπόθεση.
Jul 08 2009 15:16
Nighteyes
→
Vetus
Δεν σε πρόλαβα στο irc.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά εκτός του ότι δεν παίζω παιχνίδια πέρα ελάχιστων εξαιρέσεων (adventure), δεν μένω Αθήνα.:congrats:
Jul 06 2009 04:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed