Community Status Updates
Night Wizard Seal → Nighteyes
Συνγχαρητήρια Nighteyes!!!!!I hope you'll serve the forum well...(Not us ,not us :P )Και πάλι συνγχαρητήρια και καλό κουράγιο :)
Sep 21 2009 17:55
Nighteyes → zade
:hahaha:Kαι να σε παρεξηγούσα, έχεις τον τρόπο σου εσύ. Τα σετάκια σου είναι η αδυναμία μου.("Είπε η κοιλιόδουλη"):hahaha:
Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια(νομίζω:terror2:)
Sep 21 2009 16:59
iristella → Nighteyes
Συναδέλφισσα συγχαρητήρια και από εδώ! Όταν μπεις msn nudge me kk?
Sep 21 2009 16:22
Tenshi → Nighteyes
Συγχαρητηρια για το Moderation!!
Αιντε να πιουμε και μια τσικουδια στην υγεια σου!! ;)
Sep 21 2009 15:27
zade → Nighteyes
Με γειά το πρασίνισμα.Και ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις γι αυτά που έγραψα στο θρεντ..
Είδες τι ωραία που τα φέρνω.Στα λέω ωραία ,σε καλοπιάνω και μετά σε χειραγωγώ.Είμαι μεγάλος δημαγωγός τελικά:hahaha:
Sep 21 2009 12:12
Nighteyes → zade
:hahaha::hahaha:Δεν υπάρχει φαγητό που δεν μ' αρέσει, οπότε ότι και να βάλεις είμαι καλυμμένη. Πάντως τα κοκορέτσια επιβάλλονται(ειδικά την Σαρακοστή:hehehe:) και καμιά γαλοπούλα τα Χριστούγεννα(Αν και δεν θα έχει το ίδιο impact) είναι καλοδεχούμενη.
Sep 12 2009 18:02
zade → Nighteyes
Προφανώς και θα το έκανα , Εγώ τις υποσχέσεις μου τις κρατάω. Όσο για τα Κοκορέτσια ,βασικα για το λόγο που λες τα είχα βάλει. Αυτή ή υπογραφή ήταν θρυλική. Και φέτος το πάσχα , πάλι αυτή θα βάλω . Εχεις κάποια προτίμηση που θα ήθελες να δεις στο ava+sig μου ; Οτι φαγητό θες αρκεί να μπορώ να βρω φωτογραφίες.
Sep 12 2009 09:06
Nighteyes → Erisadesu
Τώρα το είδα στο site τους. Το warlords, που σου είχε αρέσει και ο Takeshi εκεί. Μου είχε αρέσει πολύ η ταινία για τον αντιπολεμικό χαρακτήρα της, λόγω ωμότητας κυρίως αλλά και του ηθικού διδάγματος στο τέλος με τους πολιτικούς: Άλλοι σκοτώνονται, άλλοι αποφασίζουν. Καλός και ο Takeshi αλλά δεύτερος ρόλος, ασε που ήταν και ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης στο τέλος.
Γενικά σκεφτόμουν κάποια στιγμή να την αγοράσω την ταινία(όποιες έχουν βγει με τον Takeshi δηλαδή, εδώ ή και έξω.:awww: Α ρε ζημιά που πάθαμε στα γεράματα...:hahaha:) αλλά δεν ξέρω αν θα την πάρω τώρα με την εφημερίδα. Άσε που έχει μαζί και Βίσσυ.:terror2: Να πληρώσω για τον Takeshi ναι, για την Βίσσυ δεν μου κάθεται.
Ευχαριστώ πάντως, θα το χω στο νου μου.:congrats:
Sep 11 2009 14:45
Erisadesu → Nighteyes
το σαββάτο η real news έχει dvd με ταινία του Kaneshiro με τον Jet Lee
Sep 11 2009 11:43
Nighteyes → Erisadesu
:hahaha:Τώρα γιατί με βρίζεις;:congrats:
Εννοείτε πως θα τα μεγάλωνες με τα ήθη και έθιμα που ήθελες, αλλά επειδή συζητούσαμε για "καθαρούς" γονιδιακά λαούς. Δεν θα υπάρχει κάτι τέτοιο σε λίγα χρόνια στην Ελλάδα, αυτό λέω. Η αλήθεια είναι ότι αν ανακατευτούμε με όλα τα βαλκάνια, κτλ, δεν θα έχουμε να ανησυχούμε και για πολέμους και διαμάχες το οποίο βρίσκω πολύ καλό.
Απο την άλλη, η Ασία έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό στην γη και έτσι εκ των πραγμάτων ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι κάτα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό ασιάτης παρά κάτι άλλο, οπότε μπορούμε να κόψουμε από τώρα δρόμο να πάμε κατευθείαν Ασία.(Takeshi σου 'ρχομαι!:awww:):hahaha:
Edit
Ναι το κατάλαβα ότι έκανες πλάκα.
Sep 11 2009 11:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed