Community Status Updates
Osama Bin Laden → Tsunade-sama
Εσύ όμως είσαι [S]κωλόγρια[/S] μεγάλη γυναίκα στην εμφάνιση και loli στο μυαλό. Είδες τo οξύμωρο τώρα; :D
Jan 17 2012 08:47
Tsunade-sama → Osama Bin Laden
Η Rika ήταν loli στην εξωτερική εμφάνιση και κωλόγρια στο μυαλό (πάνω από 100 χρονών).Τυχαία την διάλεξα?Δε νομίζω...:hero:
Jan 17 2012 02:50
(points at the woman that played the loli)
Διακρίνω κάποιο οξύμωρο εδώ πέρα. Γιατί άραγε μια [U]μεγάλη γυναίκα[/U] να θέλει να παίξει το loli; :P
Χμμμμμμμμμμ
Jan 16 2012 08:12
Tsunade-sama → Lord Leon
Γενικά, δε διαβάζω μάνγκα αλλά ίσως κάνω μια εξαίρεση για αυτή τη σεξοπορνοδιαστροφική χαρακτήρα.:riiight:
Jan 15 2012 22:05
[QUOTE]μεγάλη γυναίκα[/QUOTE]
Για ποια αναφέρεσαι?:hahaha:
Jan 15 2012 21:59
Lord Leon → Tsunade-sama
Ευχαριστώ αγαπητή μου κοκκινίζω.:wooi2:
Είδες τα καλά της ανεργίας ποια ειναι; :nanana:
Πολύς ελευθερος χρόνος...
Να διαβασεις και συ το Νοζοκι Ανα. Μπορείς.
Jan 15 2012 19:02
Θυμάσαι τι σου είχα πει στο meeting; "Χάρηκα που αποδείχτηκες νορμάλ γιατί είχα αρχίσει να σε φαντάζομαι σαν τέρας με όλα όσα ακούγονταν για τα Otaku fangirls". Είπαμε [U]νορμάλ[/U], αλλά μην αρχίσεις να το παίρνεις και επάνω σου, μεγάλη γυναίκα. :P
Και σε σκότωσα γιατί haters gonna hate και κυρίως [B][U][SIZE="4"]ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ[/SIZE][/U][/B] (μπορούσα, τουλάχιστον :hahaha:)
Jan 15 2012 18:39
Πες ρε την αλήθεια...με σκότωσες γιατί είμαι τσαχπινογαργαλιάρα και με ζήλευες.
Jan 15 2012 18:19
[QUOTE=Tsunade-sama;555442]
[...]τον Osama, που τρόλαρε ανεπαίσθητα και έκλεισε τον κύκλο του με τον θάνατο μου.Η loli-εκδίκηση όμως είναι καλύτερη αφού του πήρα τα σώβρακα στο tichu.
[/QUOTE]
Haters gonna hate :P
Jan 15 2012 18:15
zennith666 → Tsunade-sama
Μέσα έπεσα στο "η νύφη το έσκασε"!!! Πάμε μωρέ tsunade γερά με τσαμπουκά!!!!
Dec 23 2011 15:54
Άσε ρε που το παίζεις αθώα περιστέρα... Τελικά και εσύ δολοφόνος αποδείχθηκες. Κανείς δεν ξεφεύγει από τη [S]τυφλή[/S] οργή του Θεού :P
Και για το Tichu, μιας και μου το θύμησες, μην σας πιάσω να κλέβεται πάλι, γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Θα έρθω προετοιμασμένος αυτή την φορά...
Dec 22 2011 11:00
Καλά ρε, εμένα βρήκες?Το καλύτερο κορίτσι του κόσμου?Πιο αγνό και από τον κώλο μιας μοναχής?Εμένα???
Ντροπή και όνειδος αγαπητέ!Θα σου πάρω τα σώβρακα στο Tichu!
Dec 22 2011 03:32
Tsunade-sama → Zane
Να'σαι καλά, και εσένα σου εύχομαι το ίδιο.Τα πράγματα είναι όντως σκατά αλλά μην απελπίζεσαι.Και το σερβιτοριλίκι δεν είναι άσχημο.Να'ξερες εγώ τι έχω κάνει εώς τώρα...(όχι δε χρησιμοποιήσα τη Συγγρού για επαγγελματικούς σκοπούς)
Σε συμβουλεύω πάντως να κάνεις μια ειδίκευση που να έχει επαγγελματική απορρόφηση.Όχι ξανά μανά κάτι γενικό.Κ προπαντώς κάτι που να σου αρέσει!
Dec 18 2011 23:37
Zane → Tsunade-sama
Πφφ και πήρα τζάμπα ελπίδες,πως μπορώ να βρω δουλειά μόνο με πτυχίο:borednn9:
Ούτως ή άλλως και γω για μεταπτυχιακό θα πάω,αλλά ήθελα να παίρνω κάνα φράγκο+προυπηρεσια στο ενδιάμεσο γιατί τα πράγματα είναι πολύ σκατά...Με βλέπω να γυρνάω στο παλιό καλό σερβιτοριλίκι...
'Αντε,καλή επιτυχία να χεις και συ με το μεταπτυχιακό:thatsit:
Dec 18 2011 23:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed