Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Στα...βράχια βλέπω κι εδώ!:hahaha:...αμάν,perv...όλο εκεί το μυαλό σου,άσε με και λίγο στην ησυχία μου.:D
Φεβ 28 2009 14:17
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Δεν ξέρω αν θα σου πήγαινε το ροζουλί, μια μύγα μέσα στο στόμα άνετα θα σου πήγαινε! Θα κάνει κ αντίθεση με το marimo μαλλί χαχαχα!
Φεβ 28 2009 13:23
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Αν δεν έλεγες εμένα τότε ποιόν θεούλη εννοούσες,που κουβαλάει και το (μισό) ονομά μου;:ureshii: Τς τς σου φαίνετε ότι θα πήγαινε το ροζούλι με τέτοιο μουτράκι;:blingeye2: [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/290/zorosleeping.jpg[/IMG] ...marimo κι αμα σ'αρέσει! Και η Robin δεν δίνει απλά χρώμα στο προφιλ,είναι όλη η ουσία του.:lovulovu: /lovefool Το γρανάζια γυρνάνε και το σχέδιο είναι σχεδόν έτοιμο να τέθει σε εφαρμογή:Dτα λέμε σύντομα αγαπητή κοκώνα.:wooi2:
Φεβ 28 2009 13:17
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

koita mia fora gunaikio den einai......to monadiko xrwma einai to mavro,ola ta alla apla uparxoun.... amfisviths ton adrismo mou na oum??? ade tora anohth!!! :hahaha::hahaha:
Φεβ 26 2009 23:51
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Βρε αθεόφοβο (πράσινο?) πλάσμα!Μεγάλη ιδέα δεν έχεις για τον εαυτό σου?Ακους εκεί να πω Gami - sama εσένα, ένα bean (πράσινο κιόλας :P) sprout τόσο δα! Για τον καλό (γκουχου...γκουχου) θεούλη έλεγα...τς τς τς...To hell θα πας κ συ με τέτοιες βλασφημιές! Κ άκου τον αγαπητό Tragic Prince, κάτι ξέρει για το ροζουλί...άκους εκεί marimo hahahaha :D Ευτυχώς που έχεις κ την Robin να δίνει λίγο χρώμα στο profile σου XD
Φεβ 26 2009 17:18
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

ofc,my waifu is indeed:kawaii::nbleed: Temeeee κι εσύ μπερδεύεις το χρώμα τώρα,it's marimo ffs,να ουμ!:roar: Εύχομαι να σου άρεσε,γιατί θα το έχω για πολύ καιρό.:hehe: Εσύ ενώ πως τα πας με τα μαθήματα και διαβάσματα,αγαπητή κοκώνα;πότε τελειώνουμε; Άντε να σε δούμε.:3 YΓ: [B][I]Κ συ...μην παίρνεις αέρα γιατί θα σε στείλω στον almighty Gami - sama κ θα σε βασανίζει αυτός μετά!To heaven ρε, to heaven! [/I][/B]Ώραια,απέκτησα κι άλλο παρατσούκλι τώρα:hahaha:,πάντως είσαι η πρώτη που με φωνάζει -sama,έτσι,να αναγνωρίζετε η θέση μου σιγά σιγά.[B][I]:ureshii: [/I][/B]
Φεβ 26 2009 07:02
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

του χέβεν να πας εσύ ρε!!! θα το κάνω και εκεί κώλαση να ουμ..... οκ οκ.....το μόνο που έχω να πω είναι.... [url=http://www.youtube.com/watch?v=JVDmggDj624&feature=related]YouTube - Γιάννης ΞηλιΟΞΊΞ±Ο‚ - ΞΞ± ΞΌΞ±Ο‚ ποΟΞ½Ξµ ΞΊΞ±ΞΉ μαλάκες (audio only)[/url]
Φεβ 25 2009 22:30
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

χαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχααχαχαχ οκ οκ το πιασα.....καλή μας τύχη έχω να πω......αχαχαχαχαχαχαχ εγώ κούκλα μου είμαι ίδη εκεί....απλά στείλε κόσμο να βασιανίσω....βασίζομαι πάνω σου χαχαχα
Φεβ 25 2009 22:20
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

χαχαχαχα όκ ρε...μην τα σπάσεις όλα να ουμ.....χαχαχα τι έγινε και έχεις νεύρα?
Φεβ 25 2009 22:15
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

χαχαχαχα πάντως όσοι ξέρω μου είπαν ότι έφιαξε...τελος πάντων...εσύ καλά είσαι? πως πάει το διάβασμα?
Φεβ 25 2009 22:10
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

ti egine pali? apo oso kserw apo xtes to vradu pantos h vodafon efiakse...
Φεβ 25 2009 22:05
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

ΟοΟ τι kawai pic της Robin - chwan!!! Βέβαια μόλις δει το profile σου θα πρασινήσει από το κακό της!Τι χρώμα είναι αυτό που διάλεξες κ συ???Ούτε το site του Παναθηναικού (ΟΛΕ) δεν είναι τόσο πράσινο :P Σε χάλαγε ένα ροζουλί, ένα κεραμυδί, ένα σοκολατί βρε αδερφέ?
Φεβ 25 2009 22:00
Φωτογραφία

DevilMayCry → Tsunade-sama

Εσι τι λες ?????????
Φεβ 24 2009 16:07
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

kala koukla mou esu??tora girisa
Φεβ 23 2009 21:32
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

heyyyyyy :)