Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

:hahaha::hahaha::hahaha: Εδώ είσαι ορέ?Ξέρεις τι έπαθα???Μου κάηκε η οθόνη!Πότε?Την ώρα που μίλαγα μαζί σου!Σύμπτωση???:hahaha: Τέλος καλό, όλα καλα βέβαια...να'ναι καλά ένα παλικάρι που ξέρω κ με βοήθησε να αγοράσουμε μια άλλη!
Μάρ 20 2009 11:33
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Ωχ,να μαστε!:oo: Που χάθηκες ωρέ κολλητή; Πότε θα σε ξαναδούμε να τελειώσουμε την συζητησούλα μας;:wis: (την τελευταία φορά με άφησες στα κρύα του λουτρού ;__; )
Μάρ 20 2009 11:28
Φωτογραφία

Tsunade-sama → kelborn3

You r so kawaii οταν μαλώνεις τον Black Kaiser :lovulovu:
Μάρ 18 2009 23:31
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

[url=http://www.youtube.com/watch?v=WYjUWSfj7fE]YouTube - Juno3.com - Gay Harry Potter[/url] xaxaxaxaxaxa ελιωσααααααααααααααααααααααααααα
Μάρ 17 2009 13:53
Φωτογραφία

kelborn3 → Tsunade-sama

Πωπω φτηνια ακου λεει μπουγατσα-τουλαχιστον ραμεν και πανω :gotit:
Μάρ 16 2009 13:32
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Τα τηλέφωνα υπάρχουν για να τα κλείνεις στα μούτρα...chat>>>phones :P Μα γιατί το λες αυτό...δίνω τέτοια εντύπωση;:orly: ...χαίρομαι:ureshii:...τα λέμε το απόγευμα αν τύχει και δεν κοιμάμαι λοιπόν,καλή βόλτα.:byejg9: ps:vm spam φδγ :3
Μάρ 16 2009 11:26
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Προοδεύεις Zoro - chin!Κ μένα αν δεν με έπαιρναν τηλέφωνο για καφέ ακόμα στο 10ο όνειρο θα ήμουν! Ettoo...οσφρήζομαι μια απειλή στον αέρα...έκανα κάτι?:uhh:Να ανησυχώ?:oo: Μπορεί να είμαι μέσα το μεσημεράκι οπότε λογικά θα τα πούμε!
Μάρ 16 2009 11:24
Φωτογραφία

Tsunade-sama → kelborn3

Κ μένα μ'άρεσε ο τίτλος, πετυχημένος κ pervy:hahaha: Κ όσο για τις φωνές, έβαλα ωτοασπίδες γιατί όντως κάτι μου σφύριζε στο αυτί...κ δεν ήταν μύγα τελικά...! Μεχ μεχ μεχ, πήζουμε πήζουμε?Εγώ πάω βόλτα στο κέντρο κ ύστερα για coffee στην Αριστοτέλους!Αντέ σας περιμένω να ανεβείτε...κερνάω μπουγάτσες!:hahaha:
Μάρ 16 2009 11:19
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Κι όμως,κι όμως...ξαναδιάβασε τι έλεγε το poster πιο κάτω.:hiding_something: [IMG]http://i42.photobucket.com/albums/e319/vmrio/catmonday.jpg?t=1237194836[/IMG] Τι λέει,που σε χάσαμε πάλι;(μου το ρωτάνε συχνά αυτό και είπα να κάνω το ίδιο xD) Πως παν δουλειές-κέφια; Τα λέμε στο στέκι σαν τύχει και μπεις όπως και να χει.:ureshii::wooi2:
Μάρ 16 2009 11:15
Φωτογραφία

kelborn3 → Tsunade-sama

Mαρεσει ο τιτλος που εβαλα και γενικα μαρεσει οπως το σκεφτεσαι.Οσο για το δευτερο νομιζω οτι εχουμε φτασει σε 1 τετοιο βα8μο που τετοια σχολια μεταξυ μας περιττευουν-ακους τη φωνη μου στο μυαλο σου τωρα και δεν χρειαζεται να στα γραφω:tensai: Σοβαρα ομως χα8ηκες ρε συ μπαινε πιο συχνα να τα λεμε-παω πανεπιστιμιο τωρα και δεν εχω πολυ χρονο για αυτο 8α τα πουμε αργοτερα φιλακια:byejg9:
Μάρ 16 2009 11:12
Φωτογραφία

Tsunade-sama → kelborn3

Εδώ είμαι dear Elite Panties Hunter, δεν χάθηκα!Btw για εξοικονόμηση χρόνου κ χώρου θα σε λέω ΕΡΗ από εδώ κ στο εξής :P Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί? Δεν κάνει τίποτα για το support αν κ πίστευα ότι η αντίδραση σου θα ήταν ελαφρώς διαφοροποιημένη...του style "Στα έλεγα μωρή βλαμμένη, δεν στα έλεγα?"...:hahaha:
Μάρ 16 2009 11:09
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Ohayo Zoro - chin! Τέτοια ώρα θα κοιμάσαι οπότε σου στέλνω τον κατάλληλο άνθρωπο να σε ξυπνήσει...μουχαχαχα! [IMG]http://g-blogs.com/edgarluvitug/files/2009/02/robin.jpg[/IMG]
Μάρ 16 2009 11:03
Φωτογραφία

kelborn3 → Tsunade-sama

Pου εισαι χαμενη κουκλα μου μαυρα ματια κανουμε να σε δουμε τυ για το support sto naruto btw :gotit:
Μάρ 15 2009 12:52
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

[IMG]http://icanhascheezburger.wordpress.com/files/2009/01/funny-pictures-cat-threatens-you-with-death.jpg[/IMG] ...α,και Good Morning Camie-chan!!1 :wooi2:xD (εδώ είναι μια ώρα πίσω,άρα πιάνετε για πρώι ακόμη :3)
Μάρ 15 2009 12:50
Φωτογραφία

The Pirate King → Tsunade-sama

Οχι οχι δεν ειναι ερασιτεχνιες! Σε εμενα δουλεψαν 2 φορες που ετυχε να μην εχω ειτε το pc ειτε το internet, αλλα λογω της πορωσης ειχα κοντεψει να σκασω! Απλα εχει καποιες ατελειες! Μπορεις να τρεχεις σε νετ καφε ή να εχεις καποιον που να ξερει να τα φτιαχνει :P Εναλλακτικα αν εισαι αγορι πας οικιοθελως 12 μηνες στρατο:frozen: Σωστη για τα επεισοδια που βλεπουμε ξανα και ξανα, μπορω να θυμηθω κανα 2 ακομα, Lufy vs Luccy (το τελευταιο κομματι της μαχης) και η συναντηση Whitebeard και Shanks, καθως και καποιες μεμονωμενες σκηνες απο αλλα επεισοδια, οπως το καψιμο της σημαιας απο τον Πινοκιο. Υ.Γ. Βαλε και αλλες εικονες με αρκα! :congrats:
Μάρ 13 2009 02:01