Community Status Updates
Tsunade-sama → Zoro
Ααα...όχι!Έσυ θα τον ηρεμίσεις όσο άγριος κ αν είναι!
Θα αφήσεις εμένα, ένα μικρούτσικο κ αθωούτσικο (γκουχου γκουχου) κοριτσάκι, να τα βάλει με κάποιον διπλάσιό της?:nanana:
Εγώ έχω να αντιμετωπίσω εσένα που εξελίχθηκες σε κάτι το εξίσου τρομακτικό (κ στα'λεγα, οι κακές παρέες φταίνε!)
Feb 10 2009 22:21
Zoro → Tsunade-sama
ΟΚ δεν θα σε θίξω...θα σου κάνω κομπλιμέντα για να έχω καλύτερα αποτελέσματα(νομίζω ξέρεις που αναφέρομαι:hehe:)...ετοιμάσου,kukuku xD
Καλή Επιτυχία και σε σενα με τις εξετάσεις και κουράγιο,ένας μήνας(και κάτι) έμεινε. :3
Βράχια,καβούρια και Seirios ε;:orly:
Ενδιαφέρουσα ιδέα,αλλά δεν μπορώ...θέλω εσένα να τον ηρεμίσεις...γίνετε άγριος μερικές φορές και με τρομάζει.:nanana:
Feb 10 2009 20:46
Tsunade-sama → Zoro
[μα τι γλυκούλα που είναι αυτή η Camie...και το ότι είναι τόσο αθώα μου θυμίζει άλλο κορόιδο *kukuku* ονόματα δεν λέμε,οικογένειες δεν θίγουμε xD]
Μην θίξεις καλύτερα γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα...πως ήταν ο Zoro όταν η Caimie του έλεγε αν είναι φίλοι με τον Hachi, πολύ χειρότερα!:kakaka:
Κ πες με Sakura μετα, πες με Tsunade, όπως σου αρέσει...:hahaha:
Καλές επιτυχίες καλό μου με τις εξετάσεις σου.Αποτελέσματα ακούω κ ζηλεύω...Μου φαίνεται αιώνας μέχρι να τελειώσω αν σκεφτείς ότι σήμερα έδωσα το δεύτερο από τα 6 μαθήματα μου...:zetsubou:
Αντε να ξεμπερδεύουμε να σε δούμε από Ελλάδα μεριά, να σε στείλω μέχρι τα βραχάκια να...κάνεις παρέα στα καβούρια!Εκτός κ αν θέλεις να σου φωνάξω κ τον φίλο σου τον Seirio να λέτε κ καμιά κουβέντα όσο κάνετε παρέα στα καβουράκια χιχιχιχι!
Feb 10 2009 20:19
Zoro → Tsunade-sama
ωωω μετά από τόσες φορές που τα άκουσα,μου ήρθε κι εμένα η όρεξη να τα επισκευτούμε μαζί,αλλά μετα σκέφτηκα ότι μάλλον θα καταλήξω έτσι-->:beaten:(για πολλούς λόγους) και είπα να αφήσω την ιδέα.:P
(εκτός κι αν όντως δεν μπορείς χωρίς εμένα τόσο πολύ και με θερμοπαρακαλάς,οπότε θα σου δωθώ xDDD)
inner laugh ακούω btw,μήπως να σε λέω σάκουρα από δω και πέρα?
(μην παρεξηγηθείς,είμαι φαν...κι ας την μισούν τόσοι...φοβερό μαλλί έχει και πολύ γλυκούλα την βρίσκω,με ένα touch από bi4tch,ότι πρέπει:nanana:)
Κι εγώ ένα από τα ίδια,διαβάσματα...σήμερα είχα την δεύτερη εξέταση(θέλω να πιστεύω πως πήγε καλά,σύντομα βγαίνουν τα αποτελέσμα) και είμαι εδώ και μερες άϋπνος,σε αντίθεση με τον φίλτατο φύκιοκέφαλο...2 ώρες πρέπει να κοιμήθηκα σήμερα.:frozen:
(μια φορά αντέχω ακόμη πάντως,δεν με ξεφορτώνεσαι xD)
Όπως κατάλαβες η εικόνα ξεγελάει λοιπόν...τον L έπρεπε να χω βάλει.:borednn9:
Τέλος,βλέπω προχωράμε σταδιακά την αγαπημένη πειράτικη μας σειρά...εύγε,κι εγώ το εφτασα στο 387(απόψε θα το κάψω και θα δω το 388 πάση θυσία μετά από τόσα καλά που ακούω) και έχω να πω ότι η σειρά ξαναέπιασε τις παλίες καλές μέρες με τις πλάκες...τέρμα τα lame jokes του thriller bark,σε μερικά έπεσα κάτω...(όπως εκεί που η Camie λέει για τον Hachi "oh,so he's your friend?" και γυρνάει ο Zoro με θυμωμένο πρόσωπο και κόκκινο φόντο και λέει "HE'S NOT OUR FRIEND!" και τρομάζουν οι άλλοι 2,απλά epic...γενικώς είχαν πολλά καλά αστεία αυτά τα επεισόδια,όλοι είχαν το μεριδίο τους).
[μα τι γλυκούλα που είναι αυτή η Camie...και το ότι είναι τόσο αθώα μου θυμίζει άλλο κορόιδο *kukuku* ονόματα δεν λέμε,οικογένειες δεν θίγουμε xD]
...ουφ,ρούφηξες και το πρώτο απ τα φημισμένα σεντόνια μου,be proud!: P
Feb 09 2009 22:22
Tsunade-sama → Zoro
Μάλιστα...έμαθες κ συ τα... βράχια αγαπητέ Zoro!
Τι κρίμα που ο καιρός δεν ενδείκνυται για παραθαλάσσιες εξορμήσεις σε βράχους και οτιδήποτε άλλο βραχοειδή...χιχιχιχι *inner laugh*
Κατα τα άλλα, διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα...κ λίγος ύπνος...Αλλά από υγεία σκάω πανάθεμα με! :)
Εσύ, πως πάει το διάβασμα?Για ύπνο δεν θα ρωτήσω...δεν πιστεύω εσύ να έχεις τέτοιο πρόβλημα!Εξάλλου η εικόνα μιλάει απο μόνη της :)
Feb 09 2009 21:59
Tsunade-sama → Yu_Kanda
Ρε Kanda,πως ανέχεσαι να σου συμπεριφέρεται έτσι ενα bean sprout σαν τον αποκάτω (Seirios)?Εμπρός λοιπόν σήκωσε την σπαθάρα σου κ πες ΟΧΙ (σαν τον Μεταξά...) στην σκλαβιά κ την δικτατορία!
Feb 09 2009 21:45
Zoro → Tsunade-sama
Βρε καλώς την,καιρό έχουμε να σε δούμε και το παίρνω σαν ευκαιρία να σου αφήσω το πρώτο μου vm...πότε θα συναντηθούμε,όλοι μαζί...
...στα βράχια?:hahaha:
Πέραν αυτού,υγεία-διάβασμα πως πάνε?:P
(ελπίζω χάλια xD)
Feb 09 2009 21:42
Tsunade-sama → Elizabeth
Μου φαίνεται ότι πρέπει να ανανεώσω το profile μου κ να γράψω..."I'm thinking of starting Soul Eater ...after the f****ing exams!"
Όπως καταλάβες, μόνο στη σκέψη έμεινα!
Feb 05 2009 12:32
Elizabeth → Tsunade-sama
:hi:Κι εγώ σε ευχαριστώ!Γράφεις ότι θα ότι σκέφτεσε να ξεκνήσεις το Soul Eater.:emptyonexg1:Το ξεκίνησες;Γιατί θέλω να το ξεκινήσω και εγώ αλλά θέλω να ξέρω αξίζει τι κόπο ή όχι;:nod::byejg9:
Feb 04 2009 18:23
Seirios → Tsunade-sama
sugnwmh kiolas....kakies magises,ekswghines kampies kai purinokinitoi mpakaliaroi....
ti tha legate gia fisiologikes gynaikes?????????
Jan 29 2009 04:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed