Community Status Updates
Tsunade-sama → The Pirate King
"Βαζεις καποιον να καταστρεψει το pc σου ή αφηνεις απληρωτο το internet!"
Εγγυημένη λύση ή ψευτοερασιτεχνιές?:hahaha:
Btw μέσα στα επεισόδια που είναι να τα βλέπεις μέχρι να λιώσουν βάλε κ την μάχη Zoro Vs Mihawk...
Mar 12 2009 17:01
Seirios → Tsunade-sama
[IMG]http://i42.tinypic.com/35d9nhg.jpg[/IMG]
xaxaxax i loled!
Mar 09 2009 08:31
Zoro → Tsunade-sama
Να 'σαι καλάααααααα,σαν εσένα καμίααα:blingeye2:...δεν περίμενα τέτοια απάντηση σήμερα με το που ξύπνησα.:nanana:
Μωρέ ας ήταν μόνο αυτός και θα μπορούσα να του πηγαίνω αρκετά κόντρα...ή συνεργασία του με άλλο άτομο είναι που μου τα δυσκολεύει.:wis:
...αλλά τώρα που έχω και σένα και θυμήθηκες το χρέος σου πιστεύω τα πόδια μας θα πιάσουν καλά τόπο.:hehehe:
This will be the beginning of a beautiful relationship...:ureshii:
/casablanca
Mar 08 2009 14:58
Tsunade-sama → Adventurer
Με θέματα υγείας δεν παίζω, μην ανησυχείς!Δεν είμαι fan του νοσοκομείου κ ούτε των γιατρών οπότε τα ψάχνω όλα για να αποφεύγω κάθε είδους επισκέψεις σε τέτοια κτήρια. :)Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως, το εκτιμώ!
Mar 08 2009 12:45
Tsunade-sama → Zoro
Αχα!Μόλις θυμήθηκα το χρέος μου!
Όχι καλό μου, μην ζητάς συγνώμες.Ξέρουμε κ οι δυο ότι αυτά που λέμε είναι αθωούτσικα κ μη πονηρά.Είσαι ανώτερο ον εσύ είπαμε για να ζητάς συγνώμες κ συγχωρήσεις.Γι'αυτο άλλωστε κάνεις παρέα κ μαζί μου /ψωνάρα mode on :hahaha:
Κ επιτέλους, μην αφήνεις τον Seirio να σου λέει ότι θέλει κ να σε κάνει ότι θέλει, πάτα λίγο πόδι (αν θες βοήθεια σου δανείζω κ το δικό μου...πόδι!)
Mar 08 2009 12:39
Zoro → Tsunade-sama
Μετά από σοβαρή υπόδειξη ανώτερου ατόμου,συγγνώμη και από δω για την αναίδειά μου αξιαγάπητη Tsunade-sama,πρωϊνές ώρες οι μάριμοι δεν σκέφτονται...κοιμούνται.:nanana:
Συγχωρεμένος;:blingeye2:
Mar 08 2009 04:17
Adventurer → Tsunade-sama
Ενταξει, το εχεις ψαξει το θεμα τελικα, φοβηθηκα οτι δεν το ειχες δωσει σημασια και χαιρομαι πραγματικα που εκανα λαθος :) Εφοσον σου ειπε ο γιατρος ετσι μπορω να ειμαι ησυχος. Οχι τιποτα αλλο αλλα μια φιλη μου που το ειχε αφησει φλου μονο που δεν κατεληξε στο νοσοκομειο :terror2:
Keep walking ;)
Mar 08 2009 04:03
Zoro → Tsunade-sama
Worry Not,θα τα θυμηθείς όλα τώρα...βλέπεις δεν ήταν το απλοϊκό και βαρετό πόκερ...ήταν το άλλο,το καλό,το ενδιαφέρον...αν με πιάνεις.:himitsu:
...και έχασες!:hehehe:
Mar 08 2009 03:22
Tsunade-sama → Zoro
Τα νέα για το μαλλί μου βλέπω διαδόθηκαν παντού, να δω όταν πάω για μανικιούρ τι θα γίνει :hahaha:
Έχω χάσει κάπου κ δεν το θυμάμαι???:hahaha:Μήπως παίξαμε κανα ποκεράκι κ έχασα κ σου χρωστάω?
Ωραία αφού θα μείνεις παραπάνω περιμένω να μου πεις...με έχει φάει η αγωνία βλέπεις, σε λίγο θα αρχίσω να τρώω κ τα νύχια μου κ θα χαλάσει το μανικιούρ κ θα τρέχω πάλι να μου φτιάξουν το νύχι...μπλα μπλα μπλα:hahaha:
Mar 08 2009 03:19
Tsunade-sama → Adventurer
Βασικά με γιατρό το συζήτησα αλλά πιστεύω κ ο πνευματικός μου το ίδιο θα μου έλεγε...κάνε ότι θέλεις.Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ότι πρέπει ο εαυτός μας να βελτιώνεται κ το συνηδητοποίησα κ γω μετά από τόσες λιποθυμίες σε μέρες νηστείας.Οπότε πλέον όσο μπορώ νηστεύω κ όποτε βλέπω ότι είμαι αδύναμη δεν το σκέφτομαι καν να νηστέψω. :)
Mar 08 2009 03:11
Zoro → Tsunade-sama
Θα μου τα πεις όλα καλέ,έχουμε χρόνο.:orly:
Κανονικά δεν θα με προλάβαινες,αλλά για τα *arc's line* και το ωραίο σου μαλλί και μόνο θα μείνω λίγο παραπάνω...αφού σου πα,σου φεξε βρε!
Είδες τι κάνω για σενα;Και με περιμένουν και τόσες δουλειές και φίλοι εκεί πάνω και εδώ δεν έχω απολύτως τπτ να κάνω εδώ κι όμως αποφάσισα να μείνω:blingeye2: *σλούρπ χ 2*
(οκ ίσως το παράκανα λιγάκι με το γλύψιμο:hehe:...σε καλόπιασα όμως ε;παραδέξου το!)
Μωρ δάνειο δεν έχεις ζητήσει,έχεις χάσει όμως κάπου αν θυμάσαι καθόλου.:wis:
(το καλό που σου θέλω να θυμάσαι:mador2:)
Mar 08 2009 03:10
Tsunade-sama → Zoro
Αχ εύχομαι αυτά που μου έτυχαν να μην σου τύχουν ποτέ, αλλά τέλος καλό όλα καλά!
Κατεβαίνω αύριο Αθήνα, λες να σε προλάβω???:bike:
Κ μάζεψε το γλύψιμο, σίγα μην ήρθες για τα μάτια μου τα μπιρμπιλοτά κ τα αλλήθωρα!
Εμμ..χρέος?:wis:Από όσο θυμάμαι δεν έχω ζητήσει δάνειο από σένα marimo:hahaha:
Περιμένω details πάνω σε αυτό το θέμα...οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους δεν λένε? (ή μήπως το αντίθετο???:hahaha:)
Mar 08 2009 03:01
Adventurer → Tsunade-sama
Ρε συ, διαβασα το ποστ σου στο θεμα της νηστειας. Γνωριζω ως γεγονος οτι η νηστεια [B]απαγορευεται ρητως και δια ροπαλου[/B] σε οποιον εχει προβλημα υγειας. Το νοημα της ειναι να βελτιωνεις τον εαυτο σου οχι να τον καταστρεφεις. Σε θερμοπαρακαλω, συζητησε το θεμα με καποιον πνευματικο το ταχυτερο.
Mar 08 2009 02:56
Zoro → Tsunade-sama
Tsunade-samaaaaaaaaaaa:nanana:...πως σε χάσαμε έτσι ξαφνικά;εδώ άλλοι έκαναν ολόκληρο ταξίδι για τα μάτια σου και μόνο *σλούρπ* και μας γράφεις έτσι;δεν πιστεύω να ξέχασες το χρέος σου εεεεε;:ureshii:
Άντε βρε,τελικά σου φεξε lucky b....eautiful,ίσως προλάβεις να με δεις,περισσότερες λεπτομέρειες από εμεσέ.:orly:
Και θενξ που με θυμήθηκες,δεν σταματάνε ποτέ να με εκπλήσσουν το πόσα άτομα μου κάνουν τις ευχές τους και τώρα,να 'σαι καλά.:wooi2:
(το μαλλί σε καθυστέρησε αλλά το θυμήθηκες,αυτό μετράει:hehe:)
εύχομαι να τα πούμε,κάπου,σύντομα.^^
Mar 08 2009 02:47
Tsunade-sama → Zoro
Χρόνια πολλά marimo!Ναι ξέρω χάθηκα άλλά με βρήκε η Νικολούλη...μην χαθεί άνθρωπος τσουπ αμέσως να ψάξει για αυτόν.Ούτε να χαθούμε δεν μπορόυμε με την τύπισσα... :P
Mar 08 2009 02:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed