Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tsunade-sama

Γοοδ μορνινγ δεαρ :hi:, σε τι οφείλω την ξαφνική έκρηξη κομπλιμέντου; Btw, κατευθείαν από τα χεράκια του άλλου perv (όχι που δεν θα τον ανέφερα), [URL="http://forum.onemanga.com/showpost.php?p=2089862&postcount=104"]voilà[/URL]! Λέει τα πάντα και ακόμα περισσότερα για την αγαπητή Boa και γιατί πρέπει να γίνει το επόμενο μέλος του πληρώματος, χωρίς να έχει κανένα απολύτως manga spoiler!! Αξίζει να το διαβάσεις όλο, αλλά αν βαριέσαι [U][B]πρέπει επειγόντως[/B][/U] να δεις το τελευταίο τέρμα κάτω spoiler... για γερά rofls, just what you'd expect from ero-chin! :kakaka:
Nov 27 2009 11:34
Photo

Tsunade-sama → Zoro

*Blink,blink* Oh dear...you turnt into a perv!!!:terror2:
Nov 27 2009 11:26
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Γουστα ειναι αυτα.Η 8α σου αρεσει η 8α το μισησεις.Δεν ειναι μεση λυση.Εμενα απλα μου αρεσε επειδη ξεφευγει απο τα συνη8ισμενα και η δραση ειναι ακαταπαυστη.Και ο κεντρικος ηρωας δεν νοιαζεται για ολο τον κοσμο αλλα για την παρτυ του χδ.Και επειδη κανει και πραγματα που δεν κανουν αλλοι σε αλλα ανιμε :gotit:
Nov 26 2009 19:43
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Gantz=Epic Fail Κρίμα τα διβιδι...
Nov 26 2009 17:24
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Ανάπηρος???:try: Ένα έχω να πω...Amaterasu!!!
Nov 21 2009 01:17
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ωωωω ώστε η μεγάλη συνάντηση έγινε... αναρωτιέμαι πόσα panchu θυσίασες στον βωμό του τότε! :hihi2: [SIZE=1][s]Γιατί μωρέ τι έχει η εικόνα... ; μια ιδανική κατάσταση δείχνει, τίποτα παραπάνω... [/s][/SIZE] d'oh, erase that! XD Uff, καλά που έπιασε το Plan B γιατί trust me, δεν θες να ακούσεις ποιο ήταν το C! :hiding_something: Ναι και για μένα τα έσπασε η Erza και την βρήκα πολύ πρωτοποριακή για shonen, που ξανάδαμε τόσο kickass πρωταγωνίστρια ανάμεσα σε τόσους άντρες; :P Αλλά no my friend, πιο όμορφη και kawai είναι η μοναδική Lucy-chwan! :nbleed: ... aaa souka, για να μην φας troll από μένα είπες να πάρεις spoiler απ' αυτόν... an indeed smart decision! :bike: [SIZE=1][s](not at all!!)[/s][/SIZE]
Nov 20 2009 21:39
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Mα γινεται να μην το συγκρινω.Αναπηρος και ο ενας πρωταγωνιστης αναπηρος και ο αλλος.Η μονη διαφορα ειναι οτι ο ενας ειναι εμο και γκαι και ο αλλος εμο και ηδονοβλεψιας(107 χρονια μλκ).Οσο ναναι ξερουν οι γυναικες πανω απο ολα:canthelp:
Nov 20 2009 14:52
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Σε παρακαλώ που με συγκρίνεις με τις λυσσάρες του Twilight!Tzizouz! And all that from watching [B]Itachi[/B] fighting with his brother!Ο Sasuke μου προκάλεσε άλλες εκρήξεις...μην το ψάχνεις! hehehe
Nov 20 2009 11:51
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Τον άλλον τον κατσάδιασα από...κοντά!Έχε χάρη που μου υποσχέθηκε να μου δώσει το Gantz σε DvD αλλιώς ούτε στα 10χλμ δεν θα ήθελα να τον δω :mador2: Κ εντάξει μπορεί ο άλλος να σου έδωσε το παράδειγμα να βάλεις κ σύ τέτοια (pfff...)εικόνα αλλά αυτήν που βρήκες παλουκάρ' μου με έκανε να βγω από τα ρούχα μου!(τρόπος του λέγειν, μην χαίρεσαι :hihi2:) Οκ, αυτό το γατί είναι uber kawaii κ δεν μπορώ να αντισταθώ σε αυτά τα ματάκια (nyaaaa~). On the other news, η Erza τα έσπασε!Ω ναι, την βρίσκω άκρως συμπαθητική κ όμορφη, με την άγρια έννοια πάντα γιατι πιο όμορφη από την Mirajane δεν υπάρχει!:awww: Κ για να μην το ξεχάσω...μην με ξανατρολλάρεις κακομοίρη μου για το One Piece θα σε κάνω κιμά από τα panchu!Ο Kel-chin μου είπε ότι ο Ace δεν έχει πεθάνει κ δεν πρόκειται να πεθάνει από αυτα που μου αποκάλυψε (Spoilercoffee ήπια εκείνη την μέρα...άστα!):hahaha:
Nov 20 2009 11:38
Photo

Tsunade-sama → iristella

Το ίδιο απόρησα κ γω γι'αυτό κ δεν έχασα χρόνο! Περιμένω σεντονάρα!Ίσως από τα πολύ λίγα επεισόδια της σειράς που αξίζει να γράψεις πολλά!Μην κοιτάς εμένα...ο wild Itachi μου έφαγε την γλώσσα! :P
Nov 20 2009 11:27
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

[IMG]http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0904/epic-orgasm-demotivational-poster-1239784210.jpg[/IMG] And all that from watching sasuke fighting his brother......And we accuse women who love twilight...
Nov 20 2009 09:41
Photo

Zoro → Tsunade-sama

... time for Plan B then. :tensai: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: [IMG]http://i46.tinypic.com/1pxqop.jpg[/IMG] :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: ... επίσης, δεν μου εξήγησες ακόμα τι έγινε με τον άλλο, που έβαλε πρώτος εικόνα μάλιστα... μήπως τον τρομοκράτησες τόσο και γι' αυτό δεν βλέπω άλλα vms του εδώ; :terror2: (on another note, πως σου φάνηκε η Erza; :wis:)
Nov 20 2009 01:35
Photo

iristella → Tsunade-sama

Χαχαχα λέω αν το περιμένω από Taka γιατί με τους HorribleSubs δεν τα πάω καλά. Τότε όμως θα δείτε το epic αφιέρωμα στο Naruto latest episode. ¨Ενα post γεμάτο λυρισμό ποίηση, καλύτερο και από ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη. Thanks για το request btw. Πως και δεν σε είχα κάνει τόσο καιρό? AAAh η αφηρημάδα μου με έχει φάει. xD
Nov 20 2009 00:47
Photo

Tsunade-sama → iristella

Ω ναι μα τον Τουτάτη κ μόνο αυτούς (άντε κ κάτι ξεχασμένους Uchihaδες για κλάσματα δευτερολέπτου)! Τρέχα, τρέχα, τρέχα να το δεις κ έλα να μοιραστούμε μετά μια πορτοκαλάδα!...hic! 100% guarantee καλύτερο τελείωμα κ από την Πετρούλα! XD
Nov 20 2009 00:30
Photo

iristella → Tsunade-sama

[quote=Tsunade-sama;354259][CENTER][SIZE=4][COLOR=indigo]135-136 just...[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=6][COLOR=#4b0082]PURE AWESOMENESS![/COLOR][/SIZE] [FONT=Lucida Console][SIZE=2][COLOR=#000000]κ ναι, μόλις τελείωσα![/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/quote] Για να μην πάθετε αναιμία.... [IMG]http://i274.photobucket.com/albums/jj243/dulcetchick/OrangeJuice.jpg[/IMG] Mια ευγενική προσφορά της Uchiha Supporters Association. (Αυτούς δεν δείχνει το διπλό?xD)
Nov 20 2009 00:21