Jump to content

Community Status Updates

Photo

Camus → Cassiel

Εννοείται πως θα σου στείλω αφίσα!!!! :congrats: :tensai:[B][U] I AM A GENIOUS!!!!!! :wooi2:[/U][/B] [B][/B] Sorry αλλά όντως τρέχω με τα του party και δεν προλαβαίνω ούτε να φτύσω!!! :Crying2: Εχθές που ήμουν ΟΛΟ το βράδυ online ου ήσουν, εεεεεεεεεε?????????:mador2:
Apr 08 2009 13:11
Photo

Cassiel → lily

"Αγαπητή καμμένη":hahaha:, δεν σε ρώτησα ποτέ.MSN έχεις;Και μπαίνεις καθόλου;
Apr 08 2009 13:00
Photo

Cassiel → Konart

Αξιόθηκα επιτέλους να μπω ξανά MSN:wis:.Tα λέμε εκεί:)
Apr 08 2009 12:58
Photo

Cassiel → kantoros

Ανέβηκαν οι πρώτες φώτο.Πάνε να δεις τι έχασες καημένε....:nanana:.Κοίτα άλλες φορές να ακυρώνεις τις εκδρομές έτσι:congrats:;
Apr 08 2009 12:56
Photo

Cassiel → Camus

Είδα την αφίσα.Woaaaaaaaaaaaa:oo:!!!Θέλω sample:congrats:.Αξιώθηκα να μπω MSN και εσύ δεν είσαι εκεί:oo:;Πάλι σε φάγαν οι δουλειές:knock-knock:
Apr 08 2009 12:54
Photo

Cassiel → Hitorinai Kokoro

Νίκη-chaaaan:hi: Uα σε ρωτούσα για το τι είχες πει θα κάνεις με τις φώτος γιατί ξεχάστηκα,αλλά όπως βλέπω παρακάτω λες θα τις ανεβάσεις οπότε περιμένω:wooi2:.Σε λίγο έρχονται μερικές εκ μέρους μου στο θέμα από δύο άλλα κορίτσια:).Let the uploading begin:8):!
Apr 07 2009 15:27
Photo

Cassiel → MogDevil

Ε δεν τα είπαμε 3 κοιμάμαι συνήθως:P.Busy μια ζωή.Άσε που κοιμήθηκα 13 ώρες και ξύπνησα μεσημέρι.Μάλλον θα ξεμπλέψω με όλα κάπου αύριο το μεσημέρι και θα μπω κάπου τότε MSN ξανά.
Apr 07 2009 01:47
Photo

MogDevil → Cassiel

ba ba ti vlepoun ta matia mou aipnies aipnies ????
Apr 07 2009 01:18
Photo

Cassiel → DarcRose22

Thank you for the request:wooi2:!!!!Και όπως είπαμε μην ξεχάσεις να δεις το θέμα όταν ανέβει:joyful:!!!
Apr 04 2009 12:49
Photo

Cassiel → jenna-san

Ε κοίτα όταν είναι 44 άτομα ντυμένα και το μαγαζί τίγκα τόσο που να μην περνάει μύγα, ε μόνο epic θα το έλεγα:wooi2:.Άλλωστε το είπες, έφυγες νωρίς και οπότε έχασες τα καλύτερα:orly:.Για σένα πιο ήταν το πιo epic δηλαδή.Από όσα ήρθες φυσικά:drink:.Χου χου χου δεν λέω:P.Αν δεν γίνει καμιά στραβή αύριο θα πρέπει να τα έχω όλα έτοιμα.
Mar 31 2009 01:21
Photo

jenna-san → Cassiel

Ε εκείνο δεν ήταν και το πιο epic meeting...επιπλέον είχε φύγει και ο φίλος μου οπότε έφυγα μαζί του...ήθελα κιόλας να :gn2: γιατί ήμουν κουρασμένη...:uhh: anyway σε αυτό το meeting θα κάτσω περισσότερο:wooi2: σιγά βρε που δεν θες να αποκαλύπτεις τι θα ντυθείς κιόλας!:awww:
Mar 30 2009 17:23
Photo

Cassiel → jenna-san

Και γιατί παρακαλώ έφυγες από το πιο epic party:oo:;Νωρίς; Μάλλον πριν της 10.20 που συστηχώς ήρθα αργοπορημένος:unlucky:.Kαι σε αυτό το πάρτι θα έχουμε Maka οπότε:wooi2:! Εγώ τα δικά μου δεν μου αρέσει να τα αποκαλύπτω από νωρίτερα, αν και αυτή την φορά "αναγκάστηκα", επειδή χρειαζόμουν πάλι ένα χεράκι από κάποια παιδιά σχετικά με κάποια πράγματα.Ε, δεν έμεινε και πολύ.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι πάλι από One Piece:hiding_something:.
Mar 27 2009 17:21
Photo

jenna-san → Cassiel

Βασικά ήμουν και στο προηγούμενο απλώς είχα φύγει λίγο νωρίς:canthelp:....ο καντόρος δυστυχώς θα πάει τετραήμερη και δεν θα μπορέσει να απολαύσει αυτό το epic γεγονός:fromabove:!!Τι θα ντυθείς? Εγώ θα έρθω σαν maka-chan από soul eater:wooi2:!!
Mar 26 2009 17:55
Photo

Konart → Cassiel

Ναι μας επιασε!! λες και φαγαμε γλυστιδες με σαλτσα φαντασιας..:hahaha:
Mar 21 2009 01:13
Photo

Cassiel → Konart

Έχετε πάντως πολύ φαντασία ρε παιδιά:P. Αν χρειαστώ σεναριογράφο για κανένα manga ή RPG ξέρω σε ποιους να απευθυνθώ:hahaha:
Mar 20 2009 22:43