Jump to content

Community Status Updates

Photo

SasukeUchiha → Cassiel

okap...
Apr 13 2009 01:25
Photo

Cassiel → SasukeUchiha

Έχω και το έχω στο πεδίο Contact Info.Χρόνο δεν έχω και σήμερα σίγουρα όχι.Οπότε αν θες μου λες από αύριο:)
Apr 12 2009 20:32
Photo

Cassiel → Christie Valentine.

Αρχικά για να μην μπερδευόμαστε και γίνει κανένα λάθος, είσαι η γνωστή Christie από τα πάρτι της Θεσσαλονίκης που είχες ήδη εδώ το account με username "Christie",σωστά:); Εφόσον δεν ξέρω τις δυνατότητες που έχει κάθε moderator level, απλά πάτα [URL="http://www.anime.gr/forums/private.php?do=newpm&u=334"]εδώ[/URL] για να στείλεις ένα private message στον Dante80 λέγοντας του αυτό που σου είπα, ότι δηλαδή ήδη είχες ένα λογαριασμό με το username "Christie" (αν είπαμε είσαι το ίδιο άτομο που πιστεύω και δεν πρόκειτε για λάθος XD), ότι θέλοντας να αλλάξεις το username σου έκανες 2ο λογαριασμό με το usernaname "Christie Valentine", και ότι θέλεις να σβηστεί ο 2ος λογαριασμός και να αλλάξει το username του αρχικού σου σε "Christie Valentine".Λογικά θα μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.
Apr 12 2009 20:29
Photo

Christie Valentine. → Cassiel

Αλήθεια??? Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται αυτο?
Apr 12 2009 20:07
Photo

SasukeUchiha → Cassiel

εχεις msn?αμα ειναι να μιλισουμε απο εκει και να σου πω...
Apr 12 2009 19:44
Photo

Cassiel → SasukeUchiha

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Για ποιο link μιλάς και πως σου το κάνει κόκκινο δηλαδή:hmmm:
Apr 12 2009 11:05
Photo

Cassiel → Konart

Μουαχαχα,πάνε στο προφίλ της Αναστασίας να δεις τι απάντησα:hahaha:
Apr 12 2009 11:02
Photo

Cassiel → Ritsuka

Eeeeeeeeeek:oo:.Konart, du Spion! Was für eine Schande!!!:hahaha::hahaha::hahaha:.Αναστασία το γυρίζουμε για "λόγους ασφαλείας" σε Γραμμική Β Μυκηναϊκής περιόδου από εδώ και πέρα:sleepy:!
Apr 12 2009 11:01
Photo

Cassiel → Christie Valentine.

Thanks για το add:wooi2:.Απλά ενημερωτικά,δεν χρειαζόταν όμως να κάνεις νέο account. Αν ήθελες απλά να αλλάξεις το username σου μπορούσες να το ζητήσεις από κάποιον moderator μέσου pm και θα γινόταν αμέσως πιστεύω:thatsit:.Έτσι δεν θα έχανες όλα όσα υπάρχουν ήδη στο προφίλ σου:).Μπορείς να το πεις και τώρα βέβαια αν θέλεις:ureshii:.Τα λέμε:byejg9:
Apr 11 2009 23:46
Photo

Cassiel → Camus

Μουαχαχαχαχα:hahaha:
Apr 11 2009 10:17
Photo

Cassiel → Labrokratis

Μοιάζουν και μεταξύ τους έτσι και αλλιώς:hahaha:. Δύσκολη η ευχή που λες,αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία:emptyonexg1:.
Apr 11 2009 10:16
Photo

Camus → Cassiel

Pfffffffffffffffttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt :madtodeath:
Apr 11 2009 09:44
Photo

Labrokratis → Cassiel

Ευχαριστώ για τις ευχές! Εύχομαι να βρούμε όλοι την Meeter μας! (καλά, και μια Emeraldas ή Kei Yuki δε θα μας χαλάσει νομίζω ... :-P )
Apr 11 2009 00:08
Photo

Cassiel → Konart

Είδες που εμφανίστηκε.Και έχει και άλλα:hahaha:.Εκεί που δεν εμφανίστηκε όμως ακόμα η Tsunade είναι στο MSN:deadga6:.Που κρύβεσαι Koni-chan:nanana:;
Apr 10 2009 23:01
Photo

SasukeUchiha → Cassiel

νε αλλα σε εμενα οταν βαζω το λινκ.....μου το κανει κοκκινο..και το ιδιο και στα χρωματα των γραμματων....γιαυτο θελω να με βοηθησεις...αν μπορεις...
Apr 10 2009 21:05