Jump to content

Community Status Updates

Photo

Christie Valentine → Cassiel

Τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσα να κανω αυτο που κανει η αδελφη μου σε Sasuke αλλα θα εχουμε εναν ηδη... :emptyonexg1: Και σχετικα με την Yuffie , ναι εχω παρα πολλα αποθυμενα και οταν ακουω το ονομα της μου αναβουν τα λαμπακια:hahaha::hahaha::hahaha:... Αμα εχεις να προτεινεις κατι απλα στειλε φωτο.:wooi2: . Αμα θες στειλε μου το μςν σου να τα πουμε και απο κει καμια φορα.:byejg9:
Apr 20 2009 00:06
Photo

Cassiel → Christie Valentine

:oo:Εντάξει ηρέμησε:OMG3:.:hahaha:.Μάλλον έχεις απωθημένα με την Yuffie:hiding_something:.Εγώ απλά σου λέω τι βλέπω με βάση την φώτο που έχεις στο προφίλ:joyful:.Άλλωστε -εκτός- cosplay δεν σε έχω δει ακόμα για να ξέρω πως μοιάζεις:drink:.Ωραίες οι ιδέες σου.Αν και απορώ, αν επιλέξεις παρόμοιο με την Χαριλένη, πως στο καλό θα τα κάνετε αυτά. Είστε και απόλυτα πιστοί cosplayers εσείς και φοβάμαι μην έχουμε τίποτα ατυχήματα με τόσα παιδιά εκεί πέρα:hihi2:.Μάλλον θα πρέπει να κλείσουμε και μερικά ασθενοφόρα να στέκονται απ'έξω για massive κρούσματα :nbleed::blurah5: :hahaha:.
Apr 18 2009 11:04
Photo

Nani????????????:oo::oo::oo: Την Yuffie???? Σε καμια περιπτωση!!!!:erk: Με χτυπησες τωρα σε δυνατο σημειο τωρα... απλα μην μου λες οτι μοιαζω την Yuffie. Τοσο πολυ της μοιαζω???:cry5: Πλακα κανω... Εν τω μεταξυ σκεφτομουν να κανω την Tifa Lockheart, αλλα ελεγα να κανω το ιδιο με την αδελφη μου σε Gaara... Θα το σκεφτω λιγο ακομα μαλλον...:sleepy:
Apr 17 2009 21:49
Photo

alex90 → Cassiel

emmm sas zhlepsa ligaki...leo na sas kano k go parea!
Apr 16 2009 19:23
Photo

Cassiel → alex90

Και εσύ εδώ:hahaha:;Έτσι μπράβο:thumbup:
Apr 16 2009 18:50
Photo

Και εγώ δεν σκόπευα να κατέβω και πόσο μάλλον να κάνω και cosplay, αν και τα ήθελα και τα δύο,αλλά υπήρξαν "λόγοι ανωτέρας βίας":hahaha::hahaha::hahaha:. Κατάλαβα τι εννοείς με το cosplay της Χαριλένης.Υπήρξε πέρισυ το καλοκαίρι κάτι αντίστοιχο σε Sasuke έκδοση πάντως, έτσι ενημερωτικά:).Ε καλά θα μπορείτε να τα δείτε όλα σε "αυτό που είπαμε" σε 3 μέρες:hiding_something:. Να αναφέρω και κάτι άλλο.Μόλις είδα την φώτο στο προφίλ σου αμέσως μου ήρθε στο μυαλό ότι μιάζεις με την Yuffie Kisaragi από Final Fantasy 7. [IMG]http://img185.imageshack.us/img185/9448/57506513.jpg[/IMG]
Apr 16 2009 18:23
Photo

Cassiel → Harileny

Μία είναι η Χαριλένη :thumbup:.Εννοείτε σε κατάλαβα.Σιγά μην ξεχάσω εσένα και την αδελφή σου που τα σπάσατε όλα δυο φορές σερί χεχε:wooi2:.Τιμάτε τον χώρο με τις προσπάθειες σας:nod:.Και τι είναι αυτά που βλέπω.Τολμηρό:lovulovu:;;;;Μέσα στο θέμα και οι 3 μας καλοκαιριάτικα βλέπω (αν αποφασίσει και η Chistie κάτι αντίστοιχο:wis:) χαχα:hihi2:.Btw άσχετο, αλλά ακόμα γελάω με εκείνο το "Όταν ήμουν στα χρόνια σου...." που είπες:hahaha:.Με τρόμαξες σε μια φάση και λέω πόσο στο καλό είναι αν εγώ είμαι 25:wis:.Καλή επιτυχία σε ότι και να αποφασίσετε κάνετε τελικά,αν και θα προτιμούσα να μην το ξέρω από πριν, όπως ξέρω ήδη αρκετά άλλων ατόμων για το επόμενο. Γιατί μου τα λέτε βρε παιδιά,I like surprises:if:.Γι'αυτό δεν λέω και εγώ τα δικά μου:)
Apr 16 2009 18:14
Photo

Harileny → Cassiel

[COLOR=black]ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ?ΤΑ ΕΣΠΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ Η ΧΑΡΙΛΕΝΗ ΕΙΜΑΙ Η TEMARI ΑΠΟ SAND NINJA:kakashithumbup:[/COLOR]
Apr 16 2009 15:15
Photo

:deadga6: Εμεις δυστηχως δεν μπορουμε να κατεβουμε Αθηνα, για αυτο θα περιμενουμε για τον Ιουνιο...:if: Οσο για τα cosplay και εσυ εισαι πολυ καλος cosplayer και τα εσπαγες στο παρτυ θα το ξαναπω. :chigau: Εγω βασικα δεν γνωριζω τι να κανω ακομα αλλα η αδελφη μου το παει προς τον τολμηρο Ναρουτο:nbleed: Καταλαβες τι εννοω ετσι?????
Apr 16 2009 15:06
Photo

Ναι εννοείτε πως θα κάνω.Είναι το 3ο και τελευταίο της θεματικής τριλογίας μου που είχα σκεφτεί από την αρχή (για αργότερα βλέπουμε τι θα κάνω:hahaha:). Και όταν λέω θεματική δεν εννοώ ότι είναι όλα από One Piece (γιατί το επόμενο δεν είναι), αλλά το στυλ της τριλογίας:Blissfull:.Μάλλον όμως θα κάνω πρώτα μια "στάση" από το επόμενο πάρτι της Αθήνας για ένα quest/special cosplay που ακόμα παίζει τι θα είναι ακριβώς (μάλλον το αρχικό και πλέον "ακυρωμένο" μεθεπόμενο μου για Θεσσαλονίκη σκέφτομαι) πριν συνεχίσω με τα καθιερωμένα στην Θεσσαλονίκη.Τώρα εδώ πάνω, το επόμενο πάρτι λογικά θα γίνει μετά τα μέσα Ιουνίου.Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα έχετε σκεφτεί και ετοιμάσει ως τότε,τέτοιοι over the top cosplayers που είσαστε:wooi2:.Σε αυτό δεν νομίζω να κολλήσετε:thatsit:.Εντομεταξύ θα δω μπας και μου έρθει και εμένα καμία ιδεά.Πάντως ψάχνετε για δίδυμο από ίδια σειρά έτσι;
Apr 15 2009 10:35
Photo

Ναι ολα ενταξει , ολα πηγαν καλα. Και παλι ευχαριστω!:nod2: Περιμενουμε το επομενο παρτυ και δεν εχουμε ιδεα τι cosplay να κανουμε....:bahhh: Εσυ θα κανεις cosplay, ετσι δεν ειναι???
Apr 14 2009 21:52
Photo

Cassiel → Konart

Καλάάάά mein liebes Fräulein Spionin. Θα χρησιμοποιήσω 128μπιτο κλειδί κωδικοποίησης μηνυμάτων με αλγόριθμο σε 16δικό σύστημα σε μορφή δέντρου.Και αυτό μέσου e-mails με ψηφιακά υπογεγραμμένη πιστοποίηση.Άντε να σε δω τώρα τι ξέρεις:hahaha:. Γλώσσα μας ε:thatsit:;Τέτοια ακούω και συγκινούμε με τα παλιά,σνιφ:blingeye2:. Ελπίζω να τα πούμε σωστά μετά το Πάσχα όταν θα έχει και πάλι net.Ως τότε καλές διακοπές και σπάστα όλα (...τα αυγά:hahaha:)!!!:byejg9:
Apr 14 2009 11:00
Photo

Απ'οτι είδα οι αλλαγές πήγαν καλά:). Αφαίρεσα οπότε από την Friend List μου τον προηγούμενο σου λογαριασμό και σου στέλνω εδώ νέο request αν είναι:thatsit:. Ειληκρινά κρίμα που δεν ήρθες εσύ αλλά και η αδερφή σου στο meeting. Αν διαβάσεις το θέμα θα καταλάβεις τι έγινε και τι χάσατε.Αλλά ευελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε ακόμα περισσότεροι (και έτσι φένεται:joyful:) και να περάσουμε το ίδιο τέλεια και καλύτερα.
Apr 14 2009 10:50
Photo

Konart → Cassiel

Ειδααααααα.... Δυστυχως δεν ξέρω να γράφω καλα αλλιως θα απάνταγα στην γλώσσα σας.:orly::hahaha: :emptyonexg1:Δυστυχως λογο οτι δεν εχω internet δεν μπαινω πολυ συχνα (οπως σου είπα).. αρα θα απανταω μολις το δω....:bahhh:
Apr 13 2009 22:56
Photo

Christie Valentine. → Cassiel

Ναι εγω ειμαι ευχαριστω ειλικρινα!:nod2: Και για την συγκεντρωση που εγινε μετα το παρτυ ηθελα πολυ να ερθω αλλα δεν μπορεσα λογω της αδελφης μου... Και ηθελα πολυ να ερθω, αν μπορουσα θα ερχομουν ακομα και μονη μου...:zetsubou:
Apr 13 2009 22:36