Community Status Updates
Cassiel → Zerro
Σχέδιο εκτυπωμένο σε αυτοκόλλητο χαρτί maybe όπως κάνω και εγώ:hmmm: Τώρα κατά πόσο θα πετύχει σε μαλλιά αυτό δεν ξέρω. Δεν έχω φτάσει να το δοκιμάσω ακόμα εκεί. Θα ήταν καλύτερα όντως να δοκίμαζες κάτι άλλο αντί για σπρέι.Τώρα τι δεν ξέρω.Ρώτα την Camus:hahaha:!
Apr 09 2009 14:51
Zerro → Cassiel
αν μπορεις ρωτα. απλα δν θελω τοσο πολυ σπρει γτ δν ειναι ολο το μαλι ασπρο αλλα εχει σχεδιο. θα κανο ομως καμια πατεντα κ θα το πετυχω κ με σπρει αν δν βρω τπτ αλλο
Apr 09 2009 11:03
Cassiel → Zerro
Γιατί όχι σπρέι;Εμένα μια χαρά βγήκε.Αν θες να ρωτήσω από που ήταν το δικό μου πες.
Apr 09 2009 10:55
Zerro → Cassiel
ναι... αν κ θελω να βρω κατι να βαψω το μαλι ασπρο (εκτος σπρει) για να βγει καλα το σχημα. βασικα ουτε σπει εχω ψαξει ακομα π θα βρω αλλα γιαυτα μετα το πασχα :)
Apr 09 2009 09:06
Tenshi → Cassiel
dont worry boy .... i shall give them to John...i am coming back tommorow morning!!
kisses!!
Apr 09 2009 03:01
Cassiel → Zerro
Woah:oo:! Τέτοια να ακούω. Αν πετύχεις αυτή την τρέλα από τον λαιμό και πάνω είσαι madness:8):.
Apr 09 2009 00:04
Zerro → Cassiel
μπααα δν νομιζω ^^
θα ετοιμασω κατι δυσκολο την επομενη φορα! σκεφτομαι για asura the kishin apo soul eater
Apr 08 2009 21:58
Cassiel → Zerro
Τίποτα Mr. Mikk :drink: Άντε να σε δούμε στο επόμενο και με άλλο cosplay.Revival of Super 17 maybe:orly:;
Apr 08 2009 19:44
Ritsuka → Cassiel
Kαλη ερωτηση ΧD Να φανταστεις εδω κ ποσο καιρο ξερω τον Ra κ προχτες αλλαξαμε Handy number lol :riiight: θα σε κανω add. mata neeee
Apr 08 2009 14:17
Cassiel → Camus
Τώρα πάω :hihi2:.Ε αν προλάβεις τα λέμε σε κάνα μισάωρο η κάπου εκεί:)
Apr 08 2009 13:44
Camus → Cassiel
:hahaha: Λες να χρειάζομαι παρέα για να φτιάξω μια αφίσα!!!! :kakaka:
Αλήθεια λέω... τρέχω... αλλά ο Namida τρέχει περισσότερο!!!!!! :frozen:
Θα μπω MSN σε λίγο, θα είσαι online ή θα πας να κάνεις ΜΑΜ?????? :P
Apr 08 2009 13:25
Cassiel → Camus
Εσύ την έκανες όλη δηλαδή τελικά:oo:;You are a genious indeed:wooi2:!Που ήμουν:OMG3:;;;;Εεεεεεεεεεεεεεεε:hot::hot::hot:..."Έτρεχα και δεν προλάβαινα ούτε να φτύσω":hihi2:!!!
Apr 08 2009 13:17
Cassiel → Ritsuka
Warum hab ich denn nicht auch dich ins MSN nach all dieser Zeit die ich dich kenne:hmmm:.Falls du kein Problem hasst, kannst du meine Kontaktadresse in meinem Profil finden:hi:. Also bis dann:byejg9:.
Apr 08 2009 13:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed