Community Status Updates
Cassiel → Xa0s
SUPER MARIO POWAAAAAAAAAAAAAAA!!!Τι γίνεται χεχε:hi:. Τέλειο και αυτό και το προηγούμενο cosplay σου btw:).Απορώ πως κατάφερες να το κάνεις με τόσα λίγα χρήματα και ας διάβασα πως το έκανες.Ελπίζω να μπορέσω να ξανακατέβω στο επόμενο των Akai:Blissfull:.
Apr 29 2009 19:16
Cassiel → kakashi sensei
Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς Super Luigi-san:hbd::thumbup:
Apr 29 2009 02:23
Cassiel → Erisadesu
Σήμερα έχεις γιορτή ή κάνω λάθος:joyful:. Αν ναι, χρόνια πολλάάάά:cake::thumbup:!!!
Apr 24 2009 11:29
Cassiel → Dante80
EEEEEEEEEEEKKKKKKKK:OMG3:!!!Γιορτάζεις Dante;Γιώργο δεν σε λένε;Cheers και από μένα για την γιορτή σου τότε:drinks:!!! Δεν ξέρω βέβαια πλέον τι και πόσο πίνεις αλλά ok ελπίζω να μην σε πειράζει :drink:!!!
Apr 23 2009 15:49
Cassiel → Phantom Duck
OMG o Φαντομάς γιορτάζει:oo:!!!Χρόνια πολλά βρε Γιώργο:8):!!!
Apr 23 2009 15:44
Cassiel → gpanos
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου βρε Γιώργο!!!!Μια φορά σε είδαμε και σε χάσαμε:terror2:Καλά βέβαια αυτό το vm μπορεί να το δεις μήνες μετά αλλά hey τι να κάνω:hahaha:.Να σε καλά όπου και να σε:drink:!!!
Apr 23 2009 15:42
Cassiel → psofia
Σε αφαίρεσα από το animeplanet,και από το 1 από τα 2 events εδώ πέρα όπου παρουσιαζόσουν. 3 ώρες, για την ενημέρωση σου, ως να πιάσουν οι αλλαγές.Την περίπτωση που έμεινε να βγάλω στο 6ο event, απλά δεν μου την δέχεται το server, και περιμένω να μου πει κάτι ο Dante πρώτα μπας και μπορέσω να κάνω πιο εύκολα (τι πιο εύκολα - να κάνω [B]ΚΑΝ[/B] πρέπει να πω) editing. Κάνε μου μια χάρη και εσύ. Διάβασε το εισαγωγικό τμήμα του θέματος να καταλάβεις το νόημα του θέματος και τον τρόπο που συστάθηκε, γιατί με βάση όσα λες ούτε καν δεν το άφησες να φορτώσει. Ελπίζω μετά να μπορείς να καταλάβεις πως κάποια πράγματα είναι πιο ουσιώδες από τον εαυτό μας ([U]a.k.a. ανάδειξη της ελληνικής κοινότητας των cosplayers[/U]), και ότι αυτό που εσύ ζήτησες τόσο "βαρτά", αναφερόταν [B]ήδη και υπογραμμισμένα μάλιστα[/B] στην αρχή του θέματος ως -[B]δικαίωμα[/B]- σου που [B]έτσι και αλλιώς θα δεχόμουν[/B]. Τίποτα δεν αφήνω στην τύχη και όλα τα έχω λάβει υπόψην.
Apr 23 2009 15:36
Cassiel → psofia
Μόλις το δεχτεί ο server θα το κάνω. Για την ενημέρωση σου, οι φώτος αυτές υπάρχουν στο net ανεβασμένες και δεν μου τις έδωσαν extra,οπότε υποτίθεται έδωσες άδεια για το ανέβασμα τους στους φωτογράφους από την οποία και την πήρα έμμεσα με την άδεια χρήσης τους.Στο μέλλον να ενημερώνεις τους φωτογράφους που σε βγάζουν, να μην ανεβάζουν φωτογραφίες που σε εμπεριέχουν ή απλά να μην σε βγάζουν φωτογραφίες για αποφυγή παρόμοιου περιστατικού. Και μην ανησυχείς δεν είσαι σε άλλες φώτος με άλλα άτομα. Φρόντισα να τα απομονώσω όλα από τον "περίγυρο" τους για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Και σαν τελευταίο μια συμβουλή. Τα νεύρα δεν σου δίνουν το δικαίωμα να μιλάς έτσι σε άλλους. Αν ήταν έτσι, τότε εγώ θα σκυλοέβριζα όλο τον κόσμο αυτή την στιγμή μετά από 2 μέρες -προσπαθειών- editing του θέματος που όλο αποτυγχάνουν. Και μόλις που πρόσθεσες και άλλο ένα λόγο.
Apr 23 2009 01:43
psofia → Cassiel
Αν και δεν μου φόρτωσε όλο το topic, βγάζεις όλες τις photos που είμαι μόνη μου και σβήνεις τη φάτσα μου σε όσες είμαι με άλλους. Και άλλη φορά ρωτάμε καμιά άδεια (με πέτυχες και με νεύρα, άτυχε)
Apr 22 2009 20:51
Cassiel → Christie Valentine
Γύρισα αλλά για σήμερα δεν παίζει να μπω MSN.Διάφοροι παράγοντες που να τα λέω:hihi2:.Σχετικά με επόμενο animeeting δεν ξέρω κάτι.Σίγουρα θα γίνει πάλι την επόμενη μέρα του επόμενου πάρτι στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι.Αν κατά τύχη παίξει νωρίτερα κάτι ενδιάμεσα εννοείτε θα σου πω, όπως και όλους που ξέρω ότι θέλουν να είναι εκεί:thatsit:.Φυσικά αν κάποιος αποφασίσει κάτι τέτοιο ενδιάμεσα θα πρέπει να ενημερώσει και εμένα πρώτα:joyful:.Αν από την άλλη γίνει καμιά γενική μάζωξη των 3 forums τώρα που έχει καλό καιρό,θα πέσει και αντίστοιχη ανακοίνωση προφανώς:drink:
Apr 20 2009 19:52
Christie Valentine → Cassiel
Και κατι ακομα. Θα μπορουσες να με ενημερωσεις για το επομενο anime meeting?
Apr 20 2009 16:51
Cassiel → Christie Valentine
Βλέπω το εννοείς με την Yuffie:hihi2:.Ως και την φωτογραφία στο προφίλ άλλαξες:joyful:.Ε εντάξυ το ότι έγινε μια φορά ένα cosplay δεν σημαίνει τίποτα.Δεν κανουν όλοι τις ίδιες εκδοχές.3 από τα 5 δικά μου έχουν γίνει και από άλλα παιδιά για παράδειγμα,αλλά δεν είναι ίδια.Το MSN το έχω σε κοινή θέα στο προφίλ μου στο πεδίο "Contact info":thatsit:.Αν και σήμερα θα πάω στο χωριό:wis:.Οπότε από αύριο:)
Apr 20 2009 09:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed