Community Status Updates
Cassiel → Harileny
Τρέλα:wooi2:!Πόσες ώρες (ή μέρες αν το μετράς έτσι) σου πήρε για να κάνεις όσο φαίνεται στην φώτο;Θα τον κάνεις ολόκληρο;Και για τι μέγεθος μιλάμε, μιας και δεν βλέπω κάποιο άλλο αντικείμενο γύρω του για σύγκριση διαστάσεων :);
May 15 2009 01:27
Harileny → Cassiel
[url]http://christievalentine.deviantart.com/art/Kakashi-on-my-sister-s-wall-122283766[/url] εδω μπορεις να το δεις
May 12 2009 18:26
Harileny → Cassiel
Ναι αλλα μπορεις να μου πεις πως στελνεις φωτο απο εδω? Σε vm δηλαδη
May 12 2009 17:44
Cassiel → gpanos
Λέω και γω που εξαφανίστηκες στα καλά καθούμενα :). Άντε να σε δούμε καμιά φορά σε κανένα πάρτι όταν επιστρέψεις.
May 11 2009 01:45
gpanos → Cassiel
Έλα ρε φίλε. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές.
Δεν με βλέπεις συχνά γιατί βρίσκομαι εκτός Ελλάδος.
Αλλά που θα πάει... θα επιστρέψω στα πάτρια εδάφη.
May 10 2009 17:26
Cassiel → Christie Valentine
Τίποτα, σιγά τώρα.:gn2:.
Θα την είχα ήδη ετοιμάσει αν είχα χρήματα:hihi2:.Αλλά δεν έχω.Κάτι θα γίνει όμως...και πιστεύω θα την αρχίσω από Τετάρτη:thatsit:. Ουσιαστικά θα χώριζα την σύσταση του σε 3 "μέρη".Το ένα γίνετε σε μια μέρα και πολύ λέω,το δεύτερο σε 1-2 μέρες, αλλά το τρίτο θα μου πάρει καμιά εβδομάδα τουλάχιστον. Οπότε πιστεύω ο χρόνος θα φτάσει ακόμα και αν γίνει κάτι απρόβλεπτο και με καθυστερήσει. Η πλάκα είναι ότι τσέκαρα το E-Bay ενδεικτικά για το ίδιο cosplay και μιλάμε βγαίνει 100 ευρώ για κάτι που (συγκριτικά με αυτό που θα ετοιμάσω) μοιάζει απαίσια προχειρότητα τελείως λανθασμένα φτιαγμένη:uhh:. Εγώ όλα με γύρω στα 50 ευρώ θα τα ετοιμάσω και θα είναι κλάσης ανώτερα από εκείνα που πουλάνε στο E-Bay:8):.Πάντως τελικά τώρα που το παρατηρώ καλύτερα τελικά θα συνδυάζει στοιχεία και από τα 6 προηγούμενα cosplay μου,άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο.Και παρόλα αυτά δεν θα είναι -τόσο- δύσκολο να το ετοιμάσω:joyful:.
May 09 2009 11:12
Christie Valentine → Cassiel
Ευχαριστω για ολα! :nod2: Αμα ειναι απο σημερα ξεκιναω το cosplay για να τελειωνω.:smokingg:
Την δικια σου εσυ δεν την φτιαχνεις???:orly:
May 09 2009 10:51
Cassiel → Harileny
Χεχε,τέλεια:thumbup:!!!Ο σύζηγος τι λέει όμως:hihi2:;"Animάς" επίσης υποψιάζομαι για να ζωγραφίζεις Kakashi στον τοίχο:8):.Καλά τόση πώρωση με Kakashi δεν έχω ξαναδεί:hahaha:.Αλήθεια φώτος θα δούμε από τον τοίχο:);Και ναι κάντε ότι πιο epic σας κατέβει. Αυτό το πάρτι θα έχει τρελή ποιότητα!
May 07 2009 15:29
Μου απάντησε η Videl:).Είναι κατάστημα με είδη κομωτικής γενικά κοντά στο εμπορικό στην Αριστοτέλους απέναντι από το 15ο Λύκειο.Δεν θυμάται όμως το όνομα του ή τι άλλα χρώματα είχε,αλλά το σπρέυ ήταν για μαλλιά. Οπότε στέλνεις την big sis υποθέτω να το τσεκάρει χεχε:wis:. Πιστεύεις ότι το σπρέυ θα σου κάνει την δουλειά με τόσο μακρύ μαλλί, γιατί παίζει να τρέχει με βάση όσα μου λένε άλλοι με μακρύ μαλλί. Μήπως καλύτερα θα ήταν να πάρεις τώρα που προλαβαίνεις μια περούκα από E-Bay (αν δεν σου κάνουν κάποιες που έχει η πόλη που μπορώ να σου δείξω online);Θα έλεγα καλύτερα να δοκιμάσεις πρώτα νωρίς το σπρέυ να δεις αν κάνει δουλειά μην σου χαλάσει το cosplay στο τέλος:sadist:.
May 07 2009 15:20
Harileny → Cassiel
[COLOR=Black][B]τι κανεις καλα?εγω αυτες τις μερες κανω σχεδια στον τοιχο του δωματιου μου.μαντεψε ποιον!τον Kakashi!!!χα χα μου βγηκε τζαματος.περιμενουμε πως κ πως για το παρτυ[/B][/COLOR]
May 07 2009 13:41
Θα ρωτήσω αύριο από που ακριβώς πήρε η Videl το δικό μου του Zoro και σου λέω μόλις μάθω αν έχει και σε μοβ:wis:.Πάντως εμένα έφυγε με ένα γερό λούσιμο το πράσινο. Τώρα μάλλον δεν θα σου φτάσει ένα μόνο με τέτοιο μαλλί, καθώς εμένα ίσα ίσα μου έφτασε στο κοντό δικό μου. Ρωτάω αύριο και σου λέω:gn2:. Και μόλις είδα και πως μοιάζει η Blair αν και έλεγα εξαρχής να μην το δω, αλλά φταις που μου το πες:nanana:. Wow,κάνε κάνε έχω να πω:hihi2:. Θα εχουμε πολλά τρελά cosplays σε αυτό το πάρτι χεχε:kawaii:.
May 07 2009 01:25
Οππππ.. Σορρυ ξεχαστικα!:emptyonexg1:
Ναι εγω ειμαι στην φωτο σε Neji στυλ.
Οσο για το παρτυ πιστευω πως αυτο θα ειναι καλυτερο. Θα ειναι και η πρωτη φορα που θα κανω θηλυκο cosplay!:orly:
Μια ερωτηση.. Ξερεις που μπορω να βρω μοβ σπρευ που να βγαινει, για μαλλια???
May 06 2009 22:38
Ω ναι πιστεύω θα είναι καλύτερο:kawaii:. Αλλά γιατί το λες αυτό:hmmm:. Δεν σου άρεσε το προηγούμενο:oo:;
Επίσης απάντησες στο δικό σου προφίλ και αν δεν πρόσεχα το νέο σου avatar ( εσύ είσαι:joyful:; ) δεν θα έβλεπα και την απάντηση σου:). Btw ακούς, μην διανοηθείς να μην έρθεις στο meeting την επόμενη μέρα!!! Σείρε και την αδερφή σου μαζί, whatever, make it happen:hahaha:!Μετά το epicness της προηγούμενης φοράς αυτή την φορά πάμε για χειρ...εεε...ανώτερα:hiding_something:!!!
May 06 2009 19:33
Καλύτερα μην μου πεις και εσύ το δικό σου τελικά:hihi2:.Ότι και να είναι θα είναι πάλι φοβερό όπως και της αδερφής σου:wis:.Καλά το δικό μου δεν το λέω πουθενά ως την μέρα του πάρτι:hiding_something:.5 εβδομάδες λοιπόν τελικά ακόμα.
May 06 2009 10:07
Α κατι ακόμη! Υπαρχει περιπτωση να κανω cosplay την Blair απο Soul Eater δεν ξερω... :canthelp:οσο για τα συννεφακια η αδελφη μου θελει να κανει κατι τετοιο.:kawaii:
Εχω περιεργια για το δικο σου αλλα καλυτερα μην μου πεις.
May 05 2009 22:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed