Community Status Updates
Labrokratis
Αυτά είναι ...κλειδοκρατορικά :-P
Ναι, η αλήθεια είναι ότι μαζεύονται πολλές φορές νωρίτερα πολλά από τα παιδιά και πηγαίνουν στο "Λιβαδειά", ένα μαμ στο κέντρο της Αθήνας! Μετά την προβολή, άλλοι πηγαίνουν ξανά για μαμ, άλλοι μένουν για καμια μπυρίτσα στο μαγαζί (όπως εγώ που δεν είμαι ιδιαίτερα του μαμ ...) και άλλοι απλά φεύγουν γιατί είναι αργά.
Έχουμε πολλές εναλλακτικές, πάντα έχει ενδιαφέρον στις προβολές! Είμαστε ζωντανή παρέα!
Nov 08 2009 22:39
Lucy-Nyu
→
Labrokratis
εγω κατι εμαθα για κατι σουβλακια..........κι οτι μαζευεστε και τρωτε πριν
Nov 08 2009 22:28
Labrokratis
→
Lucy-Nyu
Εντάξει, γούστα είναι αυτά: Ο Matsumoto έχει ένα συγκεκριμένο τύπο γυναίκας που τον παραλλάσσει συνέχεια: Kei Yuki, Yuki Mori, Starsha, Sarsha, Teresa, Andromeda Promithium II, Meatel...
Αν τις δεις, όλες ίδιες είναι: Ε, είναι ακριβώς ο τύπος μου!
Hottie φυσικά δεν είναι, γιατί τα anime του Matsumoto δεν έχουν σχέση με αυτά τα πράγματα, ωστόσο υπάρχουν κάτι ανεπίσημα hendai που έχουν κυκλοφορήσει από τρίτους mangakas, που δείχνουν την οπτική του θέματος (και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο XD )
Και ναι, το πολύ μακρύ μαλλί είναι ένα από τα fetish μου, δε το κρύβω!
Ωραία, λογικά θα είμαι και εγώ στις προβολές, επομένως θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και από κοντά μια φορά! Συνήθως, μετά ή καθόμαστε και μιλάμε ή πάμε για φαγητό (ανάλογα τα κέφια)!
Nov 08 2009 22:25
Lucy-Nyu
→
Labrokratis
ναι ναι τα μαθα μου τα πε σημερα ο κλειδοκρατορ!!ενοειτε θα ειμαι εκει!!αν και εχω δει την ταινια που θα παιξει αλλα δεν με χαλαει!!!μαρεσει πολυ!
και επισης WTF DUDE περαν της Stella καμια αλλη κοπελα απο Matsumoto δεν μου φενεται για hottie
και μην μου πεις πως θα φταιγε το μακρυ μαλλι
Nov 08 2009 21:49
Labrokratis
→
Lucy-Nyu
Ευτυχώς που ΔΕΝ έκανες cosplay Emeraldas / Queen Millennia, γιατί μετά θα είχαμε επικινδύνους pervert έρωτες... (μακρύ μαλλί + γυναίκα = τούρμπο ο Λαμπροκράτης).
Οι προβολές είναι καλές και πηγαίνει ο ίδιος κόσμος που πηγαίνει και στα διάφορα event. θα συναντήσεις πολλές γνωστές φατσούλες σε αυτές! Τυχαία μάλιστα ξεκινάνε αυτήν την εβδομάδα!
Όσο για τις "προχειροδουλειές", έτσι ξεκινάνε αυτά τα πράγματα και καταλήγουν σε προχωρημένες επαγγελματικές δουλειές! Σε λίγο καιρό, θα είσαι "μανούλα", επομένως ξεκίνα να το σκέφτεσαι και επαγγελματικά!!! :-P
Nov 08 2009 21:34
Lucy-Nyu
→
Labrokratis
καλα αμα ειναι τοτε θα φταρνιστω ααααααψουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!
βασικα στα ιβεντς δεν παω τοσο παλυ για την μουσικη και το γλεντι οσο για την παρεα και το οτι εχω γνωρισει αρκετο καλο κοσμο.συν το οτι οπως καταλαβες εχω φανατιστει με τα κοσπλει( damn ηθελα ν κανω queen emeraldas αλλα με προλαβαν,και η προσπαθεια μου για queen millenia απετυχε)...(βεβαια περιτο να σου πω πως εχω καμια δεκαρια κοσπλει στ μυαλο μου κικ εχω κλεισει για φετος)
..χμμμ προβολες δεν εχω ξαναπαει..για να δουμε......
οσο για τα cosplay μου αμα τα δεις απο κοντα θα καταλαβεις πως ειναι προχειροδουλειες(:P)
Nov 07 2009 19:54
Labrokratis
→
Lucy-Nyu
Μη μου βήχεις καλέ! Θα σε πάνε για εμβολιασμό πρόωρα και χωρίς λόγο!!!
Ναι έχεις δίκιο, έχω χαθεί, όχι μόνο με εσένα αλλά γενικότερα! Έτυχε και δεν ήρθα και σε κανένα πάρτυ μετά την πρώτη συνάντηση του καλοκαιριού, ε δε θέλει και πολύ να χαθείς! Να σου πω την αμαρτία μου, δεν είμαι φανατικός του cosplay ούτε της J-rock, έτσι δεν περιμένω πως και πως τα σχετικά πάρτυ όπως οι περισσότεροι!Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο να μιλάω για anime (κλασικός πολυλογάς - μπλα μπλας και με παρεξηγούν για αυτό ατυχώς...) και είμαι περισσότερο της Super Eurobeat / J-Pop, ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από την σημερινή τάση του χώρου του anime σήμερα! Αντιδραστικό στοιχείο, τι περιμένεις... ΧD
Τελικά, από όλες τις δραστηριότητες, εκεί που μου αρέσει περισσότερο να ακολουθώ είναι οι προβολές! Σίγουρα θα με δεις εκεί τις περισσότερες φορές, αλλά ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει!
Τέσπα, πως τα πας εσύ; Διαβάζω ότι έχεις εξελιχθεί και στην πρώτη cosplayer! Μήπως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να ανοίξεις κανένα μαγαζί με cosplay στολές και αξεσουάρ στην Αθήνα;;; Τέτοιο ταλέντο δεν πρέπει να πάει χαμένο!!! :-P
Nov 07 2009 15:29
Lucy-Nyu
→
Labrokratis
αχεμ..γκουχου γκουχου!!!where are you mate??lost you again!τι νεα κυριε μου?δεν θελω ουτε να κοιταξω ποτε ηταν η τελευταια φορα που μιλησαμε :(mmmmmmmmmmmmm
Nov 06 2009 11:09
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis
Αν συμφωνουμε λεει!!
@@ Περασα το καλοκαιρι μου. Ευτυχως, 2 βδομαδες και ουτε, πηγα Πορτο Ραφτη στο εξοχικο του χρονια κολλητου μου (και αγοριου μου ^^) και περασα πολυ καλα. Ολο το αλλο καλοκαιρι το θυσιασα στο βωμο της προετοιμασιας για τις Πανελληνιες.. Χεστα.
Κοιτα. Οκ, σου επιτρεπω και το καταλαβαινω να θες να ξεκοψεις με τις anime δραστηριοτητες εφοσον ομως το αντισταθμιζεις με μια πληθωρα ωρων παρακολοθησης ανιμε. Οποτε εισαι οκ.
Με τι ειδη ασχολεισαι δηλαδη και καιγεσαι τελευταια;
Ελα παραδεξου το. Πηρες το θαρρος να δεις το boku no piko!!
Sep 30 2009 00:30
Labrokratis → Petran79
Α, καλά που μου το ανέφερες για να μην βάλω να κατεβαίνει το torrent.
Τελικά δεν υπάρχει και πολύ υλικό με dance / disco περιεχόμενο.
Και τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να φταίει το γεγονός ότι επειδή από το 1979 η μουσική Disco και οι Discoteque στην Αμερική ήταν "απαγορευμένες", οι Ιαπωνικές anime παραγωγές, που όλες ελπίζανε σε αμερικανική διανομή και επιτυχία, απέφευγαν τις αντίστοιχες σκηνές για να μην ξενίζουν στα αμερικανάκια.
Αντίστοιχα παρατηρώ ότι όταν η χορευτική μουσική είχε πάρει τα επάνω της κατά την δεκ. του 90, υπήρχαν αντίστοιχες anime παραγωγές. Σήμερα που στην αμερική δεν υπάρχει dance / club κουλτούρα ούτε για δείγμα, βλέπεις μόνο rock (ούτε καν eurobeat, εκτός και αν ειναι παραγωγή τύπου ToLoveRu).
Σε συνέχεια της αναζήτησης λοιπόν...
Sep 29 2009 13:33
Petran79 → Labrokratis
Χαιρομαι που βοηθησα. Το Ναdia παντως δεν εχει σχεση με το μουσικό στυλ που ψαχνεις. Καθαρά δηλ. adventure μουσική.
Sep 29 2009 00:12
Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™
Καλά, είσαι τρελά γλυκούλα!
Συμφωνούμε;
Τα πάω ιδιόρρυθμα αλλά μάλλον καλά! Απλά με τις anime δραστηριότητες (party, συγκεντρώσεις, κλπ) δεν έχω μεγάλη συμμετοχή τον τελευταίο καιρό. Θα το ισσοροπίσω ομως στο άμεσο μέλλον!
Η πλάκα είναι, ότι τελευταία βλέπω αρκετά anime!
Πως το πέρασες εσύ το καλοκαίρι σου; Τρέλα και χαρά;
Sep 28 2009 01:32
Labrokratis → Petran79
Φίλε σε παραδέχομαι!
Μου ανέφερες για φάση KOR και το Macross 2, πιθανώς εξαιτίας της μουσικής. Και ανακαλύπτω τώρα, ότι την μουσική την υπογράφει το ίδιο άτομο, ο Shiro Sagisu!
Έβαλα τώρα να κατεβαίνει το Megazone 23 που γυρίστηκε την ίδια εποχή και μουσική γράφει πάλι ο Shiro Sagisu και αν επιβεβαιωθεί το μουσικό στυλ από εκείνη την εποχή, πάω απευθείας να κατεβάσω και το Nadia: The Secret of the blue water, που γυρίστηκε λίγο αργότερα.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Αν δεν μου ανέφερες το Macross 2, δε θα έκανα το συσχετισμό.
Sep 28 2009 01:26
Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™
Το νέο AVA; Το καλλυντικό γαλάκτωμα του νεροχύτη σας;
Νομίζω σε κάτι σουπερμάρκετ πρέπει να το έχουν ακόμα... :-P
Καλά είσαι τρελή;;;
Sep 25 2009 20:12


This status update has reached the maximum number of replies allowed
