Jump to content

Community Status Updates

Photo

Radagast → Labrokratis

Το Rose είδα σχετικά πρόσφατα και μου φάνηκε εξαιρετικό, μόνο στην αρχή με είχε κουράσει λιγάκι με την antoinette και το αιώνιο μίσος μεταξύ της με την mistress του βασιλιά.. Για το BDSM που ανέφερες λίγο με νοιάζει, αλλά λολ και μόνο που υπάρχει... Όσο αφορά τα comedy/parody που λέγαμε, κι εγώ γουστάρω, αν και είμαι λίγο δύσκολος οπότε ελάχιστα μου άρεσαν ως τώρα πραγματικά πολύ. (π.χ. captain tylor, cromartie high school, dmc, ouran, τα κλασικά δλδ και ελάχιστα ακόμη). Για ecchi πρέπει να έχει και λίγο σενάριο μέσα και καλή σκηνοθεσία αλλιώς τα κάνω instant drop. (ακόμα και τα λίγα που βλέπω σπάνια. Εκτός αν παραείναι καλά ως οφθαλμόλουτρο. Αν και νομίζω και κει υπερτερούν ακόμα και τα hentai. Τεσπά.) Δεν συνειδητοποίησα πως υπάρχει harlock saga ovas super lol. Όταν ειπα να αρχίσω harlock saga, εννοούσα να δω όλα τα harlock... ξεκινώντας απ'τα movies και το παλιό series προφανώς...
Jul 15 2010 21:01
Photo

Labrokratis → Radagast

Το Rose of Versailles το έπαιζαν αρχές δεκαετίας του 1990 τα RAI που αναμετέδιδε επίγεια η ΕΡΤ σε Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας, έτσι θέλαμε δε θέλαμε το είδαμε και εμείς! Πολύ δραματική φάση, αν και μεταξύ μας δε ξέρω γιατί, εγώ δε το συμπάθησα ποτέ. Έχει βγει και ένα hentai με τους ήρωές του. Πολύ BDSM κατάσταση xD To seirei no moribito το έχω βάλει να κατέβει αλλά το πάει πολύ - πολύ αργά. Ευτυχώς που εχω popcorn hour και δεν χρειάζομαι PC για να κατεβάζω τα torrents. Βασικά εμένα μου αρέσουν τα Comedy και κάποια έξυπνα Ecchi, αλλά τελευταία δεν είμαι σε φάση για τέτοια anime. Μπορει να μου αλλάξει σύντομα η διάθεση πάλι, δε ξέρεις... Το Yamato θα ειναι καλή ταινία σίγουρα. Για το Harlock δε ξέρω πως θα βγει. Το Harlock Saga είναι κάπως μέτριο σε σχεση με τον κλασικο Harlcok, αλλα ως σειρά στέκει μια χαρά. Προσωπικά από τις νεότερες σειρές του Matsumoto περισσότερο το Galaxy Express Prelude θεωρώ καλύτερο.
Jul 15 2010 19:01
Photo

Radagast → Labrokratis

Hehe, πράγματι indeed, το cobra, μόνο oldschool-άδες σαν εμάς μπορούν να το απολαύσουν. Το genji ωραίος που το βρήκες, πράγματι τα πρώτα 3eps το καλύτερο version είναι σε HD από live-evil. Μετά Αoi. Kαι μιας και είπες για oldschool, προσωπικά απόλαυσα άπειρο το rose of versailles που είχα δει σχετικά πρόσφατα (παρότι shoujo). Mustsee, classic με μπόλικο slice of life και romance, σε εποχή γαλλικής επανάστασης, αν και πιθανότατα θα το έχεις δει. Αν όχι βουρ από L-E. Kι από πιο καινούρια αν θες πραγματικά καλό anime σε όλους τους τομείς και με αρκετό slice of life μέσα μιας και εκτιμάς αυτό, μη χάσεις το fantasy seirei no moribito, που διαφέρει (in a good way) μάλλον από οτιδήποτε έχεις δει ως τώρα. (δεν χρειάζεται καν να αναφέρω την εξαιρετική μουσική και το λεπτομερέστατο και πανέμορφο artwork του) Για τα comedy/ecchi συμφωνώ μαζί σου, ούτε εγώ αντέχω να τα βλέπω man. Ιt's just not my style, και δεν μου πάνε και για καλοκαίρι καθόλου. Το yamato movie το περιμένω και γω hehe. Όσο αφορά την tv, μόνο πατάτες παίζει, οπότε την έχω καταργήσει εδώ και πολλά χρόνια εγώ... PS : Βtw θα ξεκινήσω harlock saga σε λίγο καιρό. (τα έχω όλα στο δίσκο, απλά θέλω να δω μερικές 13ρες σειρές πρώτα και κάνα δυο movies.
Jul 12 2010 19:54
Photo

Labrokratis → Radagast

Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Το genji monogatari sennenki το βρήκα εύκολα σε isohunt και τα πρώτα τρία επεισόδια είναι μάλιστα και από live evil. Κατεβαίνει γρήγορα από ότι βλέπω. Το Cobra the animation το βλέπω λίγο - λίγο για να το απολαύσω! Είναι πραγματικά για ξεμωραμένους ολντσκουλάδες (sic) σαν εμένα!!! Ξέρεις τι έχω πάθει; Έχω δει τόσα πολλά sci-fi και space opera τα τελευταία χρόνια και μου είχαν μείνει τόσα κλασσικά anime άλλου τύπου που ποτέ δεν είχα δει ολόκληρα, που εδώ και ένα εξάμηνο περίπου βλέπω πράγματα από τις τελευταίες τρεις δεκαετίες με ότι μπορείς να φανταστείς! Τώρα κάπου θέλω να ασχοληθώ μόνο με τα τρέχοντα για κάνα δίμηνο - τρίμηνο, για να έρθω στα ίσα μου. Πάντως τα slice of life μου κάθονται αρκετά αυτό το καιρό. Κάτι στην διάθεσή μου τα τραβάει. Αντίθετα δεν είμαι σε φάση comedy / ecchi κλπ τελευταία. Ξέρεις πως πάει, μία θέλεις να δεις έτσι, μία θέλεις να δεις αλλιώς. Εντομεταξύ βοηθάει και το ότι δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στην κανονική τηλεόραση να παρακολουθήσεις , επομένως όποτε ανοίγει εδώ και αρκετό καιρό στο σπίτι μου είναι για να δείξει anime και μόνο anime! Θα πάθω overdose καμιά στιγμή, άσε που θα ξεχάσω και την ηλικία μου όπως πάει... Ειδικά με αυτά τα school που είναι και η πλειοψηφία, γυρνάω πίσω καμία 18αριά χρόνια... Φυσικά περιμένω με αγωνία την ταινία του Yamato προς Χριστούγεννα μεριά. Θα την δω έστω και raw!!!
Jul 12 2010 19:36
Photo

Radagast → Labrokratis

[QUOTE=Labrokratis;409645]Παιδιά, μια γενική ερώτηση επειδή κάπου έχω χάσει τη μπάλα φέτος: Από το Φθινόπωρο του 2009 έως και τώρα καλοκαίρι 2010, ποιες σειρές (ανεξάρτητα από είδος) έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έχουν ξεχωρίσει από την πλειοψηφία ως καλές και έχουν ολοκληρωμένα υποτιτλιστεί; Δεν ρωτάω για ongoing. Από ότι κατάλαβα, το 2010 πάει πολύ καλά από anime έως τώρα.[/QUOTE] Οι δικές μου προτάσεις που θεωρώ ποιοτικές του τελευταίου έτους και αξίζουν σίγουρα ένα βλέφαρο : (οι περισσότερες είναι short series των 11ep) Ηouse of Five Leaves (manglobe με samurai), Aoi Bungaku, Tatami Galaxy (του Masaaki), cobra the animation (για αν θες και κάτι σε πιο cult style), Nodame Cantabile (το finale τέλειωσε φέτος), Kemono no souja erin, Trapeze, Furusato Japan (movie), time of eve, Tokyo magnitude, genji monogatari sennenki (ή αλλιώς tale of genji, αυτό θα σε ζορίσει να το βρεις κι είναι κι απ' τα πιο ποιοτικά romance-drama out there). Αυτάα... PS : Δεν ανέφερα το fma brotherhood μιας και προσωπικά δεν με ξετρελαίνει και θεωρώ αρκετά overrated, αλλά άλλοι κάνουν σαν τρελοί) όπως και το Bakemonogatari. (που επίσης θεωρώ υπερεκτιμημένο οπότε το κρίμα στον λαιμό σου, well τουλ. είναι μικρό). Όσο αφορά durarara και cross game που θα τα ακούσεις συχνά, αν δεν σε νοιάζει η κοιλιά και το ότι είναι κάμποσα eps, τότε πάσο try them, προσωπικά δεν θεωρώ πως αξίζει πραγματικά ο χρόνος που θα τους αφιερώσει κανείς.
Jul 12 2010 02:37
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyu

Επιθετικές βλέψεις διαβλέπω κάτω από αυτήν την ύποπτη περικεφαλαία.... Και αυτό που δειχνει τα δόντια του στο μπράτσο... Φοβάμαι, δε θα σε πλησιάσω μη φάω ξύλο... XD
Nov 13 2009 14:07
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

in case you come tonight i will be dressed like this [IMG]http://irreprehensible.files.wordpress.com/2008/09/snapshot20080909141635.jpg[/IMG]
Nov 13 2009 14:04
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

lol lol lol lol!epic epic
Nov 09 2009 20:19
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyu

Στο Isohunt να κοιτάξεις τον αριθμό των seeders αν είναι μεγάλος. Γενικά πάντως, μην νομίζεις ότι θα σου κατέβουν γρήγορα τα anime. Εντάξει τώρα με το αβατάρ;
Nov 09 2009 20:13
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

το πρωτο που δοκιμασα ηταν το iso αλλα σχεδον οτι δοκιμασα κολλαγε για καμια βδοαμδα η εβγαζε error(damn) alla 8a ξανακανω μια αποπειρα. ντομο αριγκατου.δεν παθενω οverdose εγω.!!!χεχε:drink: αντε για να δουμε τι θα κανεις με το εωρτηματικο!!!!:try:
Nov 09 2009 15:45
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyu

bug του φόρουμ; Τεσπα, σου απάντησα εδώ: [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=8012[/url] αλλά για κάποιο λόγο δε το εμφανίζει στο profile σου!
Nov 09 2009 15:35
Photo

Labrokratis

Το ποιό απλό πράγμα είναι να τα κατεβάσεις μέσο torrent. Αν πας στο [url]www.isohunt.com[/url] και γράψεις "Harlock", "Galaxy Express" και "Galaxy Railways" θα βρεις torrent με όλες τις γνωστές σειρές του Matsumoto. Εδώ θα βρεις και το Space Symphony Meatel: [url]http://a.scarywater.net/live-evil/%5BAonE%26F-B%26L-E%5DSpace_Symphony_Maetel.torrent[/url] Queen Emeraldas είναι ποιο δύσκολο, εγώ το είχα κατεβάσει από emule. Τα Space Battleship Yamato, μπορείς να τα βρεις από τους AnimeCentral ([url]http://a.scarywater.net/ca/[/url] ) αν και δεν έχουν καλό seeding, για αυτό ψάξε κανένα baka anime. Αν δεις αυτά από Matsumoto και δεν έχεις πάθει overdose, εδώ είμαι να σου δώσω και άλλα link! XD Τώρα για το ερωτηματικό, κάτι θα κάνω, ΟΚ!
Nov 09 2009 13:37
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

να σου κανω μια ερωτησουλα στην οποια πλεον αμα δν ξερεις κι εσυ να μου απαντησεις τοτε θα παω να πεσω απο την ακροπολη. πριν κανα μηνα καταστραφηκε ο σκληρος και τσουυυυυυυυπ πανε ολα τα ανιμ που ειχα. ................συμπεριλαμβανομενων και των ματσουμοτικων. και επηδη η συνδεση τα περνει δεν μπορω να κατεβασω απο Veoh (ντεαμν) και εχω ανακατεψει ολο το google kai briskw mono me aggliko dub kai oses fores esw prospa8hsei den exw kataferei na dw english dub..kai pes ta katevazw ya na ta exw an mou thn dwsei kai pw na kanw Harlock watching time all night long???pws 8a thn paleyw me to aggliko dub? e ya na mhn polulogw pou sto internet exei torrent me agglikous upotitlous?? edit και να σου πω:colddd: δεν αντεχω νa βλεπω αυτο το τεραστιο ερωτηματικο μεσα στο τετραγωνακι λες και εισαι ο no name:cry5:.βαλε κανα αβαταρ κατι εστω και σκετο χρωμα...βγαλε ομως το ερωηματικο :nanana:
Nov 09 2009 05:23
Photo

Labrokratis → Lucy-Nyu

Καλή όρεξη! XD
Nov 09 2009 00:23
Photo

Lucy-Nyu → Labrokratis

θα ειμαι κι εγω στη λειβαδια!!μετα την πρωτη φορα που πηγα με τα παιδια αποφασησα πως ναι ειναι ενα μερος οπου θελω να τρωω
Nov 08 2009 23:43