Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Labrokratis

όχι ρε αυτό δεν είναι λαβ ατ φερστ σαιτ είναι μίσος που έγινε πάθος και μετά έγινα αγάπη πως λέμε ιαπωνικα αγγλικά και μετά ελληνικά.
Jan 16 2009 10:30
Photo

Labrokratis → Erisadesu

Σιμς λάϊκ λοβ ατ δε φερστ σάϊτ (για να μην μας την μπουν που δεν μεταφράζουμε σωστά να' ουμ)
Jan 16 2009 02:02
Photo

Erisadesu → Labrokratis

είμαι αμυντικός συναγερμός και σου είπα μη με λες κοκοβιό :erk::erk::erk::erk::erk: in other news και εγώ σ'αγαπάω.:tensai:
Jan 15 2009 16:52
Photo

Labrokratis → Erisadesu

Ποτέ δε περίμενα ότι κάποτε ένας επιθετικός κοκοβιός θα συμφωνούσε μαζί μου. Πιστεύω ότι από πίσω κρύβεται δάκτυλος ξένων δυνάμεων με σκοπό την κατάλυση της ανθρωπότητας και τον εξοστρακισμό της από το σύμπαν!
Jan 15 2009 12:59
Photo

Erisadesu → Labrokratis

συμφωνώ μαζί σου.
Jan 15 2009 12:34
Photo

Chasapos → Labrokratis

Ωραίο thread έκανες στο Live Evil! Και οι απαντήσεις τους ενδιαφέρουσες!
Jan 12 2009 11:21
Photo

Labrokratis → Glaurung

Χρονια πολλά φίλε! Ότι επιθυμείς προκαταβολικά για το νέο έτος! Είχες και γενέθλια, σωστά; Οικονομικός ο Γόνος της οικογένειας!: κοινό δώρο και για Χριστούγεννα και για γενέθλια! Τουλάχιστον να σου είναι ενισχυμένο ;-)
Dec 28 2008 23:42
Photo

Glaurung → Labrokratis

άργησα λίγο , αλλά χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς :D
Dec 26 2008 13:28
Photo

Labrokratis

Ευχαριστώ mchasap! Ψάχνω και πειραματίζομαι με τα sites τώρα, να δω τι γίνεται. Στο youtube πάντως, δε με αφήνουν να ανεβάσω κάτι. Το Veoh μου κατέβασε το τρίτο επεισόδιο του cockpit, τα άλλα δύο παίζουν ακόμα. Αυτές τις μέρες μεταφράζω την ταινία Queen Millennia! Έχω τελειώσει τις 3 ταινίες με τα Galaxy Express και το Fire Force DNA Sights 999.9. Μετά, έχω και το "Arcadia, my Youth" και από ταινίες, τέλος! Πάω για τα OVA μετά! Αν χρειάζομαι κάτι πραγματικά, που δε το βρίσκω πουθενά, είναι υπότιτλους για τα επεισόδια 3 και 4 της Queen Emeraldas. Δε με νοιάζει σε ποιά γλώσσα θα είναι, όλα δεκτά, ακόμα και Γιαπωνέζικα! Αρκεί να βρω κάπου υπότιτλους!
Dec 16 2008 19:33
Photo

Chasapos → Labrokratis

Φίλε Labrokratis μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο του the Cockpit και ήθελα να σου πω συγχαρητήρια για τη δουλειά σου. Πραγματικά άψογη. Και to anime μου άρεσε πολύ επίσης. Άντε περιμένουμε την αλυσίδα σου να την ξεκοκκαλήσουμε!
Dec 15 2008 11:48
Photo

Glaurung → Labrokratis

ναι , μου το είπε και η Camus… απλώς είδα ότι προλάβαινα το τελευταίο metro ίσα-ίσα ( ήμουν 3 λεπτά πριν έρθει στη στάση ) . Χαζομάρα μου ,θα προσπαθήσω την άλλη φορά να την αναπτύξω :P
Nov 17 2008 12:55
Photo

Labrokratis

Τρελός είσαι καλέ; Πιστεύεις ότι η βιολογική ηλικία έχει ουσία; Τρίχες, ένας αριθμός είναι! Η κοινωνική παιδία είναι που κάνει την πραγματική διαφορά και αυτήν λίγοι άνθρωποι την έχουν! Άσε που δεν συμβαδίζει με την ηλικία: Έχω γνωρίσει άτομα στην ηλικία σου πολύ ποιο ώριμα από κάτι βλάκες 60άχρονους! Πίστεψέ με, ξέρω τι λέω! Κανένα πρόβλημα, ίσα - ίσα που ο πληθυντικός με κάνει και νιώθω ποιο μεγάλος από ότι είμαι! Αντίθετα εγώ είμαι πιπινάκι... (στο περίπου, εντάξει...) Χθες σε ψάχνανε, κακός που δεν χαιρέτησες γενικότερα! Αν ξανακάτσει φάση - συνάντηση, καλλιέργησε περισσότερο την διπλωματική αιγοκερίστικη δημοσιοσχετίστικη φύση σου! Τα μελέ φίλε!
Nov 16 2008 23:46
Photo

Glaurung → Labrokratis

καλή εβδομάδα σου εύχομαι :D( αν έχεις πρόβλημα να σου μιλάω στο ενικό να μου το πεις )
Nov 16 2008 22:30