Jump to content

Community Status Updates

Photo

Labrokratis → Erisadesu

Έκαστος στο είδος του. Εσύ θέλεις αυτά, εγώ θέλω άλλα. Τα δικά σου τουλάχιστον, δεν έχουν σωματικές παρενέργειες όπως τα δικά μου :-)
Mar 16 2009 17:46
Photo

Erisadesu → Labrokratis

έχει πλάκα να σε βρίζω...
Mar 16 2009 15:47
Photo

zade → Labrokratis

Έγινε κυβερνήτη Harlot . Όποτε μπορείς απλά ενημέρωσε με , για να βάλω τις μηχανές μπροστά και να ετοιμαστούμε για το ταξίδι .
Mar 15 2009 21:59
Photo

Labrokratis → zade

Χαίρε zade εκ της Ακαρδίας! Όλος ο Μάρτιος μου είναι βαρύς επαγγελματικά, λίγος χρόνος για subbing τελευταία. Ανεβάζω που και που κάτι έτοιμα O.V.A. που έχω, όταν εχω ανοικτό τον υπολογιστή. Captain Harlock θα τον ξεκινήσουμε λογικά από Απρίλιο (και επιστρέψω μονιμα εν αθήναις).
Mar 15 2009 21:20
Photo

zade → Labrokratis

Κάπτεν Harlot , να ξέρεις , είμαι έτοιμος , όποτε θες πάμε στην πατρίδα μου την Αρκαδία για να μεταφράσουμε στα Ελληνικά τον συγγενή μου .
Mar 15 2009 01:55
Photo

MisaYoshiko → Labrokratis

oou oou:P geitonakia xD
Feb 27 2009 00:55
Photo

Labrokratis → MisaYoshiko

Γεια σου κοντοχωριανή! Καρδιτσιώτισα εσύ, Βολιώτης εγώ!
Feb 26 2009 19:56
Photo

Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™

Που με είδες καλέ εμένα να χορεύω; Κυκλοφορείς σε Club/Disco και έτσι από αυτήν την ηλικία; Πάει, χάλασε η νεολαία... Που βαδίζει ο κόσμος.... :-P Όσο για το Puyo Puyo, είναι ιδιαίτερα πορωτικό puzzle game, αν σου αρέσουν βέβαια αυτά! Μια online εκδοχή του με jaνα μπορείς να δεις να παίξεις εδώ: [url=http://www.nintendo8.com/game/160/puyo_puyo]Puyo Puyo - Play the Nintendo game Puyo Puyo online[/url]
Feb 05 2009 22:46
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis

OOOO ενα ανιμε γεματο γκομενιτσες, ενα σωστο fanservice show! Μαλιστα μεσιε χορευταρα!
Feb 04 2009 18:44
Photo

Zauk-Lain- → Labrokratis

Mε βρηκες παναθεμασε...xD
Feb 01 2009 14:35
Photo

Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™

Γειά σου Πιουειδές Κριάρι του 1992. Το Σάββατο 31/1 στο πάρτυ που συστηθήκαμε, σου είχα είπα ότι το πίου - πίου είναι βινετοπαιχνίδι! Εδώ οι σχετικές πληροφορίες [url=http://hg101.classicgaming.gamespy.com/puyo/puyopuyo.htm]Hardcore Gaming 101 - Puyo Puyo[/url] Η αλήθεια είναι ότι κανονικά προφέρετε Πούιο Πούιο, αλλά εμείς τότε το ξέραμε και το λέγαμε πίου πίου :-P
Feb 01 2009 14:30
Photo

Labrokratis → Zauk-Lain-

Νάτος ο Ζακ Αττάκ κουκουλοφόρους των anime!
Jan 31 2009 16:58
Photo

Labrokratis → Erisadesu

Πριτς! Την προίκα μου ζητάς; και πως θα πάω εγώ μετά στο θηλέων; ξυπόλητος; Δε γίνεται, ξέχνα το! Κάτι κουραδοκόφτες που έχω (και με γαργαλάνε) αν θέλεις, κάτι γίνεται...
Jan 26 2009 22:52
Photo

Erisadesu → Labrokratis

ωραία και εγώ τόσο φοράω στείλε κανα ζευγάρι ρε γύφτο....
Jan 26 2009 22:29
Photo

Labrokratis → Erisadesu

Μικρό ποδαράκι έχω, 41 νούμερο. Αλλά δε χρειάζεται μπρε, έχω αρκετά ξεχασμένα στο σπίτι μου... (φετιχ είναι αυτά, τι ψάχνεις...)
Jan 26 2009 22:23