Community Status Updates
Lucy-Nyu
→
Labrokratis
τοσο σπανιο φαινομενο ειμαι?
αφου ειναι γαματα ανιμε!!τεσπα θα τα κατεβασω απο το βεοχ ευχαριστω που με ενημερωσες
May 31 2009 19:13
Labrokratis
→
Lucy-Nyu
Είσαι δηλαδή και εσύ "ματσουμοτική"! Πρέπει να είσαι η μόνη κοπέλα που γράφει στο forum και ασχολείται με τον καπετάνιο! Στους περισσότερους που λέω για αυτά τα anime, δε τα ξέρουν!
Στο Veoh έχω ανεβάσει στα ελληνικά την ταινία Queen Millennia, το Captain Halrock Saga και το Maetel Legend που ψάχνεις! Μπορείς να τα κατεβάσεις και από εκεί!
Επιτέλους και μια κοπέλα που βλέπει mastumoto εδώ μέσα!
May 31 2009 18:50
Lucy-Nyu
→
Labrokratis
einai megalh istoria..prwta eida auto queen millenia...argotera to maetel legend an kai ton titlo tou ton ema8a apauto to site.olauata otan hmoun dhmotiko kai sto gumnasio anakaluya ton captain harlock th seira,duskoleuthka bebaia na brw ta epeisodia alla ta katafera.einai ena apta agaphmena mou!:Ptwra yaxnw na brw to maetel legend na katebasw
α να παρει γκρικλισ.βαριεμαι να τα αλλαξω
οποτε ασολουμε με το καπετανιο γυρω στα 9 χρονια
May 31 2009 15:14
Labrokratis
→
Lucy-Nyu
Γεια!
Φανατικός του Καπετάνιου, ναι, και φανατικός του δημιουργού του, του Leiji Matsumoto γενικότερα!
Έχω ότι έχει κυκλοφορήσει και μάλιστα έχω μεταφράσει στα ελληνικά κάποιες ιστορίες του και τις έχω ανεβάσει στο veoh! Θα τα βρεις εδώ: [url]www.veoh.com/users/labrokratis[/url]
Και αν έχεις όρεξη για διάβασμα, εδώ έχω ανεβάσει πληροφορίες: [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5899[/url]
Εσύ πως και είδες Captain Harlock; Λογικά την ταινία είδες εσύ, που την είχαν τεμαχίσει σε 6 επεισόδια εδώ στην Ελλάδα και την έπαιξαν πριν 18 χρόνια όλα τα κανάλια στην σειρά
May 31 2009 14:19
Labrokratis → Camus
Hi,
θα περάσω σίγουρα για μια καλησπέρα. Aν θα κάτσω παραπάνω, θα το αποφασίσω εκείνη τη στιγμή!
May 06 2009 11:38
Camus → Labrokratis
Τσου!!!
Σε είδα φευγαλέα κάποια στιγμή που έτρεχα ανάμεσα από τους καλεσμένους!!!!!!
THANX και ελπίζω να έρθεις στο επόμενο!!!! :P
Τώρα βέβαια θα τα πούμε το Σάββατο Ν. Σμύρνη no?????????
May 05 2009 09:04
Labrokratis → Camus
Τσα!
Ήρθα από το πάρτι αλλά για λίγο (Σάββατο, καταλαβαίνεις...). Από όσο είδα όμως, ήταν πολύ - πολύ καλό! Μπράβο στο κουράγιο σας και στο πείσμα σας να τρέξετε να τα προλάβετε όλα αυτά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Ελπίζω στο επόμενο, να μπορέσω να έρθω και να κάτσω περισσότερο.
May 04 2009 12:36
Labrokratis → psofia
Ευχαριστώ πολύ για το φιλικό σου ενδιαφέρον!
Ας ρωτήσω όμως: Και αν γίνω στόχος τι θα γίνει; Δε θα μου μιλάνε; θα με κακολογήσουν; Αυτά έχουν γίνει ήδη από κάποιους έως ένα σημείο! Δεν είμαι και ότι το δημοφιλέστερο, όπως γνωρίζεις. Αν με ρωτήσεις, πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει καθαρά εξαιτίας του χάσματος των γενεών. Άλλη κουλτούρα, έκφραση, κλπ.
Από εκεί και πέρα και όπως εξελίσσονται τα πράγματα, όλα θα γίνονται με P.M. καθ' εξής. Σε αυτά, δεν νομίζω να είμαι και ποτέ καλεσμένος!
Όπως σου έχω πει, εγώ να γνωρίσω φίλους των anime ήθελα! Από την χαρά μου που βρήκα άτομα αντίστοιχα, είχα και ένα παραπάνω ενθουσιασμό. Που να ξέρω, ότι θα στράβωναν από αυτό μαζί μου! Αλλά και από την άλλη, και τι έγινε; Νομίζεις ότι στα 35 μου το αν στραβώσουν κάποιοι - κάπου - κάπως - κάποτε, έχει και μεγάλη σημασία; Πίστεψέ με έχω πραγματικά πράγματα να σκεφτώ στην ζωή μου, από το αν συμπαθεί κάποιος τα αστεία μου ή τον τρόπο ομιλίας μου!
Τεσπα, ευχαριστώ για την συμβουλή! Και ναι, θα περιορίζω τα πολλά - πολλά στο forum ούτως ή άλλως.
May 04 2009 12:23
psofia → Labrokratis
Φιλική προειδοποίηση: πρόσεχε πολύ τι λες (αναφέρομαι στο Meeting topic). Μπορεί να γίνεις στόχος και -πίστεψέ με- δεν το θες.
Apr 30 2009 09:47
digitaltracker → Labrokratis
thx man! και να σκεφτεις οτι ελεγχω το ADC 2-3 φορες τη μερα!
πως μου ξεφυγε αυτο?
Apr 28 2009 23:47
Labrokratis → digitaltracker
Hi, βασικά ένα torrent είναι, που έχει αναφέρει ο Dante80. Θα το βρεις στο [url=http://www.asiandvdclub.org]Login :: AsianDVDClub.org[/url] θέλει όμως free registration. Είναι rip του DVD που κυκλοφόρησε εκεί στην Ιαπωνία remastered και έχει πραγματικά άριστη ποιότητα εικόνας! Και εγώ δε το έχω δει ακόμα και ας το κατέβασα. Είδα chobits (άσχετο) που είχα βάλει στο πρόγραμμα και τώρα πάω για astro figther. Dallos από εβδομάδα μάλλον!
Apr 28 2009 12:57
digitaltracker → Labrokratis
Hello! Καλα εισαι? Ειδα που αναφερθηκες σε remaster του Dallos. Μηπως μπορεις να δωσεις καποιο link?
Apr 24 2009 12:46
Labrokratis → Radagast
Terra E δεν έχω δει, ευχαριστώ που μου το θύμησες!!!
Τα Phoenix Space πρέπει να τα είχα δει πριν καιρό, δε θυμάμαι όμως τίποτα.
Star Ship Operations έχει πάρει σειρά για τέλη Μαϊου! Όπως και το Captain taylor, δεν βρήκα χρόνο ακόμα να το δω.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σου! Γενικά είναι μέσα στο γούστο μου όντως!
Ευχαριστώ πολύ!
Apr 24 2009 12:13
Radagast → Labrokratis
Είδα είσαι λάτρης των space...
Για ρίξε και μια ματιά στα πολύ καλά Terra E.. (drama/space opera-2007) και crest-banner of the stars (novel μεταφορά) αν δεν τα έχεις δει, δεν θα το μετανιώσεις.
Και το space [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2878"]ova[/URL] και [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1315"]movie[/URL] από τα πολυ παλιά και κλασικά hi no tori (phoenix, από το πολυ βραβευμένο manga του Tezuka) που έχουν και φιλοσοφικές προεκτάσεις.
PS : Επίσης καλούτσικο το μικρούλι 13ri-Starship Operators αν και δεν είναι και κάτι το τρομερό αλλά έχει ωραίες μάχες και τακτικές. Αυτά για αρχή. :)
Apr 24 2009 00:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed