Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Umi no Ossan
Σεναριογραφε-kun να την βαλουμε στο κολπο,τι λες??
Την συμπονω λιγακι μιας και ειμαστε και οι 3 μαζι τωρα!!
Αλλα οτι πεις,αν ειναι οχι ταφος εγω!!
(δεν λυπασαι το μουτρακι της βλεπω ε??ετσι πρεπει να ειναι ο σωστος swordsman...περασες το τεστ....παμε να της το πουμε τωρα??XD)
Ιούν 29 2008 04:54
Umi no Ossan → iristella
Δεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμεΔεν σου λεμε δεν σου λεμε
Ιούν 29 2008 04:51
Umi no Ossan → Franky_Super
Μπα...Εδω δεν πολυπλησιαζω τους δικους μας, θα παω σε αλλης σχολης. Gay ανθρωπο μονο οσες ερχονται στο νησι...
Ιούν 29 2008 04:01
Franky_Super → Umi no Ossan
αληθεια?θα σου προτεινα να μην τον πολυπλισιαζεις.δεν ξερεις καμια φορα μπορει να το χει το ονομα.
Ιούν 29 2008 03:58
Umi no Ossan → Franky_Super
ΑΑΑΑΑ γιατι τρομαξα. Εχουμε στην διπλανη σχολη ενα καθηγητη που λεγεται ετσι
Ιούν 29 2008 03:56
Franky_Super → Umi no Ossan
looool αυτη η προεδρινα των gay που βγαινει στις εκομπες.που εφαγε ξυλο απο τον κουγια(αλλη ξεφονημενη αυτη).
Ιούν 29 2008 03:54
iristella → Umi no Ossan
ΟΚ καληνυχτα ευχομαι.Παω κι εγω να τελειωσω το διαβασμα μου.
Ιούν 28 2008 02:24
Umi no Ossan → iristella
Λοιπον μιας κ μας εφτυσαν οι αλλοι κ επειδη τα ματια μου κλεινουν (τελειωσαν οι εξετασεις αλλα χρονο να κοιμηθω δεν βρηκα ακομα. Τι ηθελα να βοηθησω στην μετακομηση;;;) σε καληνυχτω κ ελπιζω να δω στον υπνο μου την συνεχεια του σεναριου
Ιούν 28 2008 02:19
Umi no Ossan → iristella
Μα γιατι το λες αυτο;;; Watashi wa doulis desu. Yoroshiku:hahaha:
Ιούν 28 2008 02:02
iristella → Umi no Ossan
τα ιταλικα ναι δεν θελουν πολυ.....Τα ιαπωνικα ομωςμονο με video δεν παλευονται
Ιούν 28 2008 01:56
Umi no Ossan → iristella
Το ξερω. Ειναι κ μονο 3 χρονια για να τα μαθεις εντελως.Ισως μετα την σχολη κ πριν παω στρατο να δοκιμασω.Ιαπωνεζικα εχω κατεβασει κατι video lessons κ ξεκινησα να τα βλεπω. Πλακα εχουν
Ιούν 28 2008 01:55

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται