Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Umi no Ossan → Zoro
Εχεις πεσει δυστυχως θυμα της γοητειας της γι'αυτο. Εχεις δρομο ακομα μεχρι να γινεις πραγματικος swordsman. Δεν βλεπεις εγω που δεν εχω επιρεαστει. Κ μην νομιζεις πως ειμαι απλα ενας Master Singing Deck-Boy. Εγω ειμαι ο δασκαλος του Mihawk (δεν θυμαμαι πως γραφετε)
Ιούν 27 2008 22:37
Umi no Ossan → Zoro
Δεν την ξερω ακομα καλα γι'αυτο. Εξαλου ποσοι πιστευαν εκτος απο τον L οτι ο Light ηταν ο Kira;;;
Ιούν 27 2008 22:25
iristella → Umi no Ossan
χαιρομαι που συμφωνουμε πλεον........ αντε ανυπομονω μετα την εξεταστικη να φτασω στο ιδιο επιπεδο με εσας και να καταλαβαινω ολα αυτα που λεει ο zoro και εσυ και ο GKLoc......
Ιούν 27 2008 19:11
Umi no Ossan → iristella
Τελος παντων θα σε πιστεψω γιατι πιστευω πως θα εισουν περισσοτερο καλη σαν L κ γιατι κ μενα αγαπημενος μου ειναι ο Zoro κ οσο κ αν εχω προχωρησει δεν εχω βρει καλυτερο(ισως να φταει που εχει μια μεγαλη αγαπη για τα κατανα)
Ιούν 27 2008 19:09
Umi no Ossan → iristella
Μα δεν φταιω εγω. Με αυτα τα υπονοουμενα που πετας στο ΟP με βαζεις σε σκεψεις. Ενα τοσο εξυπνο κ επικινδυνο μυαλο δεν μπορει παρα να ειναι ο Kira.Βεβαια εσυ μαλλον εχεις σκοπο να αφανισεις οσους απειλουν τον Zoro. Εκτος κ αν στην πραγματικοτητα εισαι εσυ ο L κ ο αλλος ειναι απλα μια βιτρινα. Τοτε υποκλεινομαι κ δηλωνω πιστος κ παντοτινος σου ακολουθος
Ιούν 27 2008 18:50
iristella → Umi no Ossan
Εξακολουθεις βλεπω να με κατηγορεις στο L group. Καλαααααααα
Ιούν 27 2008 18:39
iristella → Umi no Ossan
Ονοματα και φωτος Please....... Οσο για το dragonball group παντα μπορω να σκηνοθετησω κατι για να σε διωξουν......και μετα..........
Ιούν 27 2008 15:33
Umi no Ossan → iristella
Iri-swan οπως βλεπεις η δικαιοσυνη ελαμψε. Οσο ειμαι μελος του Dragonball Group δεν θα με ξεφορτοθεις ευκολα. Αν βεβαια ο Kira με βοηθησει να ξεμπλεξω με κατι ατομα απο την σχολη για να παρω το !$@%%!! πτυχιο επιτελους τοτε ισως να σωπασω μια κ καλη....
Ιούν 27 2008 15:26

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται