Community Status Updates
Zoro → Umi no Ossan
O Law ειναι ο χαρακτηρας που o ichigo13 εχει στο avatar του(που εγω του δωσα!!)..εμφανιζεται πιο κει στο ανιμε,δεν εχει διαφορες απο το manga!!
Σε αλλα μικροσημεια εχει ομως...
Ετσι πορωσου με το Berserk!!
Jul 06 2008 22:42
Umi no Ossan → Zoro
Εχω πορωση με τετοιου ειδους ανιμε. Οτι σκοταδι υπαρχει, οτι μεσαιωνικο, οτι δαιμονικο θελω να το δω.....Οσο για το γκρουπ, μην ανυσηχεις. Θα μπω αφου δω το ανιμε.Μιας κ λεμε για μανγκα, το ΟΡ εχει διαφορες απο το ανιμε γιατι καπου ειδα για καποιον Law....
Jul 06 2008 22:30
Zoro → Umi no Ossan
Καλα θα κανεις,κι εγω το ιδιο εκανα γιατι θεωρω σε βαζει πιο ευκολα στον κοσμο,μιας και ξεκιναει απο πιο καλο σημειο το ανιμε...
Θα δεις οτι ο κοσμος του Berserk ειναι ο τελειως αναποδος απο αυτον του OP,ειναι πολυ σκοτεινος και εχει πολυ βια...
Αλλα η ιστορια τελεια πραγματικα,δεν θα το μετανιωσεις που την ξεκινας...
Εχω φτιαξει και group,αν θες να ρωτησεις τπτ περ να απο κει!!^^
(προσεχε τα spoilers,μην διαβαζεις οτι γραφουν οι αλλοι απο κει...αν και αυτη τη στιγμη ειναι OK νομιζω...;))
Jul 06 2008 22:18
Umi no Ossan → Zoro
Arigatou για τα links. Βασικα λεω να ξεκινησω με το ανιμε αφου ειναι μικρο κ μετα με το μανγκα
Jul 06 2008 22:14
Zoro → Umi no Ossan
Ναι,το manga φτανει τα 33 volumes και απο το 89 νομιζω,συνεχιζεται ακομη και δεν προβλεπεται συντομα τελος!!
Μαζι με το OP θα τελειωσουν ετσι οπως παει!!:oo:
Τεσπα,[URL="http://www.minionserver.net/manga/berserk/dirlist.php"]εδω[/URL] το χω σε direct download...αλλα δεν καταλαβα,θα δεις το ανιμε και μετα το manga δλδ?
Jul 06 2008 22:05
Umi no Ossan → Zoro
χεχε...Ειχα ψηθει απο μονος μου απο παλια, απλα περιμενα μηπως το βρω σε καμια αλυσιδα.Εχω κ το manga (volumes1-29).Εχει κ αλλο; για να το κατεβασω
Jul 06 2008 22:01
Zoro → Umi no Ossan
LoL nakama douli φυσικα και θα σε βοηθισω,ειναι γνωστο οτι για οτιδηποτε και ποσο μαλλον για Βerserk εχω παντα κατι...
Μονο λυσε μου την απορια...ποιος σε εψησε να την δεις?(κανας GK?)
Γιατι,ως ο μεγαλυτερος καμενος της σειρας,εβαλα αρκετα παιδια απο το OP group στην σειρα(περιπου 4-5) και δεν θα το μετανιωσεις που την ξεκινας,ειναι οντως τελεια και αν δεις το ανιμε θα περασεις αναγκαστηκα στο manga μετα γιατι με τα 25 επεισοδια του(το ανιμε) δεν φτανει ουτε το 1/8 της ιστοριας του manga,που ειναι τελεια και θα θες να δεις κι αλλο...
Μισω να σου δωσω τα λινκ,θα κανω εντιτ.
EDIT:Οπως ειχα πει και στον GK τα χω βρει μονο σε ogm μορφη και rmvb,εγω εννοειται τα δα σε rmvb~60-80mb γιατι ειναι μικρα και διατηρουν ικανοποιητικη ποιοτητα για το μεγεθος τους....αλλα πολλα παιδια δεν τα προτιμουν εδω στο σite,αρα σου δωσα το link με τα ogm~230mb το καθενα...
Aν θες το αλλο link σφυρα,αλλιως κατεβασε τα,πορωσου με την σειρα,να διαβασεις και το manga μετα σου προτεινω γιατι διακοπτεται πολυ αποτομα το ανιμε και πες μου πως σου φανηκε...
[URL="http://www.horrormanga.com/berserk%20manga%20anime.html"]Εδω[/URL] το link για Download...
Τα λεμε;)
Jul 06 2008 21:54
Umi no Ossan → Zoro
Νακαμα Ζορο με σωζεις...Μου εδωσαν προσφατα το Berserk αλλα ενα επεισοδιο δεν μου παιζει.ΕΧεις καποιο λινκ για να το κατεβασω;;;
Jul 06 2008 21:45
ichigo13 → Umi no Ossan
Nandemonai!
Doulis-kun!All OP fans are comrades you know!:)
Jul 05 2008 00:04
Zoro → Umi no Ossan
Η συμμαχια μας με τα 20αρια και τα eros τα σπασε,χεχε αν και θα βρουμε τον μπελα μας αν συνεχισουμε να την πειραζουμε!!
(το κομμεντ ασ το αν θες,πιο πλακα θα χει αν το δει!!!)
Ελπιζω να σε δω εστω και λιγο αυτες τις μερες,αν και δεν καταλαβα που κολλαει ο αδερφος σου...γυρνας στο σπιτι σου και το pc ειναι του αδερφου σου??
Αν ναι,οντως σρωξ τον,,κοιμισε τον,φημοσε τον και κανε την δουλεια σου!!
(πλκ,παντα ειρηνικα μεταξυ αδελφιων....χαχα τι λεω,κι εγω αδελφο εχω και μονο ειρηνικοι δεν ειμαστε!!)
Τα λεμε οποτε μπορεσεις να μπεις λοιπον...εγω θα μαι πιο συχνα μεσα τωρα...
Καλο τελειωμα του σεναριου και...οχι hentai!!!
Jul 02 2008 04:23
Umi no Ossan → Zoro
Οπως βλεπεις προσπαθησα οσο μπορουσα αλλα οπως γραφω κ στο γκρουπ πρεπει να την κανω...Καληνυχτα swordsman-Kun
Jul 02 2008 04:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed