Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → Umi no Ossan
douli kun....... Σκεφτομουν επειδη ο zoro ειναι πολυ κακο παιδι...... μηπως ο ρολος του να εξελιχθει λιγο σε yaoi Κατασταση με εναν απο τους μαγειρες?????
Ιούλ 02 2008 01:54
Zoro → Umi no Ossan
Scriptwriter-kun,ειπαμε να κανουμε μια πλακα στην misa το βραδυ εγω και ο captain και να την ρωταμε ποσα επεισοδια εχει δει και μετα να της λεμε "μονο?"
Αν εισαι μεσα κι εσυ βοηθα λιγο,αλλιως plz μην χαλασεις την πλακα μας,θα τις εξηγησουμε μετα!!XD
Ιούλ 01 2008 21:54
Umi no Ossan → GkLoc
Τελικα μαλλον θα χρησιμοποιησω το Marky Marc, αλλα μαλλον θα ειναι ψευδονυμο γιατι το κανονικο θα ειναι φλορικο κ συ πολυ ψωνιο...
Ιούλ 01 2008 19:19
Umi no Ossan → GkLoc
Αστεια δεν λεω, αλλα δεν μου κανουν αισθηση...Θα το κοιταξω απο βδομαδα.Τωρα προσπαθω να σκεφτω το στορυ
Ιούν 30 2008 19:58
GkLoc → Umi no Ossan
Σκεφτηκα Ονομα!!!
Marky Marc,Aμα Δεν Σ'αρεσει!
Johny Tromboni(πλκ)
Δεν Ξεερω Μονο Αυτο Σκεφτηκα!
Ιούν 30 2008 19:32
Umi no Ossan → GkLoc
Ειδες λογοπαιγνιο του ονοματος με την ιδιοτητα μου στο πλοιο;; Τα ονοματα τα σκεφτομαι σιγα σιγα.Αν εχεις καποια προτιμηση πες μου (σοβαρη, οχι great warrior ussop) να το λαβω υποψιν
Ιούν 30 2008 19:02
GkLoc → Umi no Ossan
Oi Εγω Βοηθος Broomer!!!!!
Mια Χαρα,Στην Αρχη Που Το Διαβασα Νομιζα Βοηθος Σκουπιστη!!(LoL)
Καλα Ρε,Ονομα Δεν Εχω!
Ιούν 30 2008 18:55
sintar → Umi no Ossan
:wooi2:cool!!!:wooi2:μολις αρχησουν τα γυρησματα πες μου!!!!!:nanana::nanana:
Ιούν 30 2008 14:32
Umi no Ossan → sintar
Μεχρι στιγμης το concepr ειναι αυτο:
Πριν πολλα χρονια στην αρχαια Αιγυπτο ενας ιερεας-γιατρος του Φαραω εκανε περιεργα πειραματα
στους υπηκοους του φαραω προσπαθοντας να ανακαλυψει το μυστικο της αιωνιας ζωης
με σκοπο να γινει αθανατος κ να κατακτησει ολο τον τοτε γνωστο κοσμο. Ευτυχως τοτε καταφεραν να
τον σταματησουν κ να τον φυλακισουν μεσα σε μια υπογεια πυραμιδα ωστε να μην
μπορεσει να τον βρει κανεις.
Μετα απο χιλιαδες χρονια μια γοητευτικη κ εξυπνη αρχαιολογος ανακαλυπτει την πυραμιδα χωρις ομως να ξερει τον κινδυνο που παραμονευει !!!!
Μια νεα απειλη εμφανιζεται.
Χιλιαδες πτωματα βρισκονται ξεκοιλιασμενα κ παραμορφωμενα.
Ο αρχαιος ιερεας συνεχιζει το σαδιστικο του εργο εκει που το αφησε. Θα μπορεσει η σεξυ αρχαιολος
να βρει τον τροπο να τον σταματησει μια για παντα κ να σωσει την ανθρωποτητα;;;
Απο τον δημιουργο των επιτυχιων "GkLoc Begins" κ " The Dark Marksman"
Πρωταγωνιστουν:
Serestrum-kun (αιμοσταγης ιερεας Paranostrum), Iri-swan (Kira γοητευτικη αρχαιολογος),
Zoro-kun(Iker: ρολος εκπληξη),Ori-chan(γνωστη ero), Doulis-sama(Professor Broomer)
Sintar(boyfriend γνωστης ero),Gk(βοηθος Broomer)
Συντομα στους κινηματογραφους
Ιούν 30 2008 14:27
Umi no Ossan → Franky_Super
Τα εχω πετυχει κ μου θυμησαν τα παλια...Εχω ηδη ξεκινησει να τα κατεβασω(οσα βρω)
Ιούν 30 2008 00:20
Franky_Super → Umi no Ossan
τσεκαρε ολα τα σχετικα βιντεο και θα βρεις και τα intro των παιδικων που ειπες
Ιούν 30 2008 00:18
Umi no Ossan → Franky_Super
Α ρε Franky τι μου θυμισες με το video...Παιδικα που τα ειχα ξεχασει κ μολις ειδα τις εικονες τα θυμηθηκα.Να προσθεσω κ SilverHawks,Saber Rider, Brave Star
Ιούν 29 2008 23:26
Umi no Ossan → Zoro
Αν κ προτιμω τις μελαχρινες, απο οσες θυμαμαι τωρα ειναι [COLOR=White]Kalifa. Δεν νομιζω να εχουν φταει πολυ μεχρι εκει. [COLOR=White]Κ αν θυμαμαι καλα απο Baroque Works η Miss Doublefinger. Αυτη απλα στην αναφερω.[/COLOR][/COLOR]
Ιούν 29 2008 12:41
Zoro → Umi no Ossan
Τελικα ποια ηταν η καλυτερη απο τις "κακες" του op που λες οτι θα ηταν σποιλερ στο πολλ??
Βαλ την στο προφιλ μου με ασπρα γραμματα αν ειναι...
Την κανω,τα λεμε σεναριογραφε-kun!!GN!!^^
Ιούν 29 2008 05:49

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται