Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Umi no Ossan

"Λες να κανει ντου;;;; Οταν δω οτι ειναι ετοιμη να σκασει σταματαω" Καλα θα κανεις!!XD "(εκτος κ αν παραδεχτει οτι εχω δικιο σε καποια πραγματα)" That's Never Gonna Happen!!:hahaha: "Ειπαμε να κανουμε κανα πειραγμα αλλα εσυ...." Ε ναι πιο πριν εκανα αρκετα και ηδη χαιρομαι που την γλιτωσα,τωρα το βλεπω που μπορει να εκραγει απο στιγμη σε στιγμη και τραβιεμαι!! Αλλα αν εσυ εισαι θαραλλεος swordsman(αλλα μιλαμε για πολυ θαρρος)συνεχισε το εργο σου!!XDXD
Jul 07 2008 22:56
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Λες να κανει ντου;;;; Οταν δω οτι ειναι ετοιμη να σκασει σταματαω(εκτος κ αν παραδεχτει οτι εχω δικιο σε καποια πραγματα) ...Ειπαμε να κανουμε κανα πειραγμα αλλα εσυ....
Jul 07 2008 22:51
Photo

Zoro → Umi no Ossan

[καλαααααα,αλλα σπρωχνεις την τυχη σου....αυτο ειναι που μπορει να εκνευρισει μερικες...ειδικα αν ειναι ηδη κατα το ημισυ τρελες και γυαλιζει το ματι τους...:hiding_something:] Οσο για την αποσταση δεν παιζει κανενα ρολο,πιστεψε με!!! (οταν την παθεις καποτε,θα με θυμιθεις,δεν κολλαει εκει αυτη!!!)
Jul 07 2008 22:42
Photo

Umi no Ossan → Zoro

χεχεχεχε....Οσο μας χωριζουν χιλιομετρα δεν εχω να φοβηθω τιποτα !!!!!!! εξαλου αν φοβομουν τι σοι μελος του Going Horny θα ημουν;;;;
Jul 07 2008 22:38
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Χιχι εκανα οτι μπορουσα...πειραχτηρι!!!:hahaha: Προχεχε μην φας καμια καποια μερα!!! {κι αλλοι δοκιμασαν αλλα μετανιωσαν,μονο εσυ το πας τοσο μακρια....αφοβος βλεπω!!:hero:)
Jul 07 2008 21:49
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Zoro επειδη δεν θα ειμαι μεσα πιο αργα κανε μου την χαρη κ συνεχισε λιγο την πλακα στην iri
Jul 07 2008 20:14
Photo

Umi no Ossan → Zoro

χεχεχε....Καταλαβαινω,αλλα οσο δεν ξερει ονομα κ φατσα δεν φοβαμαι τιποτα.Αν κ θα ηθελα να μαθω τι γνωριμιες εχει στα χανια !!!!
Jul 07 2008 01:34
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Χεχε ετσι,ειδικα στο σχολιο με το group εγραψες!!:riiight: Καλα δεν ηξερα οτι ησουν κι εσυ narutard τελικα!! Αλλα οπως ειπαν και τ'αλλα παιδια,ενας πειρατης παραμενει πειρατης,δεν μπορει να γινει και Hokage!! Τεσπα,παω να δω κι αλλα επεισοδια!! Τα λεμε δουληkun και προσοχη με τα αστεια γιατι μερικες εχουν ξαφνικες αλλαγες χαρακτηρα και διαθεσης... Αλλοτε το χεις το κεφαλι σου αλλωτε το βρισκεις στο πατωμα αν με πιανεις:hiding_something:
Jul 07 2008 01:00
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Πρωτα ξεκινησα ΟΡ,λογω οτι παιζοταν Ελλαδα Εβλεπα bleach αλλα επειδη ηταν 100+ επεισοδια κ ταυτοχρονα επρεπε να φτασω απο το 150 στο 300 το ΟΡ, το σταματησα... Να σου πω...Το bleach, διαβαζω το μανγκα τωρα. Πολυ μπερδεμα. Μεταξυ ΟΡ κ Ναρουτο...εξαρταται το τι θελω να δω εκεινη την ωρα.Για περισσοτερο γελιο θα δω ΟΡ.Ναρουτο μου αρεσουν οι μαχες αρκετα με τα jutsu.Οχι οτι οι μαχες στο ΟΡ ειναι κακες. Επισης το Ναρουτο μου βγαζει κατι πιο σοβαρο (δλδ τα στορυ καποιων χαρακτηρων).ΟΡ θα πω ισως γιατι δεν εχει κ τοσα fillers οσο το Ναρουτο(κ γιατι γελαω περισσοτερο)+ οτι εχει το καλυτερο group !!!!!!!!
Jul 06 2008 23:56
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Τι ειδες πρωτα,Naruto ή OP? Επισης,βλεπεις και Bleach? Τελος,απο τα 3 θεωρεις το πειρατικο καλυτερο? {πες ναι!!}
Jul 06 2008 23:38
Photo

Umi no Ossan → Zoro

εχω δει ολατου Ναρουτο κ του Shippuuden.Εχω διαβασει κ ολο το μανγκα κ απο ενα σημειο κ μετα το μανγκα ειναι καλυτερο απο το ανιμε (αφου το γεμισανε με φιλλερς)
Jul 06 2008 23:35
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Μπααα,το ανιμε μια χαρα μεταφορα εχει κανει απ οσο ξερω... Παντως ξεκινησα naruto επιτελους...αλλα εχω δει μονο το 1ο ακομη!!! Εσυ που εισαι στα επεισοδια? Να παρει οσα προλαβω τωρα με την εξεταστικη...μετα θα το αφησω λιγο και το συνεχιζω μετα...
Jul 06 2008 23:23
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Εγω παντως σκεφτομαι καποια στιγμη να το αρχισω το μανγκα γιατι αν παρει καμια τροπη οπως στο Naruto θα πρεπει να το διαβαζω ταυτοχρονα
Jul 06 2008 23:05
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Οχι ακομη,ειναι μετα το thriller bark o τυπος και μαζι με καποιους αλλους πειρατες θα κανει μια εντυπωσιακη εμφανιση...εγω σταματησα να διαβαζω το manga στο 500 γιατι δεν ηθελα να βλεπω το ανιμε ξεροντας τι θα γινει,μιας και προτιμω το ανιμε γενικα...αλλα εχω πολυ περιεργεια για το τι επακολουθησε μετα το 500...και θα το δω του χρονου!!(χαρα στην υπομονη μου!) Παντως ωραιος τυπος φαινετε ο Law και υπαρχουν και πολλοι αλλοι ετσι,ενδιαφεροντες...ασε δεν φανταζεσαι τι τελειο chapter περιμενει μετα το thriller bark στο anime!!
Jul 06 2008 22:54
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Εχει εμφανιστει στο ανιμε ή θα εμφανιστει;;;;
Jul 06 2008 22:45