Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Umi no Ossan

Ετοιμασου μολις γυρισω να βαλουμε εγω εσυ και ο GK νεα αβα,εγω Serpico,εσυ Guts και ο GK Ιshidoro..περιμενετε μονο μεχρι την αλλη βδομαδα να δω τι θα γινει με το πισι,αν θα φτιαχτει ή αν θελω καινουριο.... {την κοπελα προσεξε την μου αμα μπει στο group μην μπει στο στοχαστρω μερικων εχεμ εχεμ μαγειρων!} Oσο για το λαπτοπ ενα πειραμα ηταν...τι λεει ισχυουν αυτα που λενε με το νερο ή βλακειες???τελικα ισχυουν φαινετε!XP Anw,see ya granps!!;)
Aug 16 2008 01:41
Photo

Umi no Ossan → Zoro

χελοου Serpico !!!!! Ποια θα μας φερεις την Farneze;;; χαχαχαχαχα Μα καλα κ συ παιζεις με νερα πανω απο το laptop;;; Ντροπη...
Aug 16 2008 01:29
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Οπως ειπες κ αλλου, I was first !!!!! OK
Aug 16 2008 00:47
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Xaxa,It Hurts,DOesnt It??xDD Οi PM Incoming...
Aug 16 2008 00:45
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Αντε ρε φυγε απο δω που μου θες κ Berserk !!!!!:redcard2::redcard2:
Aug 16 2008 00:36
Photo

tsintori → Umi no Ossan

5η πίστα; Έχεις μέλλον δηλαδή. Άντε να τελειώσω του χρόνου να πάρω το χβοχ να λιώσω......
Aug 13 2008 23:49
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Μεχρι στιγμης με δυσκολεψε ενας τελικος αρχηγος,μεχρι να βρω πως σκοτωνετε....Μολις βρεις την αδυναμια τους γενικα ειναι ευκολοι σχετικα. Εκει που ειμαι τωρα ομως αρχιζουν τα δυσκολα γιατι κ οι απλοι κακοι ειναι παλουκια.Πρωτη φορα εχασα στη διαρκεια της πιστας(κ ειμαι μονο στην 5 πιστα)
Aug 13 2008 23:44
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Πιo αγγούρι απ' το πρώτο;
Aug 13 2008 23:36
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Oχι ακομα(παιζει κ ο αδερφος μου) αλλα εχω φαει τρελο κολλημα !!!!! Το παιχνιδι τα σπαει !!!!
Aug 13 2008 23:33
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Μήπως τελείωσες το ninja gaiden 2;
Aug 13 2008 23:26
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Duli-kun τα βρισιδια δεν εφυγαν απο δικο μου μερος{ακομη} και απ οσο φενετε το θεμα εχει πιο βαθιες ριζες απο το σπαμ στα groups...ειναι ακομη πιο προσωπικο,απ οσα μου πε αυτος και απλως το θεμα με τα groups ηταν η αφορμη για την συζητηση... Δεν ξερω αν θα λυθει το θεμα αλλα καλο ειναι να συζητιουνται μερικα πραγματα απο το να μενουν ασυζητητα... Αυτα...ελπιζω να χουμε καλη συνεχεια;)
Aug 13 2008 17:59
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Χαχαχα ακομα narouto avi;;!!! Ελεος ρε παιδια αντι να βρεθει μια λυση πολιτισμενα για το θεμα που εχει προκυψει καθεστε κ μαλωνεται κ το φερνεται σε προσωπικο επιπεδο κ βριζετε ο ενας τον αλλο.Αμφιβαλω πως ετσι βοηθατε...
Aug 13 2008 17:49
Photo

Zoro → Umi no Ossan

AAAaaa Dragonslayer λεγετε κανονικα απ οσο ξερω!! [γιατι σκοτωσαν δρακο στ αληθεια μ'αυτο απ οσο ειδες...] Aλλα το χω βρει κι ετσι!! Οντως γμτ σπαθακι[λεμε τωρα σπαθακι:P]....μακαρι να χα κι εγω ενα τετοιο!!XD Παντως ο Mozgus μεγαλο αρχ***,αντε να δεις πως τον αποτελειωνει ο Guts!!;)
Aug 09 2008 23:10
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Dragon my εεεε his huge sword !!!! χεχεχεχε
Aug 09 2008 23:04
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Χαιρομαι που καηκες με την σειρα γιατι οντως ειναι φoβερη...κι εγω πριν μερικους μηνες ετσι ημουν!! Σκεψου οτι την βαζω και λιγο πιο πανω απο το OP!!:P [I] Ο Serpico φαινεται ενδιαφερον, αλλα σαν τον black swordsman k το dragon κανενας [/I]Ναι ο Serpico μ'αρεσει που ειναι σαν αλεπου οπως αντιστοιχα ο Guts λυκος και ο Grifftith γερακι...φαινετε χαζος αλλα ανοιγει τα ματια οποτε πονηρευει... Btw ποιον εννοεις Dragon?? Την πανοπλια που παιρνει πιο κει ο Guts??[ειναι λυκοσκυλο αν εννοεις αυτον..] Παντως αντε να φτασεις κι εκει με την πανοπλια...εκει να δεις καψιμο!!;) Οσο για το σεναριο ναι καλυτερα να το τελειωσεις πριν Σεπτεμβριο γιατι μετα θα χαθουμε ολοι για λιγο... Cya then!!;)
Aug 09 2008 23:01