Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan

και δεν κυλιεμαι στην αμμο xD
Aug 28 2008 00:41
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΚΑΡΑ???????????????????????????????????? Ο Gaara ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΘΛΙΑ (πλην ομορφα γαμωτ0) ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΣΚΕ!!!
Aug 28 2008 00:40
Photo

iristella → Umi no Ossan

Απο τον Jiraiya ναι. Τουλαχιστον αυτος τις φτυνει δεν τον φτυνουν......... Αλλα ο υπερτατος ειναι ο θεος Itachi...... Εκει I bow humbly...... He s the only man I could ever call master!
Aug 28 2008 00:39
Photo

Umi no Ossan → iristella

Ναι καλα !!!!! Κ ο Sasuke ειναι ο καλυτερος χαρακτηρας....Χιλιες φορες καλυτερος ο Gaara !!!!
Aug 28 2008 00:37
Photo

iristella → Umi no Ossan

ΜΜΜ λυπηθηκε που πεθανε δεν μετανιωσε που τον εφτυνε τοσον καιρο........ Εχει τεραστια διαφορα........
Aug 28 2008 00:33
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Τον ζηλευεται γι'αυτο !!!!!!!!!!!!!
Aug 28 2008 00:32
Photo

Umi no Ossan → iristella

Ειδες ομως πως αντεδρασε μετα που καταλαβε το λαθος της !!!!! μονο εσυ ξεροκεφαλη !!!
Aug 28 2008 00:29
Photo

iristella → Umi no Ossan

Μονο απο την Tsunade ετρωγε επι δεκαετιες φτυσιμο........... Που μαλλον τον ηξερε καλυτερα απο ολες:hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 28 2008 00:25
Photo

Umi no Ossan → iristella

Κ με τον Guts τα εχεις βαλει;;;; ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!! Χαχαχα ειδες που στα ελεγα πως ολες οι γυναικες θελουν τον J ;;; Ακομα κ αυτες σαν τον Οrochimaru !!!!!!
Aug 28 2008 00:22
Photo

iristella → Umi no Ossan

ΧDDDD Δυσκολευομαι να το πιστεψω καθοτι απο το λιγο που εχω διαβασει δεν τον παω μια αλλα για να το λες εσυ θα αρκεστω στον λογο σου.......
Aug 28 2008 00:08
Photo

Umi no Ossan → iristella

Ναι ολες θελουν τον Guts ακομα κ ο Griffith !!!! Ο παλιο καραγκιοζης !!!!
Aug 28 2008 00:05
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Χεχε δεν πειραζει....Εγω ετσι κ αλλιως δεν τις πιστευω.Τα λενε απο την κακια τους που ο Zoro ειναι SUKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 28 2008 00:01
Photo

Umi no Ossan → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μια που κιλιεται στην αμμο !!!!
Aug 27 2008 23:59
Photo

iristella → Umi no Ossan

Θα γελαγες το ιδιο με guts Και griffith????????? Με jiraiya - orochimaru Ισως??????:hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 27 2008 23:58
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Douli-kun οχι οτι εχω κομπλεξ με τετοια ζητηματα,δεν εχω ασχοληθει με τετοια ανιμε ακομη αλλα αν ασχοληθω και μ'αρεσει το ειδος τους θα το πω,δεν κολλαω σε τετοια θεματα... {βεβαια εννοω αν μ'αρεσει η θεματολογια/ειδος τους,γιατι και η iri μου προτεινε ενα δυο τετοια και φαινηκαν ενδιαφεροντα..αλλα δεν σημαινει οτι μ'ενδιαφερει να κανω τετοια:oo:} Το comment σου παρ ολα αυτα αναγκαστηκα να το σβησω...sry αλλα τραβουσε πολυ την προσοχη η ατακα:P Οσο για την iri,εκτος του οτι της ετοιμαζω απαντηση,ειδες ποσο κακια μπορει να γινει αν θελει...αρα μπρος...let's fill her profile with misa pics!!!:hehehe:
Aug 27 2008 23:58