Community Status Updates
iristella → Umi no Ossan
Nαι το εχω ξεκινησει εδω και καιρο.... Δεν το εχω προχωρησει πολυ ομως....Pukk FTW!!!!!
Sep 09 2008 02:31
Umi no Ossan → tsintori
Χελοου Tsi-kun !!!! Πως παει το Berserk ;;; Εγω τελειωνω σχεδον κ τα τελευταια chapters που εχουν βγει....Το Ninja Gaiden δυστυχως δεν προλαβα να το τελειωσω...Το εφτασα 12 πιστα...Υπεροχο !!!
Sep 08 2008 23:51
iristella → Umi no Ossan
χαχα αστειο.............Γελασαμε..(NOT)........ Aφηνω να γινουν μελη μονο οσοι εχουν πνευματικη συγγενεια με το διαπραγματευομενο θεμα. Εγω δεν εχω καποιου ειδους ομοιοτητα η πνευματικη επικοινωνια οποτε θα ημουν off topic.
Sep 07 2008 19:51
Umi no Ossan → iristella
Πως κ δεν εχεις γινει μελος ακομα στο καινουριο social group ;;;;
Sep 07 2008 19:41
iristella → Umi no Ossan
Μολις εφτιαξα το account Μου εκει και προσπαθω να δω πως δουλευει.........
Sep 06 2008 17:03
Umi no Ossan → kakashi sensei
Μα ποιος μπορει να μην ειναι φαν της !!!!
Thanks για το request !!!!
Sep 04 2008 19:26
kakashi sensei → Umi no Ossan
ειμαι μεγαλος fan της robin (robin-chwaaan:lovulovu:) και μολις την ειδα ειπα εδω ειμαστε.
Sep 03 2008 17:20
Umi no Ossan → kakashi sensei
:lovulovu::lovulovu:
Τα συγχαρητηρια μου για το avatar !!!!
Sep 03 2008 15:00
Umi no Ossan → Zoro
Χελοου Serpizoro....Ξεκινησα την Δευτερα κ δεν μπορω να πω οτι ξεκινησα οπως θα ηθελα...Δυστυχως ναι δεν θα μπαινω συχνα(σημερα ειχα κενο) μεχρι την αλλη Πεμπτη που τελειωνω...Kαλο κουραγιο κ καλα αποτελεσματα !!!!
Sep 03 2008 14:55
Zoro → Umi no Ossan
Heyz παππουλι,τι λενε οι εξετασεις,ξεκινησες??
Εγω απο παρασκευη θα λειψω πολυ πιθανον μεχρι 25 σεπτεμβριου αν και μπορει να μπαινω που και που...εσενα τι λεει,θα σε βλεπουμε λιγοτερο αυτη την περιοδο??
Sep 03 2008 13:48
iristella → Umi no Ossan
Μιsaki εισαι και φαινεσαι:oo:!!! Και μαλιστα οχι με την εννοια του υποκοριστικου του Misa αλλα με την εννοια του anime χαρακτηρα:oo::oo::oo: Αντε ορεξη που βρηκατε βραδυατικα............... οοοοοοοοοο:knock-knock:
Aug 31 2008 02:05
Umi no Ossan → iristella
γκουχ γκουχθελεικLγκουχ γκουχ !!!!! Κ οχι δεν μου εκατσε στο λαιμο κατι...Απλα στην ειπα Misaki !!!!!!!!
Aug 31 2008 02:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed