Community Status Updates
Zoro → Umi no Ossan
Douli-kun χτυπισες στην σωστη πορτα πριν!!!
[URL="http://www.anime.gr/forums/members/iristella.html"]ΕΔΩ[/URL] ειναι η Misa Misa,παμε να την χαιρετησουμε μαζι:hehehe:
[IMG]http://i290.photobucket.com/albums/ll247/Heavy_Metal_Kitten/Misa_Avi.jpg[/IMG]
{PS:μην πεταγεσαι στα προφιλ με τα αλλα ατομα που μιλαω temeee:burningbe3:...σε κολλησε κι εσενα ο GK??:ill2:}
Aug 27 2008 16:23
iristella → Umi no Ossan
Ηe is a shitty marimo during the daylight........ Υπο το φως του φεγγαριου ομως μεταμορφωνεται (αυτος και η οντετ απο την λιμνη των κυκνων).......... Και οχι δεν ειμαι η Misa (you should really do sth about your eyesight papa doulis,,, η πρεσβυωπια ειναι επιδημια στις μερες μας) αλλος χαρακτηρας ειμαι εγω απο την σειρα........ Watashi wa L desu........ Orewa hentai?
Aug 27 2008 16:21
Dark_Venus → Umi no Ossan
Hi doulis83!
σ ευχαριστω πολυ πολυ πολυ για την απαντηση σου...:) πολυ ευγενικο εκ μερους σου.δεν υπηρχε περιπτωση να δω το galactic football ετσι κ αλλιως αλλα θα με ετρωγε η περιεργεια αν δε μαθαινα τι ειναι.^_^ μαλλον berserk θα προτιμησω,γιατι το one piece το χα δει ενα διαστημα στην τηλεοραση και δε μου αρεσε...ειδικα εκεινο το επεισοδιο με τους ψαρανθρωπους....:Pκαλη συνεχεια και ευχαριστω πολυ και παλι!:):)
Aug 27 2008 16:19
Umi no Ossan → iristella
Βut he's just a shitty marimo !!!! Misa is a really kawai girl !!!! Please look better. Just a sec !!! Aren't you Misa Misa ????
Aug 27 2008 16:11
iristella → Umi no Ossan
Λαθος κανετε........ Δευτερο Profil δεξια εκει που λεει Zoro......... Ναι ναι αυτο με τις Yaoi pics ειναι.......... Εκει ειναι η Misa...... για την ακριβεια Μisaki ειναι το χαιδευτικο του Zoro....... Φωναξε τον ετσι και θα αποκριθει αμεσως.........XD
Aug 27 2008 16:03
Umi no Ossan → iristella
Καλησπερα !!!! Ψαχνω την Misa k μου ειπανε πως μενει εδω !!!!!
Aug 27 2008 15:56
Umi no Ossan → Dark_Venus
Γεια !!! ειδα στο προφιλ του Ζορο την ερωτηση σου για το Galactic football...Λοιπον αν κ football fan δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το συγκρινω με το Death Note....
Death Note = ferrari
Galactic football = fiat
Εξαλου δεν νομιζω να ειναι ανιμε.....
Κ θα συμφωνησω με τον Ζορο, δες Death Note κ One Piece !!!! Berserk αν κ ειναι το αγαπημενο μου manga δες το μονο αν σου αρεσουν τα αιματα...
Ελπιζω να σε βοηθησα !!!!
Aug 27 2008 15:53
Umi no Ossan → tsintori
Καλο σε μεσες ακρες !!!! Δεν αντεχα να ακουω τι παιζει κ ξεκιναω συνεχεια το ξυλο !!!!
εγω berserk τωρα τελειωνω κ το μανγκα.....Αντε να περιμενω ποτε θα βγαζει καινουριο chapter
Aug 26 2008 23:34
tsintori → Umi no Ossan
Έτσι έτσι. Το story ωραίο είναι;
Πάω να συνεχίσω το berserk......
Aug 26 2008 21:25
Umi no Ossan → moutzah3d1n
Τωρα το προσεξα...Το avatar σου ειναι το σπαθι του Mihawk;;;
Aug 22 2008 00:04
Umi no Ossan → tsintori
Ναι κατι λειπει !!!! Το ειδα πρωτο κ μολις ξεκινησα κ το manga ξενερωσα κ δεν το σκεφτομαι πλεον....Εκαναν το μεγαλυτερο σφαλμα, δεν βαλανε τον Puk !!!! Ασε που εχει ακυρο τελος.
Aug 21 2008 23:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed