Community Status Updates
Zoro → Umi no Ossan
Ο Zodd ειναι πανω κατω στα ισα με τον Skull Knight σε δύναμη και ο Skull Knight είναι σίγουρα πιο δυνατός από τον armored Guts,άρα τον Zodd και στο manga αν τον νικήσει ποτέ ο Guts θα είναι μετά από πολύ αιματηρή μάχη και ίσως χασει και κάνα άλλο μέλος κιώλας :P
Άλλωστε δεν τον λένε για πλάκα The Immortal...φρόνημα λοιπόν θνητέ;)
Oct 17 2008 02:11
Umi no Ossan → Zoro
XAXAXA non armored ??? Why ??? Everyone with full abilities !!!!
Oct 17 2008 01:58
Zoro → Umi no Ossan
Simple,non armored Guts vs. Zodd the Immortal??
Sry,not a chance dear:yawn2:
Oct 17 2008 01:04
Umi no Ossan → Zoro
i don't have the will to change...But i can kick your ass as i am now !!!!!:try::try:
Oct 17 2008 00:42
Zoro → Umi no Ossan
indeed,it's time for a change:tensai:
Let's fight old rival:hero:
Oct 16 2008 22:22
tsintori → Umi no Ossan
Και εγώ τρεχάματα με τα φροντ......
Αυτή η χρονιά έμεινε...
Oct 13 2008 22:29
Umi no Ossan → tsintori
Hello tsi !!!! Ασε...Τρεχω με την σχολη...Ξεκινησα μαθηματα κ πτυχιακη...Εσυ τι λεει??
Oct 13 2008 14:21
Zoro → Umi no Ossan
URUSEEEEEEE papa-doulis!!!XDDD
Λειπει και η misa-chan μου και δεν εχω τι να κανω στο φορουμ,αυριο ξεκιναω και μαθηματα και ειμαι πολυ low:uhh:....τεσπα το παιρνω αποφαση,την κανω για monster:run:
Sep 21 2008 16:58
Zoro → Umi no Ossan
Ναι αλλα το Shuusui aνοιγει τρυπες στους τοιχους με τον αερα μονο!!:wooi2::P
[καλα σαν ρεαλισμο εννοειται οτι το DS σκιζει βεβαια!!XDD]
Sep 20 2008 21:07
Umi no Ossan → Zoro
Αναφερεσαι στα σπαθια??? Ειναι ισαξια αλλα το καθενα αναλογα με την περιπτωση. Για πιο brutal καταστασεις ειναι το Dragonslayer !!!!
Sep 20 2008 11:33
Zoro → Umi no Ossan
Οπως ειπε κι αλλος μεγας τυπας πριν απο μενα:
[IMG]http://msp242.photobucket.com/albums/ff247/cornelius11_2007/freddykrueger3.jpg[/IMG]
MISS ME??GUESS NOT!!!XDDD
Arigato Gozaimasu douli-kun για το καλωσορισμα..με λυπηθηκε κι η telecom εδω περα και ειπε να μου το δωσει μια βδομαδα νωριτερα μιας και ξερει οτι εχεμ εχεμ το χω αναγκη!!:P
Παντως αυτες τις 4 μερες που ελειψα παντελως απ το forum ξεκινησα το monster και μπορω να πω οτι πορωθηκα αρκετα,παω τωρα αμεσως να δω 1-2 επεισοδια ακομη..αλλα απ οσα ειδα πολυ ηρεμια επεσε στο forum ρε συ..να τι σου κανουν οι εξετασεις!!
Παλι καλα που εχω και τον αυτοματο τηλεφωνητη μου στο Berserk group και με σωζειXPP
(μεχρι να βγει το 298 παντα:hehehe:)
Αυτα λοιπον,παω να επισκευτω μερικα θρεντς ακομη και μετα την κανω μαλλον..τα λεμε σιγουρα αυτες τις μερες λοιπον,τωρα που εχω συνδεση πια!!
ΒΒ douli-kun!!:byejg9:
PS:Απο κατω δεν μου απαντησες ακομη παντως!!:smokingg:
Sep 20 2008 03:01
Umi no Ossan → Zoro
Τι εγινε ξενιτεμενε, ξεμπερδεψες??? Επεστρεψες για να μας βασανισεις κ αλλο ??? Εδω εχει ακομα ζεστες το καλο που σου θελω !!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Καλως μας ηρθες !!!!!
:nod2:
Sep 20 2008 02:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed