Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

Χάχα κι εγώ ένα απ τα ίδια..μέχρι 1η οκτώβρη κι εγώ,μονο που net θα χω στις 25 dammit...:uhh: Anw και μετά την 1η θα βλεπόμαστε φυσικά...και βεβαίως δεν ήταν μονο ένα το καλοκαίρι,υπάρχουν κι αλλα,όπως και διακοπές...:Blissfull: Καλά να περνάς το ενδιάμεσο,πάω να κας με καμια σειρά τώρα άμεσως!!:run: ΥΓ:Ποιο νέο σπαθί έλεγες πριν??Το Shuusui του Ζoro??:hmmm: Αν ναι,οδoς,πολύ κορυφαίο katanaki,ισάξια καλο με το Dragonslayer!!ΧΡPP
Σεπ 15 2008 19:34
Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

εγω μεχρι 1η Οκτωβρη θα καθομαι...Μετα λογικα θα μπαινω τα βραδια....Τα λεμε :byejg9:
Σεπ 15 2008 19:28
Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

[I][B](εχει κ ζεστη οποτε καταλαβαινεις ποσο καλο μας κανει που λειπεις για λιγο !!!!!)[/B][/I] Αυτό κάνω πως δεν τ'άκουσα...:stubborn::smokingg: (ζεστη ε??εμενα ξεκίνησαν τα κρύα σήμερα!) aaa τώρα το τελείωσες κι εσύ το manga δηλαδή ε?? Χάχα έχω χάσει λίγο την μπάλα με τα δημιουργήματα μου...τόσα άτομα απ το forum που έβαλα στην σειρά...φτάνουν σχεδόν τους 10:P Ναι άστα,δεν λέει ποτε θα βγει το επόμενο και απ τον Ιούνιο είναι που το περιμένουμε...μας παράτησε στο καλύτερο ο damn mangaka...πάνω που θα βλέπαμε Griffith in action για πρώτη φορα...:cry5: Anw,αυτά και πάλι....όπως τα πες...9 και σήμερα...πάω να πωρωθώ με καμια άλλη σειρά... (αν και και μετά τις 25 θα χω διάβασμα και θα μπαίνω πιο λίγο απ το καλοκαίρι...βεβαια δεν με χάνεται μην ανησυχείςXDD...κι εσύ θα μπαίνεις πιο λίγο αυτή την περίοδο δηλαδή??έχεις μαθήματα τίποτα??) Τα λέμε σύντομα λοιπόν!!^^:byejg9:
Σεπ 15 2008 19:07
Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

K γω σημερα το τελειωσα το 297 !!!! Ξενερωσα ομως γιατι ηθελα να δω μαχη ρε γμτ !!! Κ δεν λεει ποτε βγαινει το επομενο οπως σε αλλα....Αν το πετυχω παντως θα σε ενημερωσω !!!! Παντως μην ανυσηχεις μια αποτοξινωση δεν θα σου κανει κακο...(εχει κ ζεστη οποτε καταλαβαινεις ποσο καλο μας κανει που λειπεις για λιγο !!!!!) 9 κ σημερα !!!! Τα λεμε κ να προσεχεις το καινουριο σου σπαθι !!!!
Σεπ 15 2008 18:40
Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

ts ts το δημιούργημα μου επαναστατεί και δεν αναγνωρίζει πλήρως τον master του...θα θελα να ξερα ποιος σου κόψε τα σχοινιά από πάνω...obey your master dammit!!:chigau: (πως έχασα έτσι τα ηνία και και το άλλο μου δημιούργημα ήδη πήρε τον έλεγχο πάνω μου ούτε γώ δεν το κατάλαβα,παραείμαι humble τελικά!!xPP) Anw,χαίρομαι που τουλάχιστον έπαιξα έναν ρολο στον προσηλυτισμό σου σε μια από τις καλύτερες animanga σειρές;)...αν βγει το 298 μέχρι να γυρίσω στις 25 ενημέρωσε με να το κατεβάσω από κάνα "νεταδικο" αυτές τις μέρες να το δω..μην το ψάχνω τζάμπα γιατί δεν έχω ώρα...(αλλα σιγά μην το δούμε να βγαίνει...:P).. Αυτά λοιπόν,να χαίρεσαι τις διακοπές σου γιατί κι εγώ τελειωσα με εξετάσεις σήμερα αλλα δεν έχω net τώρα και για έναν junkie σαν κι εμενα είναι δώρο άδωρο...μιση ελευθερια....άνω,ευκαιρία να δω περισσότερα "ανιμε"...και μετά full επιστροφή στο forum σε 10 μέρες από σήμερα ακριβώς... Tα λέμε λοιπόν,Iron Castle Ντούλης!!^^
Σεπ 15 2008 18:27
Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

Πλακα κανω !!!! Κ δεν εγινα απο σενα Berserk maniac !!!! Μονος μου εγινα !!! Εσυ απλα εβαλες το δαχτυλο μου στην σκανδαλη οταν ειχα ενδιασμους !!!! Τελειωσα χτες εξεταστικη κ τωρα διακοπες 2-3 βδομαδες !!!! Οχι οσο καλα θα ηθελα αλλα δεν πειραζει...Κουραγιο με το σπιτι κ με το καλο να ξεμπερδεψεις με ολα !!!! Τα λεμε !!!!
Σεπ 12 2008 18:52
Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

Ki esy mikro mu teraturgima eisai,remember,who put you into Berserk???:hehehe::hahaha: Aplos ''i alli'' einai to pio dinato mu dimiurgima:terror2: Ela re douli,plaka kano fisika,aplos den exo xrono na grafo se olus giati sta net cafe isa pu mu ftanei o xronos na do ti epexe sto forum aftes tis meres(oxi polla eftyxos) kai etsi afino kirios vms se osus me rotane kati sto profil mu i sto atomo pu milao pio poli fisika:wis: Esy ti leei teleioses exetastiki?? Ego asta kaigomai kai to pessimism mu epiase pato aftes tis meres...ekana kai metakomisi kai to kainurio spiti einai ano kato,xoris net,xoris klimatismo kai mexri tis 25 etsi tha mai...(meta me to net arxodas pali:hero:)... Ta leme kapu ekei loipon duli-kun,kata tis 25 tu mina...efxomai mexri tote na xei vgei kai to m******o to chapter 298 tu Berserk....san polles diakopes pire fetos o Miura:mador2: BB then,cya soon...:byejg9:
Σεπ 12 2008 18:30
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan

hahahahaha οκ τοτε φυγε απο το group (uchiha fan club) κρυφο ουτσιχιτσα :P :P
Σεπ 10 2008 16:40
Φωτογραφία

Umi no Ossan → °•πίΟu-πίΟu•°™

πιου-πιου dear ... respect only to one Uchiha.....Itachi !!!!
Σεπ 10 2008 16:09
Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

Σιγα μην απαντησει σε αλλον εκτος απο το μικρο του τερατουργημα !!!! (με βαση τα οσα ειπε σε αλλα vm) :wis::wis::wis:
Σεπ 10 2008 15:30
Φωτογραφία

GkLoc → Umi no Ossan

Υep Full Naruto Operational Mode..
Σεπ 10 2008 02:46
Φωτογραφία

Umi no Ossan → GkLoc

Χαχαχα τωρα σου βγηκε ο GkLoc Lee ;;;;
Σεπ 09 2008 22:55
Φωτογραφία

iristella → Umi no Ossan

:hahaha::hahaha::hahaha:lol ρε douli:hahaha::hahaha::hahaha:
Σεπ 09 2008 22:48
Φωτογραφία

Umi no Ossan → iristella

Οντως μετα τον Guts o Pukk ειναι ολα τα λεφτα !!!! Εξεταστικη αλλα το φορουμ φορουμ ε??? !!!! Αλλα τα συγχαριτηρια μου για το ΟΡ... Ακολουθεις βλεπω μια χαρα την μαθηματικη εξισωση: [B]αριθμος επεισοδιων που εχει δει η Ιρι=20*X+b οπου τιμες του Χ απο 0 εως απειρο κ τιμες του b απο 0 εως 19 [/B]
Σεπ 09 2008 22:45
Φωτογραφία

tsintori → Umi no Ossan

Καλημέρα.... Τι γίνεται; Berserk έχω σταματήσει στην ιστορία του Gutts. Τα έχω σταματήσει για να τελειώσω το one piece. Είμαι στο σημείο που έχασε ο crocodile. Βέβαια τώρα ξεκινάνε σχολεία και φροντ και θα είναι δύσκολα...... Τέσπα, όταν τερματίσεις το ninja να μου πεις πως σου φάνηκε σαν σύνολο please.
Σεπ 09 2008 10:39