Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → miko-chin

Όχι ρε λαμάκα!!!!!!!!!! ψυχολογία!!!!!!!!!!!!! πω πω πω !!!!!!!!!!! δεύτερο άτομο απο το φόρουμ εκεί μέσα!! πσσσσσσσσσσσ τι κορίτσια βγάζει αυτό το φόρουμ τι άτομα... ήξερα ότι εισαι έξυπνη αλλά ρε θηρίο δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα συγχαρητήρια!!!! (και η βαφτησιμιά μου εκεί θέλει να περάσει)
Nov 25 2010 21:52
Photo

miko-chin → Erisadesu

Συγγνώμη πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε?LOL Πέρασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο.Αύριο έχουμε πρόοδο και θα εξεταστούμε στην κλινική.
Nov 25 2010 21:48
Photo

Erisadesu → miko-chin

ποια σχολή; που; πότε; γιατί; τι φάση παίχτηκε; που πέρασες;
Nov 25 2010 21:45
Photo

miko-chin → Erisadesu

Και γω σε πεθύμησα Eri μου!Τι να κάνω?Τρέχω με τη σχολή.Ακόμη δεν αρχίσαμε και έχω διάβασμα.Εσύ πώς περνάς?
Nov 25 2010 21:43
Photo

Erisadesu → miko-chin

τι κάνεις σε πεθύμησα.
Nov 22 2010 22:54
Photo

Hitorinai Kokoro → miko-chin

Σου στελνω ΠΜ στο lj γιατί 1) δεν απαγορευει τα greeklish lol και 2) γιατί είναι πιο εύκολο να συμπεριλάβω λινκς και κομιούνιτι για τους Κ8 και τον Όκουρα~
Nov 19 2010 00:04
Photo

miko-chin → Tea-chan

OMG ΧD πολύ sparkling!!!Σωστά τα λέει η κοπελιά(αν είναι κοπελιά).Και συμφωνώ μαζί της χωρίς καν να διαβάσω τα βιβλία.Χάσιμο χρόνου indeed.Αν δεις την ταινία δεν είναι δύσκολο να τα καταλάβεις όλα αυτά(φαντάσου!ούτε ο σκηνοθέτης προσπάθησε να συμμαζέψει το μπάχαλο).Άσε που από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας ένα πράγμα λέγανε: E:Θέλω να σε παντρευτώ B:Θα σε παντρευτώ αν με κάνεις βαμπίρ.Αφού μια στιγμή σταμάτησε η ταινία για διάλλειμμα και γω νόμιζα ότι τελείωσε. Αλλά το πιο σπαστικό είναι αυτό που έγραψα και πριν.Πώς γίνεται ρε γαμώτο τόσα κορίτσια παντού να έχουν ταυτιστεί με αυτή τη ρουφιανοbitch???(για Αμερική να πω την αλήθεια το περίμενα.εκεί το μυαλό τους δεν περπατάει,πετάει!)
Jul 08 2010 09:25
Photo

Tea-chan → miko-chin

Έεετσι, έτσι. Ξεθύμανε πουλάκι μου, εγώ εδώ είμαι! Καλά, μπορείς να διαβάσεις [URL="http://community.livejournal.com/das_sporking/77053.html"]αυτό[/URL] και να δεις ακριβώς τί γίνεται στα βιβλία. Θα τα λατρέψεις αυτά τα sporking! Το 2ο λίαν συντόμως. Όσο για το τρίο της συμφοράς... το Vampire Knight έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ιστορία. Το Twilight δεν έχει τίποτα. Μα ΤΙΠΟΤΑ. Ή μάλλον έχει: ακριβείς οδηγίες για μια αρρωστημένη σχέση, όπου ο κύριος λόγος για να είσαι με τον άλλον είναι τα χρήματα, η ομορφιά και η αθανασία. Α, και η σχέση να είναι γεμάτη κακομεταχείρηση και εκμετάλλευση, έτσι;
Jul 07 2010 21:02
Photo

miko-chin → Tea-chan

Θα το πω σ'εσένα γιατί η amaya3 λείπει σε διακοπές και δε θέλω να της τις χαλάσω.Είδα χθες το Eclipse(το τρίτο βιβλίο της σειράς Twilight αν δεν κάνω λάθος).Τα προηγούμενα δε τα είχα δει.Μου εξήγησε πάνω κάτω τι έγινε ο ξάδερφός μου. [spoiler]TA NΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν υπάρχει πιο καημένη γυναίκα από την Bella.Πώς γίνεται μια γυναίκα της σύγχρονης εποχής να δημιουργεί έναν τέτοιο γυναικείο χαρακτήρα?Όχι ότι περίμενα και κάτι περισσότερο από τη Meyer.Νοικοκυρά δεν ήταν αυτή πριν γίνει συγγραφέας?Πέρα από αυτό το άθλιο πρότυπο με το οποίο έχουν ταυτιστεί τα worldwide κοριτσούδια είναι και το άλλο το ταραχοποιό στοιχείο(ο Edward) που και καλά μας το παίζει "όχι εγώ δε θέλω να αλλάξεις,μην γίνεις βρικόλακας".ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ???Άλλο ένα φαλλοκρατικό γουρούνι είσαι κι εσύ.Έπειτα είναι και η έλλειψη ευρηματικότητας στους διαλόγους.Όλο τα ίδια και τα ίδια λέγανε.Εντάξει δηλαδή τα εμπεδώσαμε.Μετά είναι ο άλλος ο βλάκας ο Jacob(αν δεν ήταν ωραίος ο ηθοποιός θα άκουγε περισσότερα αλλά τεσπα).Πώς είσαι ρε φίλε τόσο σίγουρος ότι σε αγαπάει η άλλη δηλαδή?Πρέπει ντε και καλά επειδή το θέλεις εσύ να αγαπάει(που λέει ο λόγος) δεκαπέντε άτομα???Μετά το παραδέχτηκε κιόλας η ηλίθια ότι τον αγαπάει κι αυτόν.ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ!!!Αφού στο τέλος κατέληξα ότι η Meyer είχε διαβάσει το Vampire Knight.Δεν εξηγείται αλλιώς η ρηχότητα των χαρακτήρων και το άκυρο στόρι.[/spoiler] Σε ευχαριστώ πολύ.Τα είπα και ξεθύμανα.
Jul 07 2010 13:34
Photo

Orion19 → miko-chin

Αχαχα. Down, girl! Είδες; Πω πω, άντε να βγούν οι ταινίες και μας τρέχουν τα σάλια!
Jul 04 2010 19:05
Photo

miko-chin → Orion19

*sees the gantz thread*OMG ποτέ δε βρήκα σέξι κάποιον με τέτοια στολή.Αλλά ο Kenichi!!!!!!!!!!!Ότι και να φορέσει αυτό το παιδί με σκοτώνει.Γιατί δε δείχνουν κοντινά σε άλλα σημεία?Εμάς αυτό μας καίει!!!Can't wait for the film...
Jul 04 2010 16:55
Photo

miko-chin → Orion19

Ωραία.Έψαχνα και μια τρελή κωμωδία τώρα τελευταία γιατί πολλά δράματα βλέπω και θα πάθω κατάθλιψη έτσι όπως πάω!Καλά και στο Zeni Geba ένας καημένος που φορούσε τα ίδια ρούχα στα 5 πρώτα επεισόδια ήταν(τι χαρά που θα κάνανε οι παραγωγοί επειδή δε θα πληρώνανε κοστούμια!).Η metal είναι η μοναδική(μέχρι στιγμής) μουσική που δε μου αρέσει καθόλου.Αλλά και πάλι για τον Kenichi όλα τα βλέπω,όλα τα ακούω!!!
Jun 30 2010 14:20
Photo

Orion19 → miko-chin

Και βέβαια το προτείνω! Θα σκάσεις στο γέλιο! Βέβαια έτσι όπως τον έχουνε κάνει, δεν είναι ωραίος όπως στο Zeni Geba, αλλά για το ρόλο, είναι γάντι! Την έχω δεί τη ταινία περίπου 90 φορές και ακόμα σκάω στα γέλια κάθε φορά. Τη βλέπουμε με τη μητέρα μου και χαχανίζουμε καθ'όλη τη διάρκεια! Δε ξέρω αν είσαι της metal, αλλά θα την απολαύσεις ιδιαίτερα τη ταινία και για το soundtrack τότε.
Jun 30 2010 09:36
Photo

miko-chin → Orion19

χαχα τόσο πολύ φαίνεται?(όχι ότι προσπαθώ να το κρύψω).Ρε είναι απίστευτος!Βαρέθηκα να βλέπω παιδαρέλια σε όλα τα doramas.Αυτός τους βάζει κάτω όλους!Το προτείνεις ανεπιφύλακτα δηλαδή?Έχω κατεβάσει τόνους dorama αλλά κάτι θα κάνουμε για τον Kenichi!
Jun 30 2010 08:53
Photo

Orion19 → miko-chin

Βλέπω άγρια πόρωση με τον Kenichi. Hee hee hee. Λογικότατο. Τα σπάει! Αλήθεια, το DMC το είδες/έχεις δεί; Τρέχα! Θα σκάσεις στο γέλιο!
Jun 29 2010 19:01