Jump to content

Community Status Updates

Photo

miko-chin → LucyBR

Θα ακολουθήσω και εγώ το τριπλό spoiler tag για να μιλήσω ελεύθερα [spoiler] [spoiler] [spoiler] Λοιπόν θα το παρω από την αρχή.Όταν μου το είχες προτείνει είδα τα πρώτα τέσσερα επεισόδια και απογοητεύτηκα.Κυρίως γιατί όπως είναι φυσικό παρουσίαζε ακόμη τους ήρωες (ήταν και μεγάλο σόι πανάθεμά τους!) χωρίς να εμβαθύνει στους χαρακτήρες τους.Βέβαια μ'άρεσε που έδωσε έμφαση στις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας και γενικά στους ρόλους και τις δικαιοδοσίες του καθενός που κυριαρχούσαν εκείνη την εποχή στην Ιαπωνία.Είδα άλλα δύο επεισόδια και εκεί ήταν που αποφάσισα να το σταματήσω.Γιατί έδειχνε τον Teppei να παρακαλάει πέρα δώθε και ένιωθα ότι δεν προχωρούσε η ιστορία.Αφού είδα το Long Vacation αποφάσισα να ξαναδώ το Karei (δε μ'αρέσει να αφήνω και μισές τις σειρές).Από το 6ο επεισόδιο και μετά οι εξελίξεις έτρεχαν.Και κατάλαβα ότι τελικά όλα τα προηγούμενα επεισόδια ήταν που συνέβαλαν σε αυτό,οπότε άλλαξε τελείως η γνώμη μου για τη σειρά.Το συγκλονιστικό είναι αυτό που λες.Τελικά σκότωσε το ίδιο του το παιδί με τις πράξεις του. Μα και η ίδια η μάνα έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη στον Teppei οπότε λες είναι παιδί του παππού του,δεν υπάρχει άλλη περίπτωση.Και τον βλέπεις στο φέρετρο και μαθαίνεις ότι τελικά είναι παιδί του πατέρα του *shock*.Από τα ωραιότερα και πιο απρόβλεπτα τέλη.Εγώ βασικά έκλαιγα από τη στιγμή που πήγε να αυτοκτονήσει ο Kimura στο βουνό.Μετά δε σταμάτησα μέχρι το τέλος! [/spoiler] [/spoiler] [/spoiler] Τα πήρα από την αρχή.Όσα βέβαια μπορώ να κατεβάσω χωρίς να είμαι μέλος σε κοινότητες.Αυτά δε τα έχω δει αλλά θα φτάσω και εκεί.Τι μου λες! Απλά έχω προβλήματα με το ίντερνετ,έρχεται και η εξεταστική οπότε θα τα συνεχίσω τον Φεβρουάριο.
Jan 14 2011 14:39
Photo

LucyBR → miko-chin

Νομιζω ειχα προειδοποιησει οτι ειναι βαρυ κι ασηκωτο :p And of course I would I recommend it, it's one of my favourite dramas ever! ♥ Kαλά το τελος σε στελνει να κοψεις τις φλεβες σου or something... T~T~T *Τριπλο spoiler tag για να ειμαστε καλυμμενοι* [SPOILER=MAJOR ending spoilers][SPOILER][SPOILER]/δινει χαρτομαντηλα Θρηνησε ολη η Ιαπωνια οταν εγινε αυτο ;~; Αν και να σου πω την αμαρτια μου, οτι θα πεθαινε ο Teppei το μυριστηκα απο την αρχη -γιατι με τετοιο opening scene σε τετοιο drama δεν υπηρχε περιπτωση να ειχαμε καλο τελος. Προσωπικα αυτο που με συγκλονισε ηταν οτι τελικα ηταν οντως γιος του Daisuke. Σε ολο το drama ημουν παντελως σιγουρη οτι ο παππους την ειχε κανει την μπινιά και βιασε την Yasuko, και ουσιαστικα πανω σ'αυτο το γεγονος ειχε στηριχτει ολη η κοντρα πατερα-γιου και μετα πανε και μας λενε οτι ολη αυτη η τραγωδια ηταν τελικα ενα λαθος. Eκει μου επεσε η κεραμιδα στο δοξα πατρι. Σαιξπηρικο τελος or what??[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER] Γενικως πως σου φανηκε? Αν θυμαμαι καλα δεν ειχες και τις καλυτερες εντυπωσεις στην αρχη... Your damnation to hell has began then :hahaha: Aν δεν τα εχεις δει ακομα, απο τα πρωτα προτεινω το 26 (Morisanchuu) και το 29 (Nankai Candies), εχει fangirl attack σε Jun και Aiba αντιστοιχα XD
Jan 13 2011 23:56
Photo

miko-chin → Erisadesu

LOL φαντάζομαι θα σοκαρίστηκες!Είμαι παντού XDDD Τρίτη από όλα τα παιδιά αλλά πρώτη από την θεωρητική.Γενικά άφησα εποχή στο φροντιστήριο *κατεβαίνει από το καλάμι*
Jan 13 2011 20:45
Photo

Erisadesu → miko-chin

miko chin you are hunting me.... χθες εκεί που στεκόμουν διαβάζω μια ταμπέλα.... και βλέπω το όνομα σου !!! ναι ήμουν έξω απο το φροντιστήριο σου που φιγουράρεις στην τρίτη θέση.
Jan 13 2011 17:17
Photo

miko-chin → LucyBR

Ντροπή σου που μου πρότεινες το Karei naru ichizoku ΧD!Το συνέχισα μετά από καιρό και το τελείωσα.ΕΚΛΑΙΓΑ ΕΠΙ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!(πραγματικά το χρονομέτρησα) [spoiler]Αν ήξερα ότι πέθαινε ο θεός δε θα το έβλεπα το τέλος! [/spoiler] Also είδα 5 επεισόδια Arashi no Shukudai-kun.LOLING FOREVER!
Jan 13 2011 10:56
Photo

LucyBR → miko-chin

Βουρ στον πατσά then \o/ Maybe but it's a wonderful kind of hell, rainbows included :gotit: /pats XD Most accurate SuJu description ever XD
Jan 05 2011 02:34
Photo

miko-chin → LucyBR

Σ'ευχαριστώ για τα λινκ ^^!Δεν είχα πέσει πάνω σε αυτά.Απ'ότι βλέπω έχει πράγμα!Kukukuku στην κόλαση θα καώ! God this icon speaks the truth!Μη μου λες τέτοια.Φοβάμαιιιιιιιι!*κρύβεται κάτω από το πάπλωμα* Ναι αυτό πρέπει να είναι.Το εξώφυλλο έτσι πρέπει να ήταν.Κάνουν τρελό κέφι όπως θα έλεγε και η μάνα μου XDDD.
Jan 04 2011 16:55
Photo

LucyBR → miko-chin

Good luck with that :/ Μεχρι τοτε παντως, δες αυτα που εχουν free access αν ειναι, ευτυχως ειναι καμποσα απο τις μερες που ηταν πιο ελεθερα τα πραγματα. Check [URL="http://we-make-storm.livejournal.com/927.html#cutid1"]here[/URL] o,τι δεν εχει λουκετακι. Για το Shukudai υπαρχει και [URL="http://kazunari.dreamwidth.org/898.html?style=light"]αυτο το masterpost[/URL] σε περιπτωση που δεν το εχει παρει το ματι σου. [SIZE=1]Παντως trust me, I know how frustrating it is... /pats Αν σου βγαλουν την πιστη too much, nudge me να σου ψαρεψω κανα λινκ/στειλω dvd, idk. Mερικες communities εχουν ψοφησει κιολας... :frozen:[/SIZE] Fandom life without tumblr would be a sad one <3 *nods* [IMG]http://i55.tinypic.com/rmuqnn.jpg[/IMG] Once again, join the club |DD It'll only get worse, παρτο αποφαση, it's too late:hihi2: [SIZE=1]Λεμε τωρα XD[/SIZE] Toτε πρεπει να ειδατε το [URL="http://twelfs.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/premiumlivejapan.png"]Premium Live in Japan[/URL]. Wonderful show indeed ;w; ps. Your choice of pics is A+ ♥ Με γεια και το photoshop ^^
Jan 04 2011 01:45
Photo

miko-chin → LucyBR

Με έχουν δεχτεί μέχρι στιγμής δύο κοινότητες αλλά έχουν λίγα subbed variety.Μέχρι να με δεχτούν και οι υπόλοιπες βλέπω ό,τι βρίσκω(Himitsu no arashi-chan και κάτι άλλα άσχετα).Ευτυχώς που υπάρχει και το tumblr και βρίσκω screenshots με αστείες φάσεις και μαθαίνω κάτι καινούριο. Κάψιμο δε λες τίποτα!Χθες καθόμουν μέχρι τις 2 το βράδυ και διάβαζα Sakuraiba smut.Ποιος?Εγώ!Που ούτε τη λέξη yaoi δεν ήθελα να ακούσω.Έχω εθιστεί σε αυτό και στην φωνή του Aiba.Την πρωτοχρονιά βγήκα έξω και το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν η φωνή του.Δεν είμαι καλά σου λέω! Gomen τον Heechul για να τον συμπαθήσω θα χρειαστούν τάματα στην Τήνο.(αν και για τον Kimura θα κάναμε μια εξαίρεση) Δεν ξέρω ποιο ήταν.Στο κουτί πάντως έλεγε 2009 Japan.Και τραγούδησαν το Sorry Sorry (αν έχει καμιά διαφορά). PS.That's because I made it girl!Έψαχνα για photoshop και δεν έβρισκα.
Jan 03 2011 22:51
Photo

LucyBR → miko-chin

[SIZE=1]*apologies για την καθυστερηση αλλα ελειπα το σ/κ ^^;* [SIZE=2]Ειναι ενα προβλημα αυτο με τις 1500 arashi communities που θελουν join... =.=; Το youtube δεν εχει και τιποτα, that's for sure. Aπο τη μια κραζουν οι subbers για το streaming, κι απο την αλλη κατεβαζουν το Arashi υλικο απο κει πολυ συχνα. *shrugs*[SIZE=1][SIZE=2] Καλο καψιμο παντως :33 and if you feel like Arashi-spamming plz do not hesitate ^^ Omg even more lovely news! XD To 1 ή το 2 if i may ask?? Aν συμπαθησεις και τον Heechul θα αναψω λαμπαδα στον θεο των idols:hahaha: [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][S][SIZE=1](Kimura)[/SIZE][/S] ps. Το καινουριο σου set ειναι ακομα πιο flawless :bath: [SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Jan 02 2011 22:50
Photo

Tenshi → miko-chin

Δεν κάνει τίποτα! :)
Jan 01 2011 11:53
Photo

miko-chin → Tenshi

Δουλεύειιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!Φίλε με έσωσες!Χίλια ευχαριστώ!!!
Dec 31 2010 19:36
Photo

miko-chin → Tenshi

Ok thanks!θα το ξαναπροσπαθήσω.
Dec 31 2010 17:58
Photo

Tenshi → miko-chin

Κάνε δεξί κλίκ και εκτέλεση ως διαχειριστής και θα στο ανοίξει μια χαρά!! ;)
Dec 31 2010 16:33
Photo

miko-chin → Tenshi

Hey!Να σε πω το Photoshop που μου έστειλες σίγουρα λειτουργεί σε Windows 7?Το κάνω εγκατάσταση και μετά μου λέει κάτι για registry.Σχεδόν σε όσα είχα κατεβάσει από το ίντερνετ το ίδιο πράγμα μου έβγαζε.Any ideas?
Dec 30 2010 22:46