Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

miko-chin → amaya3

Βγήκε βγήκε βγήκε:[URL]http://www.mangafox.com/manga/skip_beat/v23/c141/[/URL] Θα σου απαντήσω στο pm αύριο γιατί έχω μείνει στο One Pound Gospel σε κρίσιμο σημείο και θα σκάσω αν δε το δω!
Ιούν 09 2009 21:22
Φωτογραφία

animeotaku07 → miko-chin

ahh σιγνομη, ενουσα το avatar σας... μοιαζει με τον ηθοποιο(100%SURE I JUST SPELLED THAT WRONG.) απο το Lovely Complex ;D lol ευχαριστο
Ιούν 04 2009 01:07
Φωτογραφία

miko-chin → Tea-chan

και η απάντηση που έδωσες αργότερα μ'άρεσε.Εγώ πάλι δε τα φιλοσοφώ τόσο τα μάνγκα αν δε με ρωτήσουν κάτι.Δηλαδή μόνη μου να κάτσω να το σκεφτώ αποκλείεται.Θέλω να σπουδάσω και ψυχολογία να φανταστείς!Αλλά είχαμε πιάσει μια κουβέντα με την amaya στο topic για το Tokyo Crazy Paradise(μια άλλη καταπληκτική δουλειά της sensei) και μετά μπήκα σε σκέψεις όσον αφορά τους χαρακτήρες.
Ιούν 03 2009 13:15
Φωτογραφία

Tea-chan → miko-chin

Μπου-χαχαχαχα! Don't underestimate the linguistic's analysis!:kakaka: Τώρα σοβαρά, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σ'αυτά που έχω γράψει για Hellsing και Berserk. ΕΚΕΙ να δεις θεωρείες! Γενικά, όποιο manga με κάνει να κολλήσω, το κάνω φύλλο και φτερό! Δεν είμαι καμένη. Είμαι τσουρουφλισμένη.:burningbe3: Γιατί δεν απαντάει κανείς όμως;:if:
Ιούν 02 2009 21:39
Φωτογραφία

miko-chin → Tea-chan

OMG!!!νομίζω η λέξη καμμένη θα ήταν λίγη για να σε περιγράψει!τι είναι όλο αυτό το κατεβατό?(το οποίο παρεπιπτόντως το διάβασα όλο).Πολύ το φιλοσόφησες το θέμα φίλη μου και μου φαίνεται οτι βρίσκεσαι στο σωστότερο δρόμο απο όλες μας.
Ιούν 02 2009 16:20
Φωτογραφία

miko-chin → animeotaku07

well δε ξέρω για ποια ακριβώς εικόνα λες αλλά δεν το χω ξανακούσει αυτό.Στο προφίλ μου έχω εικόνες απο skip beat και avatar απο ένα dorama.
Ιούν 02 2009 16:05
Φωτογραφία

animeotaku07 → miko-chin

is your picture from Lovely Complex?
Ιούν 02 2009 01:25
Φωτογραφία

miko-chin → Tea-chan

Έτσι είναι.Αν αρχίσεις δε μπορείς να μην το τελειώσεις!Είναι τόσο εθιστικό.Εγώ σε μια βδομάδα το χα τελειώσει.Και το ξαναδιάβασα μετά απο 3 4 μήνες όλο απο την αρχή σε 3 μέρες.Ναι η kyoko είναι στη φώτο but you shouldn't supposed to know.Δυστυχώς δε το δείχνει μες στο μάνγκα.Ευτυχώς που κάποιος σκέφτηκε να το καθαρίσει και να το χρωματίσει.Αν πας στο thread του μάνγκα θα δεις και το wall που χει ανεβάσει η amaya.Μη μπεις στον πειρασμό να ανοίξεις τα spoiler όμως!!!
Μάι 28 2009 20:15
Φωτογραφία

Tea-chan → miko-chin

Ναι, το είχα δει το 2ο εξώφυλλο και νόμιζα ότι θα τον δούμε κι έτσι, να κοντράρει τον Shotaro. ΠΟΛΥ κρίμα, όντως! Έχω διαβάσει μέχρι το volume 14 και συνεχίζω ακάθεκτη. Εξεταστική, ξε-εξεταστική, θα το τελειώσω! (και μετά θα περιμένω εναγωνίως το επόμενο κάθε μήνα!)
Μάι 28 2009 20:11
Φωτογραφία

miko-chin → Kenny

Whoa!Τι χαρά!Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Μάι 28 2009 20:10
Φωτογραφία

miko-chin → Tea-chan

βασικά είναι το 2o cover του 8oυ τόμου αν δε κάνω λάθος.Κάπου το είχα και χρωματισμένο ρε γαμώτο.Αν το βρω θα στο στείλω.Δεν εμφανίζεται έτσι όμως μέσα στο στόρι.Πολύ κρίμα.Σε ποιο τόμο είσαι? ΥΓ:Το ξέρω.Γι'αυτο τον παντρεύτηκα!!!
Μάι 28 2009 20:06
Φωτογραφία

Kenny → miko-chin

Ανέβασα [URL="http://www.boxtorrents.com/torrent/145553/Osamu_Tezuka_Experimental_Short_Films_Collection.html"]torrent με όλα τα έργα μικρού μήκους του Tezuka[/URL] σε πολύ καλή ποιότητα. Ίσως σε ενδιαφέρει. ;)
Μάι 28 2009 19:59
Φωτογραφία

Tea-chan → miko-chin

Ψιτ, δεσποινάριο! Ρίξε τη βλεφαρίδα [url=http://img39.imageshack.us/my.php?image=minitokyoskipbeatmonoch.jpg]εδώ[/url], και πε με από ποιό chapter είναι. Τώρα, όμως, πριν, μπω σε υστερία. Υ.Γ. Ο Hasbando σου είναι ΘΕΟΣ.
Μάι 28 2009 19:54
Φωτογραφία

Black Kaiser → miko-chin

!?!? You just googled "Barragan Fanart" and you find all these ?!! Then I am either blind or useless
Μάι 26 2009 19:38
Φωτογραφία

Black Kaiser → miko-chin

Φοβερή ζωγραφιά του Barragan ! ! ! Σε ευχαριστώ πολύ !
Μάι 26 2009 19:24