Community Status Updates
miko-chin → a2a
Ok thanks πάντως.Θα το ψάξω και μακάρι να το βρω.Έγινα και μέλος στην κοινότητά σας στο livejournal και έχω διαβάσει 5 6 entries.
Aug 12 2009 20:38
a2a → miko-chin
Αχ δυστυχώς δε θυμάμαι αλλά το είχα δει στο Crunchyroll. Θυμάμαι ότι πιο πριν έκαναν κάτι σαν cliff climbing και το επισόδειο είχε τίτλο σε σχέση με αθλήματα.
Aug 12 2009 12:25
miko-chin → a2a
Άρα δίκιο έχεις όταν λες ότι οι KAT-TUN είναι Έλληνες κατα βάθος ΧD.To να βρίσκεται ιαπωνικό εστιατόριο στην Ελλάδα μου φαίνεται λογικό αλλά να βρίσκεται ελληνική παραδοσιακή ταβέρνα στην Ιαπωνία μου φαίνεται απίστευτο.Μπράβο σε αυτόν που το τόλμησε!Το Hadaka no Shounen να φανταστώ είναι εκπομπή.Μήπως θυμάσαι ποιο επεισόδιο είναι?Πεθαίνω να το δω!
Aug 12 2009 11:41
a2a → miko-chin
Ναι ναι κι όμως! Ο Jin τραγούδησε για την Ελλάδα στο Johhnys Summary 2004 στο σημείο που έκαναν ταξίδι στον κόσμο και επί την ευκαιρία των Ολυμπιακών. Κυνηγάω να πάρω το DVD χρόνια τώρα αλλά είναι πανάκριβο. Που θα πάει όμως! Και τα 3 τους είχαν πάει Junior εποχές στο Hadaka no Shounen σε μια ελληνική ταβέρνα στη Ginza αν θυμάμαι καλά. Εκτός του ότι έσπασαν πιάτα και έφαγαν μουσακά, είδαν κάτι Ιάπωνες να χορεύουν συρτάκι και χασάπικο! Talk about a cultural shock from my side!
Aug 12 2009 10:49
miko-chin → a2a
hello again!διάβαζα πάλι τις Κόρες(btw η συνέχεια της παραλιακής είναι εκπληκτική) και έπεσα πάνω σε αυτό το [URL="http://tsagirlz.blogspot.com/2008/01/blog-post_11.html"]ποστ[/URL] .Δύο απορίες έχω:τραγούδησε ο Τζιν τραγούδι για την Ελλάδα?και πήγαν ο Κάμε,ο Τζιν και ο Κόκι να φάνε σε ελληνική ταβέρνα?σε τι κόσμο ζω θεέ μου!
Aug 11 2009 19:54
miko-chin → amaya3
[url]http://www.hongfire.com/forum/showthread.php?t=110750[/url]
torrent για το παιχνίδι!!!για να το παίξει κανείς όμως πρέπει να χει έναν PS2 emulator όπως το PCSX2.Το βρήκα στο franky house!
Jul 09 2009 12:12
miko-chin → LucyBR
thankies.Γενικότερα μου αρέσει το στυλ μαλλιών που χουν οι Γιαπωνέζοι και εκεί που χάζευα τις εικόνες μου έπεσα πάνω σε αυτήν και μου ρθε η ιδέα να τα κάνω έτσι.Αύριο θα πάω να τα κουρέψω και αν προλάβω θα βάλω την αδερφή μου να μου τα φτιάξει.Από δω και μπρος θα κυκλοφορώ με περηφάνεια στους δρόμους έχοντας το hairstyle του αγαπητού Kame.
(που θα πάει θα την καταφέρω μια μέρα και θα υμνήσει την ιαπωνική ομορφιά XD)
Jul 08 2009 16:23
LucyBR → miko-chin
ooh nice choice! =w=b
'με γεια' προκαταβολικα για οταν τα κοψεις! ^^
(μην την ξεσυνεριζεσαι she's unaware and unenlightened ακομα XDDD)
κι εγω γιατι λεμε για κουρεμα με την ψιλη and that takes guts! αν και αμφιβαλλω αν θα το κανε καμια but u never know! :p
δε λες τιποτα! 8D
Jul 08 2009 12:56
miko-chin → LucyBR
κοίτα δεν ξέρω ακριβώς ποια εποχή είναι αλλά η φώτο που είδα είναι [URL="http://i721.photobucket.com/albums/ww218/nalty7/kaaaaaaaame.jpg"]αυτή[/URL]
Ρώτησα την αδερφή μου που πήγαινε σε ΤΕΕ Αισθητική-Κομμωτική αν μπορώ να κάνω αυτό το μαλλι.Μου είπε να φανταστείς ότι έχω τέτοιου είδους κούρεμα αλλά στο πολύ μακρύ του.Θα πάω κυρίως δηλαδή να κόψω το μάκρος.Το στυλ το χουμε.(Εντωμεταξύ όταν της έδειξα τη συγκεκριμένη φώτο [U]με ρώτησε αν είναι άνδρας αυτό που βλέπει[/U]-->ιεροσυλία)
Btw αν βρεθεί κάποια να κόψει τα μαλλιά της σαν τον Koki θα της σφίξω το χέρι.Εγώ δε θα είχα πρόβλημα να τα κάνω έτσι.Έλα όμως που δε μου πάει καθόλου το κοντό μαλλί.
Τελικά οι KT έχουν πολύ πέραση ΧD
Jul 08 2009 07:13
LucyBR → miko-chin
a thousand apologies for bothering you but after [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=324633&postcount=1572"]this post[/URL] i just [B]had [/B]to ask:
πως δηλαδη? XD για ποια εποχη Καμε μιλαμε? :pp *out of pure curiosity and again pardon me for asking m(_ _)m*
[spoiler]γιατι η a2a κουρευεται σαν το Jin, η marilena_r σαν τον Ueda and now you.. x3
περιμενω την ημερα που θα βρεθει κι η τολμηρη να παρει παραδειγμα απ τον Koki :hahaha:
[/spoiler]
/intruding
Jul 08 2009 00:55
miko-chin → amaya3
Okaeriiiiiii!!!H pic είναι αθώα!Εσύ είσαι πολύ pervert και σκέφτεσαι smutty things συνέχεια XD.Αλλά σίγουρα και γω θα θελα να δω kitchen scene extended.
Jul 07 2009 12:00
amaya3 → miko-chin
Flora-chan~ Me is backkk~ Επιτέλους ξεμπέρδεψα*deep relief sigh* Αχ τι μου κανες κοπέλα μου με το wallpaper:nbleed: Smutty thoughts flood my innocent mind>~< Και μη μου πεις ότι η pic είναι αθώα:chigau: I can't help but think of the...*cough*kitchen scene[I]-[B]extended[/B][/I]:wis:
[SIZE=1]*goes to answer a 2 week-old pm*:joyful:[/SIZE]
Jul 06 2009 22:14
miko-chin → alex90
το μοναδικό dorama που χεις δει????Αμαρτία!!!Πρέπει να δεις κι άλλα!Αχ ναι ο nakatsu είναι όλα τα λεφτά σε αυτή τη σειρά.Επισκιάζει ακόμη και τον πρωταγωνιστή.Εντωμεταξύ εγώ δε θυμάμαι καν απο που το βρήκα αυτό το avatar.Το χω τόσο καιρό γιατί δε μπορώ να το αλλάξω.
Jul 06 2009 16:53
alex90 → miko-chin
xexe..ναι ξερω^^.
ειναι το μοναδικο dorama που εχω δει.
και τον λατρέυω τον nakatsu.
he is just the best!!!
και το συγκεκριμένο αβαταρ το χρησιμοποιυσα συνέχεια στο μσν.
αλλα ευχαριστω που εκανες το κοπο να μου απαντησεις^^
Jul 05 2009 23:07
miko-chin → alex90
thankies είναι απο ένα καταπληκτικό j-drama με πολύ γέλιο.Λέγεται HanaKimi αν θες να το ψάξεις.
Jul 02 2009 21:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed