Jump to content

Community Status Updates

Photo

a2a → miko-chin

Αχ ναι τον κακομοίρη τον Τζιν τον βασανίζω λίγο. Αλλά θα έχει χαρούμενο τέλος σαν ελληνική ταινία οπότε μην ανησυχείς! Ο Πης μετά εμφανίζεται πιο συχνά! 2 δισκογραφικές πλακώνονται για πάρτη του!
Jul 01 2009 18:55
Photo

miko-chin → a2a

Εγώ νόμιζα ως τη πιο τρανταχτή ελληνοποίηση τον Νίνο το μπουζουξή με τη καημένη Ζωή.Με τον Πη θέλω να δω τι θα γίνει γιατί μια αδυναμία την έχω.Και για τον καημένο τον Τζιν κάνε κάτι που λιώνει το παιδί(την σερβιτόρα θα την πάρει τελικά?).
Jul 01 2009 18:45
Photo

a2a → miko-chin

Χαχαχα και να σκεφτείς ότι εγώ έχω δει random επεισόδια από τα Μαύρα Μεσάνυχτα οπότε δεν το βασίζω πουθενά! Ο Θωμάς ο νταβραντισμένος πορτιέρης είναι η πιο τρανταχτή ελληνοποίηση που έκανα στα παιδιά του Γιαννάκη! XD
Jul 01 2009 18:09
Photo

miko-chin → a2a

:hahaha::hahaha::hahaha:πλάκα κάνεις!!!Το γελοίο είναι οτι τώρα έχω αρχίσει να βλέπω Μαύρα Μεσάνυχτα επειδή έχω επηρεαστεί.Πρέπει να αρχίσεις να παίρνεις ποσοστά!Η αδυναμία μου όμως είναι ο Θωμάς Ίκουτας(μόνο που διάβασα το όνομά του i loled).
Jul 01 2009 17:30
Photo

a2a → miko-chin

Γιατί Κάμε στα ιαπωνικά είναι η χελώνα. Το όνομα του αν μεταφράζονταν στα ελληνικά θα ήταν Χελωνοαχλάδης! Χαχαχα! Χαιρομαι που σου άρεσε! Τρελαίνομαι να γράφω crack! XD
Jun 29 2009 13:01
Photo

miko-chin → a2a

hi τι κάνεις?Διάβασα στις Κόρες του Τσα το μυθιστόρημα "Η νύχτα έπεσε στην παραλιακή" και πραγματικά είσαι απίστευτη.Μόνο που ταίριαξες τα Τζόνυ με την νυχτερινή Αθήνα δημιουργεί γέλιο απο μόνο του.Τα διάβασα όλα χθες το απόγευμα και έσκασα στα γέλια.Αλλά δε κατάλαβα κάποια πράγματα πχ.τον Κάμε γιατί τον λες χελώνα?
Jun 29 2009 11:15
Photo

miko-chin → amaya3

hahaha you just killed me!!!Απίστευτο!Καλά κάνεις και διαβάζεις απλά να φροντίσεις να κάνεις και διαλλείματα για να ξεσκάς.Εκτός αν δε ξέρεις τίποτα οπότε δε στο προτείνω XD.Πάρε και αυτό για drool με την ησυχία σου [url]http://media-wallpapers.theotaku.com/1024-by-768-505919-20090620033934.jpg[/url]
Jun 24 2009 20:42
Photo

amaya3 → miko-chin

[B][URL="http://finality.dasaku.net/?p=637"]Kuran Kaname’s Bishonen Guide to Pedobear-ing[/URL][/B] ^Epic lulz. Btw, αυτήν τη στιγμή πνίγομαι λόγω εξεταστικής οπότε θα αργήσω λίγο να σου απαντήσω D: PS:ch142 was rabu<3 but TOO short:nanana:
Jun 24 2009 16:44
Photo

ayame → miko-chin

thanks
Jun 19 2009 11:42
Photo

miko-chin → ayame

I recommend the manga beacause είναι πιο ολοκληρωμένο και 1.000 φορές ανώτερο απο το anime.Το ανιμε μπορείς να το δεις αν θες να χεις μια σφαιρική άποψη του τι γίνεται και όσο να ναι στέκεται καλά απο μόνο του ως shoujoκωμωδία αλλά απο το μάνγκα έχεις να κερδίσεις πολύ περισσότερα απο απλό γέλιο.Όσους ξέρω που το ξεκίνησαν κόλλησαν και δε μπορούσαν να μη διαβάσουν το επόμενο τσάπτερ.
Jun 18 2009 09:15
Photo

ayame → miko-chin

what do you recommend? the manga or the anime in skip-beat? why?
Jun 18 2009 08:34
Photo

miko-chin → amaya3

ok calm down θα πάθεις τίποτα βρε.είπαμε μη συγχύζεσαι θα κάνεις ρυτίδες!
Jun 17 2009 19:48
Photo

miko-chin → ayame

thankies.Είναι απο ένα one-shot manga της Yoshiki Nakamura(Skip Beat,TCP) και λέγεται Dramatic Love Album.Αν θες να το κατεβάσεις το χει στο mangatraders.com
Jun 15 2009 12:25
Photo

ayame → miko-chin

nice siggie! from which manga?
Jun 13 2009 20:55
Photo

amaya3 → miko-chin

I know,i know!:joyful:Εισακούσθηκαν οι προσευχές!XD Okiez~ SISTAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Jun 09 2009 21:28