Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
MisaYoshiko → Kakashinote
υπαρχει πραγματι ποτε δεν ειπα οτι το στηριζω ομως..γενικα ειναι λιγο ενοχλητικα ολα αυτα τα οφ τοπικ
Ιούλ 15 2009 10:33
Kakashinote → MisaYoshiko
καλα και γω μεταξυ σοβαρου και αστειου το ελεγα...αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου(και η οραση μου), υπαρχει ενα περιπου αντιστοιχο thread . αλλα οτι και να σου καναμε, μην ξαναβαλεις fotos of gwen....ειναι που ειναι....και σαν γρια....εφιαλτη θα δω σημερα...
Ιούλ 15 2009 01:01
MisaYoshiko → Kakashinote
ειδικοτης μου:Ρ δεν την παλευει η κοινοτητα που βγαζει σε κοινη θεα βυζια για να φτιαχτει ο καθενας. ας τα κρατησετε για την παρτη σας αυτα σορρυ κιολας (μεταξυ σοβαρου και αστειου)
Ιούλ 15 2009 00:48
Kirenahana → Kakashinote
κακίες... Όσο για το opening, το θεωρώ από τα καλύτερα ever, αν και αρχικά είχα πάθει πλάκα με το ending (έχω μια άλφα πόρωση με Radiohead... -τα παλιά τουλάχιστον- και την καταβρήκα).
Ιούν 22 2009 20:30
Kakashinote → Kirenahana
α, δωσε βαση στην κομματαρα opening του ergo: kiri from monoral.....just awesome....
Ιούν 22 2009 19:57
Kakashinote → Kirenahana
muahahahahahahahaha!!!!! καλα να παθεις και εσυ...εσυ με κολλησες, τωρα που δεν εισαι μεσα μια χαρα ξεμπλοκαρε ο υπολογιστης....:P
Ιούν 22 2009 19:57
Kirenahana → Kakashinote
ως γνήσιο θύμα της συνομωσίας, το msn μου δεν ανοίγει καν (με κόλλησες!!!)... Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία αύριο! τώρα πάω να δω Ergo proxy -και πολύ περίμενα...:P-
Ιούν 22 2009 19:39
Kakashinote
→
Azathoth
happy b-day!! welcome to the 18+ club!!(although its lame...)
Ιούν 15 2009 00:23
acid black cherry → Kakashinote
το site λεγόταν lycoscinema αλλα απο ότι διαβασα μολις πριν απο λιγο έκλεισε δυστυχως!
ίσως βέβαια να υπάρχουν αλλα που να μπορει να δει κανεις online!
στο συγκεκριμένο δε χρειαζόταν συνδρομή μια απλή εγγραφή απλά το πρόβλημα τους ήταν ότι δεν είχαν μεγάλη ποικιλία απο ταινίες και τελικά κατεβάσαν τα ρολά!
Ιούν 14 2009 22:20
Kakashinote → acid black cherry
μπορεις να μου πεις το site που ειπες οτι ειδες ολα τα batfink?
καλα απορω πως το εβλεπα. ηταν τοσο απλοικο και ψιλο-ηλιθιο....αλλα κατι με κολλαγε σε αυτο!
Ιούν 14 2009 22:04
Kakashinote → fotakou
ναι αλλα δεν ειχε λωφορεια....φος φος φος (imitation of the doctor from thriller bark)
Μάι 03 2009 11:51
fotakou → Kakashinote
ναι αλλά μην ξεχνάς ότι με προσγείωσες απότομα αργότερα που με έπριζες λέγωντας ότι δεν έχει λεωφορεία :P χμμμ θαδείξει μωρέ,εμείς οι φοιτητές έχουμε και διάβασμα(και καλά yohohohoho :P)(imba brooks imitation)
Μάι 03 2009 11:42
Kakashinote → fotakou
αχαριστε. ενα πραγμα σε ρωτησα....:P
στην νεα σμυρνη το σαββατο θα πας?
Μάι 03 2009 11:28

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται