Jump to content

Community Status Updates

Photo

MisaYoshiko → Kakashinote

υπαρχει πραγματι ποτε δεν ειπα οτι το στηριζω ομως..γενικα ειναι λιγο ενοχλητικα ολα αυτα τα οφ τοπικ
Jul 15 2009 10:33
Photo

Kakashinote → MisaYoshiko

καλα και γω μεταξυ σοβαρου και αστειου το ελεγα...αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου(και η οραση μου), υπαρχει ενα περιπου αντιστοιχο thread . αλλα οτι και να σου καναμε, μην ξαναβαλεις fotos of gwen....ειναι που ειναι....και σαν γρια....εφιαλτη θα δω σημερα...
Jul 15 2009 01:01
Photo

MisaYoshiko → Kakashinote

ειδικοτης μου:Ρ δεν την παλευει η κοινοτητα που βγαζει σε κοινη θεα βυζια για να φτιαχτει ο καθενας. ας τα κρατησετε για την παρτη σας αυτα σορρυ κιολας (μεταξυ σοβαρου και αστειου)
Jul 15 2009 00:48
Photo

Kirenahana → Kakashinote

κακίες... Όσο για το opening, το θεωρώ από τα καλύτερα ever, αν και αρχικά είχα πάθει πλάκα με το ending (έχω μια άλφα πόρωση με Radiohead... -τα παλιά τουλάχιστον- και την καταβρήκα).
Jun 22 2009 20:30
Photo

Kakashinote → Kirenahana

α, δωσε βαση στην κομματαρα opening του ergo: kiri from monoral.....just awesome....
Jun 22 2009 19:57
Photo

Kakashinote → Kirenahana

muahahahahahahahaha!!!!! καλα να παθεις και εσυ...εσυ με κολλησες, τωρα που δεν εισαι μεσα μια χαρα ξεμπλοκαρε ο υπολογιστης....:P
Jun 22 2009 19:57
Photo

Kirenahana → Kakashinote

ως γνήσιο θύμα της συνομωσίας, το msn μου δεν ανοίγει καν (με κόλλησες!!!)... Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία αύριο! τώρα πάω να δω Ergo proxy -και πολύ περίμενα...:P-
Jun 22 2009 19:39
Photo

Kakashinote → Azathoth

happy b-day!! welcome to the 18+ club!!(although its lame...)
Jun 15 2009 00:23
Photo

acid black cherry → Kakashinote

το site λεγόταν lycoscinema αλλα απο ότι διαβασα μολις πριν απο λιγο έκλεισε δυστυχως! ίσως βέβαια να υπάρχουν αλλα που να μπορει να δει κανεις online! στο συγκεκριμένο δε χρειαζόταν συνδρομή μια απλή εγγραφή απλά το πρόβλημα τους ήταν ότι δεν είχαν μεγάλη ποικιλία απο ταινίες και τελικά κατεβάσαν τα ρολά!
Jun 14 2009 22:20
Photo

Kakashinote → acid black cherry

μπορεις να μου πεις το site που ειπες οτι ειδες ολα τα batfink? καλα απορω πως το εβλεπα. ηταν τοσο απλοικο και ψιλο-ηλιθιο....αλλα κατι με κολλαγε σε αυτο!
Jun 14 2009 22:04
Photo

Kakashinote → Harileny

γεια. ολα μια χαρα. εσυ?
May 25 2009 11:58
Photo

Harileny → Kakashinote

:gotit:γεια σου καλα?
May 25 2009 10:11
Photo

Kakashinote → fotakou

ναι αλλα δεν ειχε λωφορεια....φος φος φος (imitation of the doctor from thriller bark)
May 03 2009 11:51
Photo

fotakou → Kakashinote

ναι αλλά μην ξεχνάς ότι με προσγείωσες απότομα αργότερα που με έπριζες λέγωντας ότι δεν έχει λεωφορεία :P χμμμ θαδείξει μωρέ,εμείς οι φοιτητές έχουμε και διάβασμα(και καλά yohohohoho :P)(imba brooks imitation)
May 03 2009 11:42
Photo

Kakashinote → fotakou

αχαριστε. ενα πραγμα σε ρωτησα....:P στην νεα σμυρνη το σαββατο θα πας?
May 03 2009 11:28