Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kakashinote → laraska

ok τοτε, ευχαριστω για την συμβουλη. θα ψαξω την υποθεση απο το καθε μανγκα που μου δωσες να δω τι λενε
Sep 16 2009 15:36
Photo

laraska → Kakashinote

σε σενα πηγαινε . σε περιπτωση που ηθελες να συνεχισεις στο ιδιο στυλ
Sep 16 2009 15:18
Photo

Kakashinote → laraska

εμ, νομιζω το ποστ σου στο προφιλ μου πηγαινε αλλου...but its ok. οντως ανιμε σαν το monster δεν υπαρχουν. ακουσα ομως καλα λογια για το hellsing και μαλλον αυτο θα δω μετα το μετριο code geass που βλεπω τωρα
Sep 16 2009 15:13
Photo

laraska → Kakashinote

αν θες αναλογα ανιμε ( τυπου μανστερ) ... δεν υπαρχουν ... αλλα μπορεις να διαβασεις τα μανγκα του ιδιου δημιουργου που ειναι ιδιας αξιας ή και ανωτερα απο το πρωτο : billy bat ( 16 chapters ... ongoing ) , pluto , 20th century boys kai 21st century boys .
Sep 16 2009 14:54
Photo

Kakashinote → Adventurer

τωρα ειμαστε οκ? σορρυ για την οποια αναστατωση
Sep 16 2009 12:29
Photo

Adventurer → Kakashinote

Απ'οτι βλεπω ειναι 265 τωρα οποτε αν απλα αφαιρεσεις την κενη σειρα μεταξυ της εικονας και του κειμενου θα πρεπει να ειναι ΟΚ.
Sep 16 2009 04:01
Photo

Cassiel → Kakashinote

ΟΚ see you there;)
Sep 15 2009 19:20
Photo

Kakashinote → Adventurer

χιλια συγγνωμη. ομως μια απορια: αν βγαλω τη λιστα απο το anime planet που εχω στην υπογραφη μου θα ειναι στα επιτρεπτα ορια?
Sep 15 2009 16:05
Photo

Adventurer → Kakashinote

Γεια σου Kakashinote. Ηθελα να σου θυμισω οτι το μεγιστο επιτρεπομενο υψος των υπογραφων στο anime.gr ειναι 250 pixels (εικονα [I]και[/I] κειμενο) ενω η δικη σου ξεπερναει τα 300 pixels. Σε παρακαλω να τη μικρυνεις στο καταλληλο μεγεθος.
Sep 15 2009 13:40
Photo

Kakashinote → Cassiel

το msn δες το στο contact info. αν βαλεις στο finder του facebook το ιδιο mail θα με βρεις..cu there :)
Sep 14 2009 23:25
Photo

Cassiel → Kakashinote

Με πρόλαβες πριν γυρίσω και σου στείλω εγώ χθες:hi:.Έχεις μήπως MySpace,Facebook,MSN να τα λέμε και από εκεί :);
Sep 14 2009 22:49
Photo

acid black cherry → Kakashinote

αφου την πρόλαβες νο πρόμπλεμ! αλλα... το είδα εγω στο βλέμα της, με την πρωτη ευκαιρια θα σου τα φορέσει τα κέρατα! δεν φταίω εγω εγω ειμαι καλο παιδι και δεν λεω οχι σε τετοιες γυναικες, απο ευγενεια! χαχαχα
Sep 12 2009 00:11
Photo

Kakashinote → acid black cherry

εμαθα οτι καποιος γλυκοκοιταζε την Yuuko μου....Αληθευει?????
Sep 11 2009 23:57
Photo

Kakashinote → Kurisu

bes msn re, evlepa monster... kai avrio ti tha kanoume tha pame sto console? thelw na me promithefseis kai me anime gia to kalokairi opote to apogevma tha eimai sigoura spiti sou vreksei xionisei. tetarti fevgw telika
Jul 20 2009 00:36
Photo

Kakashinote → MisaYoshiko

ε ενταξει ειναι λιγο, αλλα για αυτο λεγονται off topic, γιατι ειναι οτι να ναι.
Jul 15 2009 10:53