Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
RAvENTE → Kakashinote
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!! ΜΠΑΜ ΜΠΟΟΟΟΟΟΜ ΜΠΑΜ!! (fireworks xD )
Απρ 20 2009 21:39
Tsunade-sama → Kakashinote
Άμα είχες μπροστά σου ένα πιάτο με μία τεράστια τούρτα κ δίπλα ένα πιατάκι με ένα κομμάτι από τούρτα, ποιο θα διάλεγες?Αν είσαι λιχούδης (σαν κ μένα!) φυσικά κ θα διάλεγες το πιάτο με την μεγάλη τούρτα (γιάμι!)!:hahaha:
Έτσι κάπως βλέπω κ το θέμα με τα manga.Εφόσον πλέον υπάρχουν τα anime γιατί να κάθομαι να βγάζω τα ματάκια μου σε ασπρόμαυρες εικόνες κ σε μη-κινούμενα σχέδια?
Δεν το κρύβω ότι με anime ξεκίνησα την όλη ιστορία κ το μόνο manga που διάβασα ήταν το kakashi gaiden.
Ελπίζω να σου έλυσα την απορία :nod2:
Απρ 05 2009 21:23
Kakashinote → Tsunade-sama
γιατι εισαι manga-hater? πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να μαθω....
Απρ 05 2009 14:43
Ankaa → Kakashinote
[url=http://www.anime.gr/forums/photoplog/index.php?n=864].aNiMe//GR - PhotoPlog - Ankaa from Chronosphere[/url] :)
Μάρ 23 2009 23:51
Ankaa → Kakashinote
[URL="http://www.anime.gr/forums/photoplog/index.php?n=864"]ohaijo[/URL] :P :nosey:
Μάρ 23 2009 23:47
Kakashinote → MisaYoshiko
ηθελα να φερω εγω αλλα επειδη εφυγα βιαστικα απο το σπιτι, ξεχασα να την παρω μαζι μου....τεσπα. την αλλη ορα θα ειμαστε πιο οργανωμενοι
Μάρ 22 2009 14:46
MisaYoshiko → Kakashinote
οχι εχω και καποιες αλλες αλλα πανω κατω ειναι τα ιδια:Ρ βασικα εκει μεσα δεν ειχε καλο φωτισμο και οταν εβαζα φλας εβγαιναν η καμμενες η μαυρες και οταν δεν εβαζα παλι δεν εβγαιναν καλες.. γι αυτο τραβουσα συνεχεια..μια ψηφιακη 15 ατομα δεν ειχαμε...ντροπη μας:Ρ
Μάρ 22 2009 14:40
μερα....ειδα τις fotos. ωραιες αλλα μονο αυτες τραβηξες? θυμαμαι που τραβαγες και ξανατραβαγες....
Μάρ 22 2009 14:34
το βρηκαα.....περνα απο το θρεντ για κανα σχολιο:Ρ καληνυχτααα
Μάρ 22 2009 03:12
κανε οτι σε βολευει. αμα ψαξεις λιγο θα το βρεις πιστευω. παω για υπνο. καληνυχτα :)
Μάρ 22 2009 03:02
το πρωι θα παω σε μαθημα ιαπωνικων και μετα εχω σχεδια για τη σχολη...τρ π εχω ορεξη αλλιως δε θα ανεβουν ποτε:Ρ
Μάρ 22 2009 02:52

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται