Community Status Updates
Wabbit → Kakashinote
Gomenasai, alla exw mono myspace. Ama exeis myspace tote nai :/
Oct 12 2009 21:10
Kakashinote → Wabbit
hallo! ola kala? na su pw exeis fb na se kanw add? (an thes vevaia)
Oct 12 2009 21:05
Kakashinote
→
YuNie
ti leei? kala? thx gia to reject pou mou rikses sto fb...na sai kala... :P
Oct 05 2009 20:35
Mad_Hatter → Kakashinote
heh, εγω ειχα dropaρει την 1η season επειδη ηταν απο τα πρωτα anime που εβλεπα, και τα κοιταζα online (πριν ενα χρονο περιπου) και κατι που δεν ειχα καλο Net, κατι που δυσκολευομουνα να τα βρω, δε με ειχαν ξετρελανει κιολας τα πρωτα επισοδια, πεθανε το ενδιαφερον μου για τη σειρα αδοξα, μετα δοξα το θεο μου βγηκε το brotherhood, και μας πορωσε.
Παντως απο οτι εχω ακουσει ειχε βγει καλη η 1η season, αρκετα περιεργο, τις περισσοτερες φορες που τα studio δεν ακολουθουν το Manga και κανουν τα δικα τους εχουμε τεραστια facepalms, και τραβαμε τα μαλια μας :P
Oct 01 2009 00:03
Kakashinote → Mad_Hatter
αα εδω θα διαφωνησω...η πρωτη σεζον ηταν αυτη που με μαγεψε πραγματικα. μου αρεσε επειδη ενιωθες τον καθε χαρακτηρα ποιο κοντα(π.χ hughes). στο brotherhood ο hughes δεν προλαβαινει να δεθει με το κοινο. αλλα και παλι τα σπαει το ανιμε/μανγκα.
Sep 30 2009 23:53
Mad_Hatter → Kakashinote
thanks bro, το Fma τα σπαει, απο τα αγαπημενα μου manga πιο βαθυ απο τα συνηθισμενα shounen, και παραλληλα βαζει humor μεσα, πολυ καλη υποθεση, δεν αφηνει plotholes και κανει μικρες ανατροπες :)
Η 1η season βεβαια του anime δε που πολυαρεσε και την ειχα παρατησει σχετικα νωρις, αλλα οταν ξεκινησε το brotherhood κολλησα, και μετα μπηκα και στο manga.
Sep 30 2009 23:31
Kakashinote → Mad_Hatter
βασικα το friend request το εκανα επειδη ειμαστε και οι 2 λιιιγο καμενοι με fma και μοιραζομαστε ιδιες αποψεις
Sep 30 2009 23:08
Kakashinote → Vegetasmate
γεια...ολα καλα? σε περιπτωση που αναρωτιεσαι ποιος σε εχει κανει add στο fb, εγω ειμαι...
Sep 28 2009 12:52
Atridis → Kakashinote
hello και απο εδω
((σου αρεσει το avatar μου χαχαχαχαχαχαχαχαχα :P))
Sep 27 2009 02:10
~*memole*~ → Kakashinote
Ααα γειά τι κάνεις :) ? ναι τώρα το δα, σε έκανα add. Μια χαρά εγώ, τη παλεύω με την εξεταστική ακόμα τι να κάνουμε...
Sep 20 2009 01:40
Kakashinote → ~*memole*~
καλημερα. σε εκανα add στο fb. σε βρηκα απο την kirenahana(ανθη). ολα καλα?
Sep 18 2009 11:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed