Jump to content

Community Status Updates

Photo

matassos → iristella

gintama <--- το δοκιμασα το καλοκαιρι και βαρουσα πρεζες απο τη βαρεμαρα, αντεξα 10 επισοδεια και μετα το παρατησα για να δω το κλασης ανωτερο haruhi (πρωτη σεζον! αμεσως να σκευτεις να μου την πεις xD), του χρονου παλι θα δοκιμασω αν μαρεσει d gray man <--- εχω μερικα τομακια και διαβαζοντας το πρωτο οντος εχει ενδιαφερον, αλλα μονο αυτο deadman wonderland <-- πρωτη φορα το ακουω hokuto no ken <-- το ξερω, δεν ασχοληθικα μιας και δεν μου τραβηξε το ενδιαφερον detective conan <--- δεν το εχω εχω δει, ξερω τι παιζει, με την καμια τορικο <-- και αυτο πρωτη φορα το ακουω xD (δεν ασχολουμε και πολυ με τα σουνεν xD) anyway το θεμα με τους one piece haters ειναι οτι κολαν στο σχεδιο και στο τεραστιο μεγεθως της σειρας well το one piece εχει το μεγαλυτερο πλεονεκτιμα που υπαρχει σε ανιμε-μανγκα-βιβλιο-whatever, εχει ιστορια, και τουλαχιστον εγω τη θεωρω κορυφαια οσα λαθη και αν βλεπω (ναι εν μερη φταιει και οτι το εβλεπα μικρος), οπωτε οσα ανιμε και αν δω, οσο και αν τα γουσταρω (planetes, flcl, mind gamε klp klp) ελαχιστα φτανουν το στορυ-κλιμα του op (τενγκεν τοπα, neon genesis) ναι ο oda ειναι απο τους καλυτερους παραμυθαδες, στο λεει αυτο ατομο που εχει διαβασει το lotr στο δημοτικο πανω απο 4 φορες xD
Mar 14 2011 01:14
Photo

iristella → matassos

[QUOTE=matassos;479614]ουπς λαθος τωρα που το ξανασκευτομαι, γενικοτερα (παει να το αγγιξει το fmab αλλα μετα απο αυτα τα 2 δεν μου αρχετε τιποτα καλο)[/QUOTE] Gintama, D. Gray-Man, Deadman Wonderland,Hokuto no ken, Detective Conan, Toriko και στο sport shounen genre είμαι σίγουρη ότι όλο και κάτι ακόμη θα βρίσκεται. [SIZE=1]inb4 "εννοούσα super power shounen με stupid main protagonist that eats a lot και θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό του". xD [SIZE=2]Στα γράφω εδώ για να μη χαλάσω το ωραίο κλίμα της τρύπας με serious post. :3[/SIZE] [/SIZE]
Mar 14 2011 00:51
Photo

Kamen Tantei Zura → matassos

Θα τις θάψεις~ :kakaka: Καλό είναι να συμβουλεύεσαι άτομα για το τι θα δεις. Ίσως κρίνουν και από το γούστο σου, οπότε πετύχουν και πιο εύκολα αυτό που ζητάς. Μάλλον δεν είναι στο γούστο κάποιου, χειρότερα δεν το λες αλλά ίσως κάτι που δεν σου αρέσει. Προσωπικά, για το monster δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν το έχω δει και δεν νομίζω κιόλας να το δω. Ναι, σωστά άλλο γνωστά και άλλο mainstream. Δεν το ήξερα~ Νόμιζα ότι σου άρεσαν αρκετά τα shounen για κάποιο λόγο :hahaha: Δεν ξέρω γιατί, είχα αυτή την εντύπωση. Και τα κοινωνικά σε βάζουν σε σκέψη αρκεί όπως να είναι καλά στο είδος τους. Ωραία πάντως, αν βρεις κάποιο που σου αρέσει πάρα πολύ να μου το προτείνεις. Δεν έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα τα συγκεκριμένα ήδη. Καλά ο άλλος πρέπει να ξέρει τα γούστα σου για να στο προτείνει, εκτός αν είναι καμιά σκέτο κωμωδία που από το χιούμορ του άλλου ξέρεις τι μπορεί να του αρέσει. Γιατί; Δεν μεταφράζουν του γούστου σου anime; Πιστεύω ότι οι δύο μεγάλες ομάδες πάντως κάνουν καλές σειρές, ειδικά οι Awmn. Οκ! Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση :3
Mar 07 2011 12:38
Photo

matassos → Kamen Tantei Zura

χαμηλοτερες σιγουρα :hahaha: κοιτα συνηθως περνω την συμβουλη πλεον των παλιων (ρορυ και κεννυ), τα mainstream πολες φορες ειναι χειροτερα και απο τα αγνωστα (πχ το μονστερ το θεωρω τρελα υπερεκτιμημενο σαν ανιμε, για το μανγκα δεν ξερω) βεβαια με αυτη τη λογικη δεν ειχα δει το τενγκεν τοπα που νομιζα οτι θα ηταν μουφιτσα σουνεν και τωρα θα το εβαζα ανετα στο τοπ 5 μου παραλαυτα αν ειναι καποιο καλο τοτε συνηθως ειναι στη σφαιρα των γνωστων, οπωτε ετσι εχω καταληξει να εχω δει τα πιο πολα γνωστα (οχι αναγκαστικα mainstream) κοιτα προσωπικα δεν μου αρεσουν τα σουνεν ουτε τα χαζοκοινωνικα (αν και οταν ειναι καλα στο ειδος τους τοτε αξιζουν) , προτιμω επιστημονικη φαντασια-σουρεαλισμο ή κατι που να σε βαζει σε σκεψη γενικοτερα, που ειναι εξω απο το συνηθισμενο αλλα γενικοτερα αν κατι θεωρησω οτι θα ειναι καλο (και μου το προτεινουν σιγουρες πηγες, πλεον δεν εμπιστευομαι τυχαια ατομα) το βλεπω, το αν θα τα συζητησω ή οχι δεν καιγομαι ιδιετερα :Ρ με φιλο το ρορυ και ανιμε της δεκατιας του 70 να δεις θα το εχει δει οπωτε αν μου αρεσει στο τελος σιγουρα θα το συζητησω (αν οχι τουλαχιστον θα το κραζω με παρεα :hahaha:) παντος η λιστα σχηματιστικε ετσι γιατι τον πρωτο χρονο εβλεπα τα ανιμε που ειχαν βγει με ελληνικο υποτιτλισμο (και με τη λογικη της στηριξης των ελληνικων ομαδων), πλεον δεν ενδιαφερομαι :Ρ δεν ξερω ποιο ειδες ([S]και δεν μπορω να τσεκαρω γιατι δεν φενετε το λινκ που ειχες βαλει [/S] φενετε τελικα.. ) αλλα δες σιγουρα το mind game (ταινια ανιμε)
Mar 04 2011 00:17
Photo

Μπήκα, αλλά δεν καταλαβαίνω το περίεργη. Για το είδος το manga που επιλέγεις να διαβάζεις; Δεν πρόκειται να σε παρεξηγούσα. Έχω διαβάσει hentai, και αν τύχει θα διαβάσω. Επιλέγεις με προσοχή τι θα δεις, καλό είναι αυτό. Να μην βλέπεις κάτι απλά γιατί η γενική ιδέα είναι ότι είναι καλό, αλλά γιατί κάτι θα σ'αρέσει. Ναι είναι απολύτως σωστό. Τώρα για τα πολύ γνωστά, mainstream anime, εντάξει. Τουλάχιστον εσύ τα επιλέγεις γιατί ξέρεις ότι θα σου αρέσουν τα εν λόγω anime και όχι απλά για να δεις και να μιλήσεις με τους άλλους. Αλλά γιατί θέλεις να τα δεις. Ναι, είδα ένα το οποίο δεν το είχα ξαναδεί, οπότε ίσως το βάλω στην λίστα. Αν και δεν είναι το είδος μου, θα το δω. Οκ, θέλω να δω τι ανανέωση θα κάνεις. Προς το καλό ή θα αποκτήσουν χαμηλότερες βαθμολογίες κάποια; :hahaha:
Mar 03 2011 23:57
Photo

matassos → Lord Leon

εεεε... μααααααα....... :hahaha:
Mar 03 2011 23:56
Photo

Lord Leon → matassos

εεεεελαααα μωρεεεε ασε με να σε πειραξω λιγοοοο...:emptyonexg1:
Mar 03 2011 23:49
Photo

matassos → iristella

well i know that :x3: (γι αυτο διαλεξα και τον χαρακτηρα στην αρχη, αλλα καπου το εχασα :P) [IMG]http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/035/e/d/play_time_by_moni158-d38rian.png[/IMG]
Mar 03 2011 12:42
Photo

iristella → matassos

You are like the cutest pikachu ever <3
Mar 03 2011 01:17
Photo

iristella → matassos

[img]http://3.bp.blogspot.com/_pg0uNcmr9iU/TRn7ZGhsRoI/AAAAAAAAANU/CW-jo9k9ZMk/s1600/tumblr_le55ovNwJ71qef3tbo1_500.gif[/img] Τι cute που ήταν αυτή η photo :3
Mar 01 2011 02:50
Photo

well μην μπεις στην λίστα των μάνγκα μου ομως γιατι εχει αρχησει να εχμ γινετε περιεργη :hahaha: (τα ελάχιστα που έχω διαβάσει), και να με παρεξηγησεις δεν εχω προβλημα, αλλα οχι, πιο πολυ απο σχεδιαστικο ενδιαφερον ειναι που διαβαζω :P κοιτα εγω απο την αλλη ειχα παντα σκοπο να βλεπω πραγματικα καλα ανιμε, δεν μου αρεσει να ξεκιναω κατι και να ξενερωνω ουτε να ειναι βαρετο-κλισε κλπ. προσεχω πολυ πριν ξεκινησω κατι (την πατησα και μερικες φορες.. δεν θες να ακουσεις τη γνωμη μου για το μποκουρανο xD) αλλα ναι, με τη λογικη που παω βλεπω τα γνωστα κυριως (αν και εχω δει μερικα αγνωστα ψαγμενα *proud) well οτι εχω πανω απο 7 σιγουρα αξιζει να το δεις, 6-7 μετρια, απο κει και περα χαλι xD (αν και τωρα που τα βλεπω πρεπει να κανω μια ανανεωση και στις βαθμολογιες)
Mar 01 2011 00:36
Photo

Τα ολοκληρωμένα είναι 292, και έχει αρκετά ova και ταινίες. Απλό ανιμα, πώς το εννοείς; Δεν θεωρώ άγνωστα αυτά που έχω δει xD Επίσης, δεν έχω δει αρκετά γνωστά. Και θέλω κάποια στιγμή να τα πάρω σβάρνα. Δεν είμαι ε; Αρκετοί μου το λένε. Αλλά ίσως εξαρτάται και από τα γούστα του καθενός. Πχ είδα έβαλες στο Bokurano 4, ενώ αντίθετα του έβαλα 10. Είναι όντως, και ήρθε και αρκετός κόσμος. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω, δεν έχω έρθει ιδιαίτερα και σε πολλά meetings. Θα βρούμε, θα βρούμε, σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα. Μια χαρά η λίστα σου :) Θα την κάνω stalk από εδώ και πέρα, για να βάζω anime σε προτεραιότητα. Καλά και να σου έρθει όρεξη να κάνεις ανανέωση, τις μισές και παραπάνω φορές το MAL θα σου βγάζει errors T^T
Feb 28 2011 23:52
Photo

πλακα μου κανεις? 340 ανιμε εχεις δει -_- (και τα μισα ειναι αγνωστα σε εναν απλο ανιμα xD) και δεν εισαι και αυστηρη στις βαθμολογιες τους! xD ναι εχεις δικιο για το meeting επικρατουσε ενας πανζουρλισμος, αλλα νομιζω θα βρουμε αρκετες ευκαιριες να τα πουμε, τουλαχιστον εγω παω στα περισοτερα ανιμε events.. :P αν θες μπορεις να δεις και την δικια μου [URL="http://myanimelist.net/animelist/matassos"]http://myanimelist.net/animelist/matassos [/URL] οχι πως εχει ιδιεταιρο ενδιαφερον :Ρ (ασε που εχω να κανω ανανεωση...)
Feb 28 2011 23:09
Photo

Τιμή ε; :hero: Πάντως χάρηκα πολύ που σε γνώρισα :) Αν και δεν πολυμιλήσαμε, ήταν και ένα θέμα η απόσταση, και έχω και ένα θέμα ακοής xD Δεν άκουγα και καθαρότατα τι λέγατε :P Και πάλι χάρηκα ^-^ Και τώρα που το θυμήθηκα, για κάτι που είπες στο τραπέζι. Αν και έχεις όρεξη να την κοιτάξεις, δηλαδή. [url=http://myanimelist.net/profile/Zura-san]MyAnimeListProfile[/url] Χοχοχο :himitsu:
Feb 28 2011 19:38
Photo

iristella → matassos

Καλού κακού το άλλαξα σε αστεράκια.
Feb 25 2011 00:35