Jump to content

Community Status Updates

Photo

matassos → Anelis

χμμμ ισχυρο επιχειρημα xD και σιγα τα κοριτσακια, αν αφαιρεσεις τα ποστ μου μας πατατε κατω με τον johny dep :P θα μας τη βγητε και παραπονεμενες οτι το φλορουμ γεμισε γκομενακια!
Jan 14 2011 12:23
Photo

Anelis → matassos

Είδες; Όχι πες μου σιχαμένο σκουλήκι ΕΙΔΕΣ; Πόσες σελίδες κοριτσάκια γέμισε η τρούπα; Γι αυτό σου λέω χέσε μας με το retaliation γιατί εμείς εδώ υποφέρουμε. (i kid με το σιχαμένο σκουλήκι, πλιζ μη βάλεις τα κλάματα! ) also [QUOTE=matassos;463097]διακρινω μια ελαφρια αντιφαση :P[/QUOTE] Έχεις βαλθεί να "μου τη λες" καλό μου; Αυτό δεν είναι αντίφαση τα μπέρδεψες. Αν ήμουν σνομπ δεν θα ασχολιόμουν με το φλόρουμ.
Jan 14 2011 05:42
Photo

matassos → Lord Leon

nc ava καταρχας xD well σε πολα και διαφορα μερη οσες εβαλα ομως ηταν απο το deviantart, σου προτεινω να γινεις μελος, να βγαλεις τους δηθεν περιορισμους που εχει για το γυμνο, και τοτε θα εχεις προσβαση σε ολες τις εικονες του αν αρχησεις το ψαξιμο θα βρεις διαμαντια πραγματικα (σε ολους του τομεις της τεχνης, including women fotos) , μπορεις να ρωτησεις και μενα να σου προτεινω τους καλυτερους φωτογραφους που εχω βρει εκει μεσα ή να ριξεις μια ματια στα αγαπημενα μου [url]http://matassos.deviantart.com/favourites/[/url] (στο φακελο women θα βρεις πολυ καλο πραγμα (μιλαμε παντα για καλλιτεχνικης φυσης φωτο :P))
Jan 13 2011 21:53
Photo

Lord Leon → matassos

που τις βρισκεις ολες τις πλεημεητς με τα ωραια ματια μπορεις να μου πεις; Ή μαλλον καλυτερα θα στειλεις καμια πηγη ή θα πινεις μονος σου; :P
Jan 13 2011 21:45
Photo

Anelis → matassos

Χαχαχαχα, να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι καθόλου!
Jan 13 2011 19:25
Photo

matassos → Anelis

οκ αν κατεβω αθηνα καμια φορα xD δεν το προλαβα :/ damn φανταζομαι ο ρορυ τι θα χε xDD
Jan 13 2011 19:23
Photo

Anelis → matassos

[QUOTE]like! (καποτε πρεπει να μπει κουμπι στο anime.gr :himitsu:)[/QUOTE] Δέχομαι και δωρεές. Δεν θυμάσαι παλιά που υπήρχε το reputation και το βγάλανε ρε; Imo καλά έκαναν.
Jan 13 2011 19:15
Photo

Anelis → matassos

Α χρυσέ μου, τα περισσότερα τα έβαλα σε tag, τώρα οι άλλες δύο ήταν αναγκαίες τι να κάνουμε;; (Εντωμεταξύ ότι σκεφτόμουν πόσο αντιφατικά ήταν αυτά τα 2 XD )
Jan 13 2011 18:41
Photo

matassos → Anelis

[QUOTE=Anelis;462985]Επιτέλους νέα σελίδα, είχα βαρεθεί να περιμένω να φορτώσει η προηγούμενη, PLEASE post thumbnails people!!!! Ή έστω σε spoiler tags. Show mercy![/QUOTE] και συ με τον "johny" xD
Jan 13 2011 18:36
Photo

Lord Leon → matassos

καλα που το βαλες εσυ το bukakke ομελεττα γιατι εγω βαριομουν ελεεινα αλλα επρεπε να hofαριστει παση θυσια.
Jan 10 2011 23:10
Photo

matassos → alxdjo

thx ;)
Jan 06 2011 16:29
Photo

alxdjo → matassos

Matassos wraio neo set ava sig
Jan 06 2011 15:53
Photo

Azathoth → matassos

also, pls an apantisis apanta me PM giati tha ithela na paraminei brosta to tragudi pu exo postarei sto profil mou :P
Jan 02 2011 19:17
Photo

Azathoth → matassos

your point being? kserw poli kala ti simeni komunismos ke ixa tin efkeria na diavaso pola endiaferonta vivlia politikis filosofias pu milagane ke peri komunismu. o kirios ayu ine ena atomo me poli akrees apopsis, me tis opies ute ego simfono se genikes grames, ala ston opio tin pefti kathimerina ena megalo meros tou forum ala sinexizi na kratai mia kosmia stasi. den milaei ute asxima se kanenan ute prosvali kanenan
Jan 02 2011 19:15
Photo

matassos → Azathoth

προφανως διαφωνουμε στη σημασια των λεξεων ανωριμο, κομμουνιστης και αποψη για να ξεκαθαρισω λοιπον μαλον πρεπει να με βγαλεις απο τη μικρη σου ταπεινη λιστα, αν εχεις διαβασει εστω και λιγο τι σημαινει κομμουνισμος επισης αποψη ειναι αυτη που υποστηριζετε με επιχειρηματα (τα οποια υποστηριζονται απο δεδομενα, τα οποια υποστιριζονται απο γεγονοτα), αν δεν υπαρχουν αυτα ειναι μια μπαρουφα και μιση ο κυριος ayu εχει δειξει πολες φορες οτι δεν σεβετε και πολα ατομα στο φορουμ, οπωτε δεν μπαινω στον κοπο ουτε εγω να κανω το αντιθετο, ο σεβασμος κερδιζετε δεν διεκδικεται απλα και ο hitler ελεγε κοσμια τις αποψεις του, μεχρι που αρχισε να ξυλοκοπει εβραιους και μετα ξεκινησε τον Β' (και ακομη και τοτε κοσμια τις ελεγε)
Jan 02 2011 19:12