Community Status Updates
matassos → iristella
για τον τυπο/τυπισα που για 3η φορα μεσα σε 8 ωρες αγνοεει αυτα που του λες και ανοιγει και αλλο θρεντ για αναζητηση 80's σειρων. τουλαχιστον αυτη τη φορα δεν ηταν σε greeklish!:hihi2: μαθαινει!
Apr 23 2011 13:10
matassos → iristella
iristella's reaction
[IMG]http://catnipsandwhiskers.files.wordpress.com/2009/12/facepalm.jpg[/IMG]
:hihi2:
Apr 23 2011 13:01
Lord Leon → matassos
[QUOTE=matassos;491165]thx :ureshii: εχουν μαζευτει τοσα live που αμα παω σε ολα δεν θα γραψω πανελληνιες :hihi2:
edit και δεν θα μου μεινει λεφτο για λεφτο xD[/QUOTE]
Η Satan Services Α.Ε. φροντιζει για την αεναη παρακμη και αναποφευκτη καταστροφή σας.
Ευχαριστουμε.:twisted:
Apr 21 2011 14:05
matassos → Giorgosdbz
ε ξερω γω αυτη την εντυπωση μου ψιλοδινεις :P ναι, εχω το pc για να ακουω μουσικη και καθε ωρα τσεκαρω fb-anime.gr xD χθες απο τις 6 μεχρι τις 2 καθομουν στο γραφειο για φυσικη, αν δεν χαζεψεις και λιγο δεν την παλευεις xD
Apr 18 2011 12:18
Giorgosdbz → matassos
Με ψιλοπείθεις..:P Θα γίνει blackholistas και γω:P Άσχετο αλλά γράφεις πανελλήνιες και μπαίνεις pc? :O ΧD...Θα ακολουθήσω τις συμβουλές...Για το thread του ελληνικού χιπ-χοπ τι εννοείς ρε?
Apr 18 2011 10:24
matassos → Giorgosdbz
τι ανεπιθυμητος μωρε...
κοιτα ουτος η αλλος στα ανιμε θρεντ ποσταρουν πολοι λιγοι.. ειναι γεγονος αυτο.. εχουν υποθει πολα πραγματα και πολοι εχουν τη λογικη οτι αν δεν εχουν να πουν κατι διαφορετικο δεν αξιζει να γραψουν. μν ξεχναμε ομως οτι βρησκομαστε σε ενα ανιμε φορουμ..
υπαρχουν ορισμενοι αρκετα ψαγμενοι που οντος μπορουν να στην πουν αμα δεν ποσταρεις σοβαρα, οπωτε αμα σε ενοχλει τοσο φροντισε να κανεις μετρημενα ποστ με επιχειρηματα (δεν μιλαω για τα σουνενοθρεντ που γινετε χαμος) ετσι δεν δινεις δικαιωματα και πιανεις και συζητηση.
ε και στην τελικη αμα παει να στο παιξει καποιος ο αλλος πας με τα νερα του, δεν υπαρχει ρανκ για το ποιος ειναι πιο κουλ
btw οταν φτιαχνεις ενα θρεντ γενικης συζητησης δεν σημαινει οτι εισαι και υπευθυνος γι αυτο, αυτη τη δουλεια την κανουν οι mod. το λεω αυτο γιατι στο θρεντ για το χιπ χοπ εχεις μια λιγο ¨ρυθμιστικη" συμπεριφορα :P
Apr 18 2011 00:56
Giorgosdbz → matassos
ναι έχεις δίκιο..δεν το συνέχισα εγώ άλλοι με κράξανε και απάντησα...και ναι ******* η συμπεριφορά μου στην συνέχεια...αλλά εδώ πέρα όλοι προσπαθούν να την πουν στους άλλους. Εσένα εξ αρχής σε πήγαινα από την στάση γενικώς που έχεις σε αυτό το site.:) απλά πλέον δεν έχει νόημα να είμαι εδώ...άμα είναι θα απαντάω μόνο στο ελληνικό χιπ-χοπ και στα off-topic στα άλλα θα με κράξουν (και στα off-topic) αλλά ντάξει παλεύετε εκεί. Γενικώς, είμαι ανεπιθύμητος εδώ πέρα.
Apr 16 2011 17:06
matassos → Giorgosdbz
οχι δεν διαβασα, διαβασα μετα τι εγραψε η ιριστελα αφου εσβησε τα ποστ σας και τι γραψατε μετα, οπως και τη συμπεριφορα σου στη συνεχεια...
σαν τι μπορει να λεγατε σε ενα θρεντ σαν του τορικο? πλακα μου κανεις?
δεν ειδα να επεσε μπαν ουτε warning, προφανως ειχατε καποια διαφωνια αλλα αποτι καταλαβα τιποτα ιδιετερο και το εληξε μια χαρα η ιριστελα, εσυ το τραβηξες στη συνεχεια...
απλα αραξε man αν θεωρεις κατι προσβλητικο πες το στους mod, αν κρινουν οτι δεν ειναι σοβαρο, δεν μπορεις να κανεις κατι. σου τη σπαει καποιος? ριξτου ενα block και τελειωνει η ιστορια... ουτε ολοι θα συμφωνουν μαζι σου, ουτε θα σου φερονται με το γαντι πρεπει να το δεχτεις
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περνας καλα και να κανεις την πλακα σου, μη ξεχνας οτι ολα αυτα ειναι ενα χομπι, κανε χαβαλε και μην προσπαθεις να τα παρασοβαρεβεις γιατι στο τελος χαλιεσε...
Apr 16 2011 16:14
matassos → Giorgosdbz
ρε μαν φιλικη συμβουλη, χαλαρωσε, μαθε να ξεχωριζεις το χαβαλε απο το σοβαρο... δεν ειναι ολοι εναντιων σου, μαλον εσυ θες να την δεις εναντιον ολων..
και οπως και να το δεις το φορουμ εχει καποιους κανονες που πρεπει να τηρουνται, δυστιχως ή ευτυχως..
just keep posting και αραξε, αφου το πας το φορουμ και το εχεις συνηθησει.. με τι χαζομαρες καθεσε και ασχολησε..
Apr 16 2011 13:40
matassos → Erebos
οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες
κοιτα ο superzoom οντος οπως και να το δεις ειναι πολυ πρακτικος, σε συνθηκες με ηλιο δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε με το σωμα ουτε με το φακο :P
ουτος η αλλος οι φακοι με f χαμηλοτερο απο 3.5 και οι fisheye και οι ευρυγωνιοι κανουν πανω απο 400... ειναι μονοδρομος xD και λογικα σε τετοιους θα κινηθω οταν μπορεσω
τα reviews ειναι πολες φορες αρκετα εκνευριστικα.. υπαρχει πολυ λεπτομερια... φυσικα αν θες κατι τελειο αναγκαστικα θα χρειαστει να ψαξεις.. αλλα η αληθεια ειναι οτι η αγορα δεν ειναι τοσο ευρια, με βαση το ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις και τον φακο που θες δεν υπαρχουν και πολες επιλογες :Ρ
τελος παντον, για την ωρα καινουργιο σωμα με ενα βασικο φακο, αν παρω σονυ θα εχω τον σουπερζουμ, και λογικα θα παρω και εναν με f 1.8 για πορτρετα που ειναι και φθηνος και εχω ακουσει αρκετα καλα λογια.. μετα βλεπουμε xD
Apr 15 2011 22:30
Erebos → matassos
Καταρχήν, να ξέρεις πως στους φακούς όλα είναι θέμα ισορροπιών και συμβιβασμών. Κάποιος φακός κερδίζει κάπου ενώ χάνει κάπου αλλού.
Από πλευράς sharpness και detail, η σειρά στους φακούς είναι: prime > zoom > superzoom.
Είναι θέμα σχεδιασμού του φακού. Ο superzoom σου προσφέρει μεγάλο εύρος για να μην χάνεις χρόνο με αλλαγές φακών (πχ σε εκδρομές) και συμβιβάζεσαι με χαμηλότερη ποιότητα, ενώ ο prime είναι σχεδιαστικά ο καλύτερος φακός που μπορείς να έχεις, αλλά εφόσον δεν θα έχεις zoom θα πρέπει να αλλάζεις θέση εσύ για να φέρεις το θέμα σου εκεί που το θες.
Επίσης, συνήθως οι kit lenses είναι μέτριοι, υπάρχουν όμως και κάποιοι παροιμιωδώς καλοί. Πρόσεξε τους φτηνούς γενικότερα. Αν ψάχνεις φακό κάτω από €300, καλύτερα να μην πάρεις καθόλου. Χειρότερες θα βγαίνουν οι φωτο σου και όχι καλύτερες. Οι φακοί που αξίζουν πραγματικά είναι από 400 και πάνω. Διάβασε reviews για να ξέρεις τί κυκλοφορεί.
Apr 15 2011 16:32
matassos → Erebos
αυτο ειναι ενα θεμα που δεν εχω καταλαβει... αφου ο 18-200 περιεχει μεσα τα 26-50 και μαλιστα εχει τα ιδια f, απο αυτους που εχω δει σχεδον ολοι ξεκιναν απο 3,5 δεν μιλαω για χαμηλωτερα..
πως γινετε να εχουν διαφορες? αξιζει δηλαδη να παρω εναν φθηνο απλο 28-50 που ειναι συνηθως αυτος που δινουν με τη μηχανη? (πληροφοριακα την καινουργια μηχανη θα την επερνα με τον βασικο φακο οτι μαρκα και να παρω και μετα θα δω για αλλους)
εδιτ: ξεχασα να σου πω οτι το υψηλο iso το χρειαζομαι για συναυλιες (με φωτο απο το χωρο του κοινου οχι απο τη σκηνη) οπου επικρατει ενας χαμος απο κινησεις και ο χαμηλςο φωτισμος κανει τα πραγματα ακομη πιο δυσκολα
Apr 15 2011 15:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed