Community Status Updates
Shikamaru → Lebw
σε αυτο ναι εχεις ενα δικιο κ γω εμεινα λιγο ******* οταν ειδα τον Snoop Dog αλλα δεν μπορω να κτλβ για ποιο λογο κιολας τ κανανε.......
Apr 23 2010 18:51
Lebw → .morgenstern
Αουτς! :unlucky:
Καλα μιλαμε με διελυσες πες στον Klaha στα κομματια, ειναι τουλαχιστον Ιαπωνας αλλα ο αλλος ο Nick Drake απαπα ουτε στο ελαχιστο. My friend: EPIC FAIL.
Το μονο που πετυχες παντως ειναι πως ειναι τραγουδιστης. :P
Αλλα δεν πειραζει, ηταν απλα ενα quiz ικανοτητων ας πουμε.
Btw, ειναι ο Atsushi Sakurai τραγουδιστης του ιαπωνικου συκγροτηματος BUCK-TICK.
Hehe παντως καλη προσπαθεια!
Apr 23 2010 18:24
Lebw → Shikamaru
Ε καλο ειναι, αλλα σε σχεση με τα προηγουμενα τους δεν μου αρεσε ιδιαιτερα,γενικα οπως σου πα δεν μου αρεσε το CD, για να φανταστεις, αν θυμαμαι καλα,σε καποιο τραγουδι κανουν και συνεργασια με τον Snoop Dogg, Θεος φυλαξει!
Apr 23 2010 18:16
Shikamaru → Lebw
xa0a0x0x0xa0.......:Ρ οχι ρε συ εμενα πιο πολυ απο ολους μαρεσει ο Russel να σε πω την αληθεια δεν τ εχω πολυ σκεφτει πιο πολυ σαν ιδεα τ εχω στο μυαλο μ........τ plastic beach τ τραγουδι δε σαρεσει??/γιατι τ ακουσα χθες κ ειναι καλο!!!
Apr 23 2010 17:59
.morgenstern → Lebw
Na s pw thn alhtheia m thymizei ligo mia diastaurwsh metaksy Klaha kai Nick Drake alla mallon m thymizei ton Klaha perissotero... XD nomizw edwsa fail apanthsh :P
Apr 23 2010 15:21
Lebw → Shikamaru
Ααα, μιλαμε για τοσο καμμενος.... :P
Τι τατουαζ θες να κανεις? Πες μου τον Μurdoc να τρελαθω!
Apr 23 2010 13:28
Shikamaru → Lebw
τα εχω ακουσει ναι κ ειδικα τ stylo ενα remixaki ειναι πολυ καλο.........εγω για να σ πω την αληθεια εγω τετοια τρελα με τουσ gorillaz π κ να μην ακουγοταν τ album εμενα θα μαρεσε.........αφου σκεφτομαι τωρα τελευταια να κανω κ tatoo:Ρ.......!!!
Apr 22 2010 22:13
Lebw → VampireGirlization
Hehe, Kaname... [κατι μου λεει πως προκειται να μου επιτεθεις :P]
Apr 22 2010 20:35
Lebw → Shikamaru
Ναι Αθηνα μενω, κοιτα το καινουργιο CD τους παντως δεν με εχει ενθουσιασει, μονο 2 τραγουδια μου αρεσαν απο ολο το CD, το Rhinestone Eyes και το Stylo, αν τα εχεις ακουσει. Α, και το CD κυκλοφορησε απο οτι εχω δει.
Apr 22 2010 20:32
Shikamaru → Lebw
:nanteee::nanteee::nanteee::cry5::cry5::cry5::cry5::if::if::if::if::if:....................σε ζηλευω:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2:.........εχω ακουσει αρκετα τραγουδια απο τ καινουργιο τους αλμπουμ αλλα οχι ολα.......αθηνα μενεις κ πηγες στη συναυλια??/
Apr 21 2010 18:37
Lebw → Shikamaru
Ωχ καταλαβα. Αλλα το εχεις ακουσει το καινουργιο τους CD ετσι ? Ναι ειχα παει και ηταν παρα πολυ καλοι αν και δν ειπαν και πολλα δικα τους τραγουδια και οσο να 'χει χωρις τον τραγουδιστη ηταν απλα σαν να ησουν σε ενα τεραστιο club στο οποιο δεν μπορουσες να αναπνευσεις απο το πολυ μπαφο! Αλλα οκ ηταν καλοι, i enjoyed it!
Apr 21 2010 17:26
Lebw → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Atsushi Sakurai τον λενε και τον λατρευω. *_* [ειναι αυτος που εχω και profile pic]
Χαιρομαι που σου αρεσανε, ακου και τις αλλες που εκανα λινκ και πες μου.
Τπτ! Feel free να με ρωτησεις οτι θελεις πανω σε j-music. ^^
Apr 21 2010 17:22
Shikamaru → Lebw
ναι να το αγορασω εννουσα!δεν ειχα παει γιατι τ ειχα μαθει μια μερα πριν κ δε μπορουσα να παω με καμια παναγια(γιαυτο κ ειχα καταθλιψη για 1 βδομαδα):'( .........εσυ πηγες??/
Apr 21 2010 16:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed