Community Status Updates
Lebw → Kakashinote
Ωω! Σε ευχαριστω πολυ!
Αγχος δεν εχω γενικα, αγχωνομαι κυριως με ηλιθιοτητες και οχι με σοβαρα πραγματα! [οπως το να περασω τις εξετασεις!]
Παντως σε ευχαριστω και παλι. ^_^
May 14 2010 11:57
Lebw → .morgenstern
Αα, καταλαβα...Κουραγιο!
Κι εγω καθε χρονο με τις συναυλιες τα ιδια τραβαω, αλλα φετος ειχα αφησει κατι στην ακρη και μπορεσα να παρω εισιτηριο. :kawaii:
Ελπιζω να ειναι οσο γαμ*τοι οσο ειναι και στα υπολοιπα Live τους.
May 14 2010 11:49
Lebw → .morgenstern
Ναι ειναι ΘΕΟΙ. Κοιτα το καινουργιο τους cd θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο αλλα τελος παντων...
Παντως επιτελους ερχονται στην Ελλαδα, hell yeah \m/ ! Θα πας στην συναυλια τους?
May 09 2010 13:12
.morgenstern → Lebw
Wirf ein warmes Licht ^^ Latreuw rammstein! Apo to neo tous latrebw ta Rammlied kai Haifisch..
May 08 2010 19:57
Nicktheartist → Lebw
Arigato gozaimasu Lebw-chan για τη βοηθεια σου αμα χρειαστω κατι ακομα θα σε ρωτησω!!!
May 03 2010 14:19
Lebw → Nicktheartist
Α, καταλαβα.
Ωραια, κοιτα εγω θα σου προτινα να ακουσεις καποια συγκροτηματα τα οποια ειναι must για μενα.
Λοιπον, εχουμε και λεμε: [για αρχη δες αυτα και αν θελεις και αλλα μου λες]
Gazette
Dir en Grey
Plastic Tree
SID
May 03 2010 14:04
Lebw → .morgenstern
Ναι ειναι μορφη αλλα, οταν βλεπω μερικα video clip των Malice Mizer [π.χ οπως το Au revoir] δεν ξερω τον λυπαμαι καπως...
Για να φανταστεις ηταν απο τα πρωτα j-συγκροτηματα που ειχα δει και οσο να χει τα ειχα παιξει λιγο με το ολο concept δεν ηξερα τοτε ουτε τι θα πει visual kei ουτε τιποτα [και φυσικα πως ο Mana ηταν αντρας], οποτε καταλαβαινεις...
Btw ακους Rammstein? [ρωταω γιατι ειδα το καινουργιο user name και Μorgenstern ειναι και ενα τραγουδι τους...]
May 03 2010 13:57
Nicktheartist → Lebw
ξερω γω διαφορα metallica,iron maiden,slayer τετοια πραματα αλλα ακουω γενικα οτι νανε.
May 01 2010 21:25
.morgenstern → Lebw
Είναι μορφή πάντως, δε μπορείς να πεις. Το αποκορύφωμα ήταν στο Au Revoir πάντως, αυτό το τσαχπίνικο ξανθό ήταν όλα τα λεφτά :P Στο δε Bara no Konrei και το συνολικό project κομμάτι του οποίου είναι το Mayonaka ni Kawashita Yakusoku, ως καλόγρια πίνει το αίμα από σταυρωμένε γυναίκες.. Μιλάμε για απίστευτη έμπνευση ΧD
May 01 2010 13:11
Lebw → .morgenstern
My god... Αυτος ο ανθρωπος δεν παυει ποτε να με συναρπαζει με την "αντριλα" του. :P
Apr 30 2010 23:48
Lebw → Nicktheartist
Εννοω καποιο συγκροτημα που ακους και σου αρεσει π.χ Nirvana ξερω γω, οτιδηποτε, εκτος αν δεν ακους κατι συγκεκριμενο.
Apr 30 2010 13:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed